15x klein cadeautje voor mannen

Een klein cadeautje voor een man vind je met de top 15 kleine cadeautjes voor mannen. Of je nu een kleinigheidje voor je man, vriend, vader of broer zoekt, hiermee vind jij een leuk klein cadeautje voor hem dat hij fantastisch zal vinden!

1. Verstelbare smartphonehouder

Een verstelbare smartphonehouder is een leuk klein cadeautje voor een man. Iedereen heeft namelijk wel een smartphone en deze kan je makkelijk plaatsen in deze verstelbare smartphonehouder. Of het nu is om handsfree te videobellen of voor op je tafel of bureau, dit zal zeker van pas komen!

2. RITUALS Homme Shower Foam

Een leuk klein cadeautje voor een man is de RITUALS Homme Shower Foam. Dit is een doucheschuim voor mannen waarmee hij heerlijk zal ruiken!

3. Hoofdmassage spin

Met een hoofdmassage spin kan je jezelf een heerlijke hoofdmassage geven. Het is dan ook een leuk klein cadeautje voor een man waarvan hij zeker zal genieten!

4. Zelfroerende mok

Ken jij een man die graag suiker of melk in zijn koffie of thee doet? Verras hem dan met een zelfroerende mok. Hiermee kan je namelijk met een druk op de knop je koffie of thee roeren. Het is dan ook een origineel klein cadeautje voor een man dat hij zeker leuk zal vinden!

5. Airhockey tafel set

Met deze airhockey tafel set verander je elk glad oppervlak in een airhockey tafel. Het is dan ook een leuk klein cadeautje voor een man waaraan hij veel speelplezier zal beleven!

6. Magnetische gereedschap armband

Ken je een man die klust? Verras hem dan met een magnetische gereedschap armband. Hiermee heb je gereedschap zoals schroeven en spijkers eenvoudig bij de hand en voorkom je dat je deze verliest. Het is dan ook een fantastisch klein cadeautje voor mannen!

7. David Beckham Instinct eau de toilette

Een geweldig klein cadeau voor hem is de David Beckham Instinct eau de toilette. Dit is een populaire herengeur waarvan hij heerlijk zal ruiken. Deze geur zal hij dan ook graag opdoen!

8. Bieropener inclusief bierdopjesschieter

Een bieropener inclusief bierdopjesschieter is een grappig klein cadeautje voor een man die houdt van bier. Hiermee kan je namelijk bierflesjes openen en vervolgens de bierdopjes wegschieten. Hieraan zal hij dan ook zeker veel plezier beleven! 

9. Handy Hammer multitool met schroevendraaiers

De Handy Hammer multitool met schroevendraaiers is een handig klein cadeau voor hem dat zeker van pas zal komen. Dit is namelijk niet alleen een hamer, maar ook een 6-in-1 schroevendraaierset. Met deze multitool heb je dan ook altijd handig gereedschap bij de hand!

10. DIY kit Tie Dye sokken

Een origineel klein cadeautje voor een man is de DIY kit Tie Dye sokken. Hiermee kan je zelf je eigen sokken creëren met verf. Vervolgens kan je rondlopen in je eigen ontworpen vrolijke sokken!

11. Tony's Chocolonely Proeverijtje

Een klein cadeautje voor een man dat zeker in de smaak zal vallen is het Tony’s Chocolonely proeverijtje. Dit is een geschenkverpakking met Tony’s Chocolonely chocoladerepen in verschillende smaken. Hiervan zal hij zeker smullen!

12. Uno kaartspel

Uno is een populair kaartspel dat zorgt voor veel gezelligheid. Het is dan ook een leuk klein cadeau voor hem waaraan hij zeker veel speelplezier zal beleven!

13. Pizzaschaar

Een pizzaschaar is een origineel klein cadeau voor mannen die houden van pizza. Hiermee hoef je namelijk je pizza niet meer te snijden, maar kan je deze eenvoudig in stukken knippen. Vervolgens kan je met de pizzaschep aan de bovenzijde van de pizzaschaar de pizzastukken eenvoudig oppakken.

14. Baarddroger

Een baarddroger is een leuk klein cadeau voor mannen met een baard. Dit is namelijk een USB-ventilator waarmee je eenvoudig je baard kan föhnen, zodat deze er verzorgd uitziet!

15. Tablethouder voor op schoot

Een tablethouder voor op schoot is een ideaal klein cadeau voor hem. De tablethouder bevat namelijk een gleuf waarin de tablet kan worden geplaatst en heeft een oppervlak met anti-sliplaag zodat je hier spullen op kan leggen. Verder heeft de tablethouder aan de onderkant een kussen die zich naar je schoot vormt, zodat je hiermee heerlijk comfortabel zit!