Top 7 cadeau ideeën voor filmliefhebbers

Ken jij iemand die dol is op het kijken van films in de bioscoop of thuis vanaf de bank? Geef dan een cadeau dat geheel in het teken staat van zijn/haar favoriete bezigheid: het kijken van films. In dit artikel vind je de top 10 cadeau ideeën voor filmliefhebbers, zodat jij een geslaagd en origineel cadeau hebt!

1. Popcornmaker

Niets is zo lekker als verse popcorn, dat is iets wat zeker is voor een filmliefhebber. Met deze popcornmaker hoeft een filmliefhebber niet meer naar de bioscoop voor verse popcorn, maar maakt hij/zij deze zelf thuis. Hierdoor kan een filmliefhebber de popcorn maken naar eigen smaak, waardoor deze extra lekker is. Daarnaast is het natuurlijk hartstikke leuk om zelf popcorn te maken! Hiermee zijn de filmavonden thuis dan ook nog leuker én lekkerder. Kortom: een cadeau waar de filmliefhebber in kwestie je heel dankbaar voor zal zijn!

2. Filmpakket

Een toepasselijke manier om een filmliefhebber te verrassen is een filmpakket met een voucher of cadeaukaart voor een film en overheerlijke snacks, zoals popcorn, chips en snoep. Er zijn verschillende soorten filmpakketten te koop, zo kun je kiezen uit een filmpakket met een Pathé film voucher of een me.Jane.com cadeaukaart. Daarnaast variëren de snacks in de filmpakketten, van Jimmy’s popcorn en M&M’s tot Autodrop en Doritos. Er is altijd wel een filmpakket te vinden dat bij de ontvanger van het cadeau past. Met dit filmpakket heeft de filmliefhebber in kwestie dan ook alles in huis voor een fantastische filmavond en kan hij/zij een avond heerlijk genieten!

Pathé Thuis filmpakket
meJane.com filmpakket

3. Krasposter '100 iconic movies'

Een origineel cadeau voor een filmliefhebber is de krasposter ‘100 iconic movies’. Op deze poster staan 100 iconische films die de filmliefhebber in kwestie gezien moet hebben! De krasposter is te beschouwen een ‘bucketlist’ voor een filmliefhebber. Door dit cadeau ontdekt de filmliefhebber in kwestie misschien wel fantastische films, waarvoor hij/zij je heel dankbaar zal zijn. Al met al een perfect cadeau voor een filmliefhebber!

4. Hollywood Cinema Lightbox

Een Hollywood Cinema Lightbox is de ideale toevoeging aan het interieur van een echte filmliefhebber. Op deze Hollywood Cinema Lightbox kan een filmliefhebber de film die hij/zij gaat kijken vermelden, net zoals in de Amerikaanse films. Het is ook mogelijk om een tekst naar keuze op de lightbox te projecteren. De mogelijkheden zijn eindeloos, want er worden namelijk maar liefst 85 letters, nummers en symbolen meegeleverd. Een origineel cadeau dat een echte filmliefhebber zeker zal weten te waarderen!

5. Mini beamer

Met een mini beamer kan een filmliefhebber van zijn huis een thuisbioscoop maken en in het vervolg films projecteren. Hiermee heeft een filmliefhebber niet alleen in de bioscoop maar ook thuis een fantastische filmervaring en heb jij een origineel cadeau waarmee je de ontvanger blij verrast!

6. Retro popcorn bak

Met een Popcorn bak wordt het eten van popcorn tijdens een filmavond thuis nog leuker! Deze retro Popcorn bak is leuk om op tafel te zetten tijdens een filmavond. Een ideaal cadeau voor een film- en popcornliefhebber!

7. Popcorn sokken

Verras een film- en popcornliefhebber met vrolijke Popcorn sokken die hij/zij kan aantrekken tijdens een filmavond! De Popcorn sokken zijn ‘one size fits all’, dus je hoeft niet de maat van de ontvanger van het cadeau te weten om hem/haar te verrassen met dit leuke cadeau!

Ken jij een filmliefhebber die niet alleen van een filmavond, maar ook van een pizza avond houdt? Lees dan ook de top 10 cadeau ideeën voor een pizza liefhebber!

Films en seriesFilms en series