Top 10 cadeaupakketten voor mannen

Ben jij op zoek naar een leuk cadeaupakket voor een man? Bekijk dan de top 10 cadeaupakketten voor mannen. Of de man nu houdt van bier, wijn, sporten of relaxen, hiermee vind jij voor elke man een passend cadeaupakket. Daarnaast kan je deze cadeaupakketten geven voor elke gelegenheid. Of het nu is voor zijn verjaardag, Vaderdag, Sinterklaas, Kerst of een andere gelegenheid, hiermee zit jij altijd goed en heb jij een fantastisch cadeau om hem te verrassen!

1. Cadeaubox voor mannen

De cadeaubox voor mannen is geschikt voor elke man. Het bevat namelijk alles wat een man nodig heeft, te weten een horloge, riem, zonnebril, pen, sleutelhanger en portemonnee. Het is dan ook een praktisch cadeaupakket voor een man dat hij zeker zal waarderen!

Op zoek naar een luxe cadeau voor een man? Bekijk dan ook de top 8 luxe cadeau ideeën voor hem!

2. Rituals cadeaupakket voor mannen

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een man die wel toe is aan wat ontspanning? Verras hem dan met de Rituals Homme giftset voor mannen. Deze bestaat uit een douchschuim, 2-in-1 shampoo en douchegel, bodylotion en eau de parfum. Met dit Rituals cadeaupakket voor mannen geef jij dan ook een heerlijk relaxmoment!

3. Gepersonaliseerd bierpakket

Ken jij een man die dol is op bier? Geef deze man dan een gepersonaliseerd bierpakket. Je kan zelf kiezen met welke soorten bier het cadeaupakket wordt gevuld. Bijvoorbeeld Duits, Belgisch, Hollands, Alcoholvrij, Fruit, Micro, Trappist of Internationaal bier. Daarnaast kan je het bierpakket laten personaliseren met een naam, tekst en foto. Hiermee heb jij dan ook een leuk en persoonlijk cadeaupakket voor een man!

Op zoek naar een cadeau voor een man die houdt van bier? Bekijk dan ook de top 10 cadeau ideeën voor bierliefhebbers!

4. Old Amsterdam borrelpakket

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een man die dol is op kaas? Dan is een borrelpakket van Old Amsterdam het perfecte cadeaupakket voor hem. Dit borrelpakket bestaat uit 3 verschillende soorten Old Amsterdam kaas, een mini-kaasschaaf en een gegraveerd kaasplankje. Hiervan zal een man zeker genieten!

Op zoek naar een cadeau voor een man die houdt van kaas? Bekijk dan ook de top 10 cadeaus voor kaasliefhebbers!

5. Hugo Boss Bottled cadeauset voor mannen

Ben jij op zoek naar een heren cadeaupakket waarvan een man heerlijk gaat ruiken? Dan is de Hugo Boss Bottled cadeauset voor mannen de perfecte keuze. Deze cadeauset bevat een Hugo Boss Bottled eau de toilette en deo spray. Dit cadeau zal een man zeker waarderen!

6. Pathé thuis film cadeaupakket

Ken jij een man die graag films kijkt? Dan is een Pathé thuis film cadeaupakket een leuke manier om hem te verrassen. Dit cadeaupakket bestaat uit een filmvoucher van Pathé thuis waarmee hij van een film naar keuze kan genieten, ambachtelijk gebakken zoete popcorn en M&M’s. Hiermee kan een man dan ook genieten van een geweldige filmavond!

Op zoek naar een cadeau voor een man die houdt van films? Bekijk dan ook de top 7 cadeau ideeën voor filmliefhebbers!

7. Formule 1 cadeaupakket

Ben jij op zoek naar een cadeaupakket voor een man die dol is op de Formule 1? Verras hem dan met de Formule 1 cadeaubox. Deze is gevuld met producten die in het teken staan van de Formule 1 of van pas komen tijdens het kijken van een Formule 1 wedstrijd. Zo bevat deze een poster van het Formule 1 circuit in Zandvoort, een F1 memohouder, een bierpul met de tekst ‘Niet storen ik kijk Formule 1’, een blikje Red Bull, een zakje chocoladerozijnen en een zakje pretzelmix. Hiermee zal jij een man die fan is van de Formule 1 dan ook zeker blij verrassen!

Op zoek naar een cadeau voor een man die houdt van de Formule 1? Bekijk dan ook de top 8 cadeau ideeën voor een Formule 1 liefhebber!

8. Wijn cadeaupakket

Ken jij een man die dol is op wijn? Verras hem dan met de wijn borrel cadeaubox. Deze is gevuld met een fles rode wijn waarop staat ‘Het is pas crisis als de wijn op is’, wijnkoeltas, zakje pretzelmix en zakje Japanse bollen. Hiermee heb jij een fantastisch wijn cadeaupakket om hem te verrassen!

Op zoek naar een cadeau voor een man die houdt van wijn? Bekijk dan ook de top 10 cadeau ideeën voor wijnliefhebbers!

9. McGregor heren sokken in geschenkverpakking

Een cadeau dat voor elke man van pas komt zijn sokken. Maak het dragen van sokken nog specialer door hem te verrassen met een geschenksverpakking met vrolijke heren sokken van het merk McGregor. Een man zal zeker blij worden van dit leuke heren sokken cadeaupakket voor hem en de sokken met veel plezier dragen!

10. Whiskey cadeaupakket

Ken jij een man die dol is op whiskey? Verras hem dan met een whiskey cadeaupakket. Dit is gevuld met 2 whiskey glazen, 8 whiskey stenen inclusief opbergzakje, ijstang en houten onderzetters. Het cadeaupakket wordt geleverd in een luxe houten bewaardoos, waardoor jij een fantastisch cadeau hebt om te geven!

Op zoek naar een cadeau voor een man die houdt van whisky? Bekijk dan ook de top 10 cadeau ideeën voor wishkyliefhebbers!