Top 7 cadeau ideeën voor filmliefhebbers

Ken jij iemand die dol is op het kijken van films in de bioscoop of thuis vanaf de bank? Geef dan een cadeau dat geheel in het teken staat van zijn/haar favoriete bezigheid: films kijken. In dit artikel vind je daarom de top 10 cadeau ideeën voor filmliefhebbers. Hiermee vind jij een origineel cadeau voor een filmliefhebber waarmee het kijken van een film nog leuker wordt!

1. Pathé thuis filmpakket

Een leuk cadeau voor een filmliefhebber is een filmpakket. Dit bestaat uit een Pathé thuis voucher voor een film naar keuze en overheerlijke snacks, te weten ambachtelijk gebakken popcorn en M&M’s. Met dit filmpakket heeft een filmliefhebber dan ook alles in huis voor een fantastische filmavond!

2. Krasposter 100 iconic movies

Een origineel cadeau voor een filmliefhebber is de krasposter 100 iconic movies. Op deze poster staan 100 iconische films die de filmliefhebber in kwestie gezien moet hebben! De krasposter is dan ook te beschouwen een bucketlist voor een filmliefhebber. Door dit cadeau ontdekt de filmliefhebber in kwestie misschien wel fantastische films, waarvoor hij/zij je heel dankbaar zal zijn. Al met al een perfect cadeau voor een filmliefhebber!

3. Popcornmaker

Niets is zo lekker als verse popcorn, dat is iets wat zeker is voor een filmliefhebber. Met deze popcornmaker hoeft een filmliefhebber niet meer naar de bioscoop voor verse popcorn, maar maakt hij/zij deze zelf thuis. Hierdoor kan een filmliefhebber de popcorn maken naar eigen smaak, waardoor deze extra lekker is. Daarnaast is het natuurlijk hartstikke leuk om zelf popcorn te maken! Hiermee zijn de filmavonden thuis dan ook nog leuker én lekkerder. Kortom: een cadeau waar de filmliefhebber in kwestie je heel dankbaar voor zal zijn!

4. Hollywood Cinema Lightbox

Een Hollywood Cinema Lightbox is de ideale toevoeging aan het interieur van een echte filmliefhebber. Op deze Hollywood Cinema Lightbox kan een filmliefhebber de film die hij/zij gaat kijken vermelden, net zoals in de Amerikaanse films. Het is ook mogelijk om een tekst naar keuze op de lightbox te projecteren. De mogelijkheden zijn eindeloos, want er worden namelijk maar liefst 85 letters, nummers en symbolen meegeleverd. Een origineel cadeau dat een echte filmliefhebber zeker zal waarderen!

5. Mini beamer

Met een mini beamer kan een filmliefhebber van zijn huis een thuisbioscoop maken en in het vervolg films projecteren. Hiermee heeft een filmliefhebber niet alleen in de bioscoop maar ook thuis een fantastische filmervaring en heb jij een origineel cadeau waarmee je een filmliefhebber blij verrast!

6. Retro popcorn bak

Met een popcorn bak wordt het eten van popcorn tijdens een filmavond thuis nog leuker! Deze retro popcorn bak is leuk om op tafel te zetten tijdens een filmavond. Het is dan ook een ideaal cadeau voor een film- en popcornliefhebber!

7. Popcorn sokken

Verras een film- en popcornliefhebber met vrolijke popcorn sokken die hij/zij kan aantrekken tijdens een filmavond! De popcorn sokken zijn one size fits all, dus je hoeft niet de maat van de filmliefhebber te weten om hem/haar te verrassen met dit leuke cadeau!

Ken jij een filmliefhebber die niet alleen van een filmavond, maar ook van een pizza avond houdt? Bekijk dan ook de top 10 cadeau ideeën voor een pizza liefhebber!

Films en seriesFilms en series