Top 8 cadeau ideeën voor Lord of the Rings fans

Een cadeau voor een Lord of the Rings fan vind je met deze top 8 cadeau ideeën die in het teken staat van Lord of the Rings. Hiermee heb jij een origineel Lord of the Rings cadeau waarmee jij een LOTR fan blij zal verrassen!

1. Lord of the Rings lamp

Een origineel cadeau voor een LOTR fan is een Lord of the Rings lamp. Je kan een LOTR fan verrassen met een lamp van zijn/haar favoriete personage, zoals Gandalf, Gollum of Frodo. Dit is een leuke toevoeging aan de kamer van een LOTR fan!

Lord of the Rings lamp Gandalf
Lord of the Rings lamp Gollum
Lord of the Rings lamp Frodo

2. Lord of the Rings Gollum mok

Een leuk cadeau voor een Lord of the Rings fan is een mok van Gollum. Hieruit wordt het drinken van een warme drank nog leuker!

3. Lord of the Rings gezelschapsspel

Een fantastisch LOTR cadeau is een gezelschapsspel dat in het teken staat van Lord of the Rings. Zo kan je een LOTR fan verrassen met Lord of the Rings Monopoly, een Lord of the Rings kaartspel of een Lord of the Rings schaakset. Hieraan zal deze veel plezier beleven!

Lord of the Rings Monopoly
Lord of the Rings kaartspel
Lord of the Rings schaakset

4. LEGO Lord of the Rings bouwset Rivendell

Een origineel cadeau voor een Lord of the Rings fan is de LEGO Lord of the Rings bouwset van Rivendell. Deze bouwset zit vol met verwijzingen naar de Lord of the Rings filmtriologie die een echte fan zal herkennen. Een LOTR fan zal dan ook veel plezier beleven aan het in elkaar bouwen van deze LEGO bouwset. Na het in elkaar bouwen ervan, kan het een bijzondere plek in huis worden gegeven om keer op keer te kunnen bewonderen!

5. Replica the one ring in luxe verpakking

Een bijzonder Lord of the Rings cadeau is een replica van the one ring. Deze wordt geleverd in een luxe verpakking, zodat het geven van dit cadeau extra speciaal is!

6. Lord of the Rings glazen drinkfles

Een leuk LOTR cadeau is een glazen drinkfles die geheel in het teken staat van Lord of the Rings. Een LOTR fan zal deze drinkfles graag gebruiken!

7. Lord of the Rings Gollum telefoonhouder

Deze Lord of the Rings Gollum telefoonhouder is een praktisch en grappig cadeau voor een LOTR fan. Naast dat deze er leuk uitziet, vormt deze ook een handige opbergplek voor je telefoon!

8. Lord of the Rings deurmat 'You shall not pass'

Een Lord of the Rings deurmat met een afbeelding van Gandalf en zijn welbekende tekst ‘You shall not pass’ is een leuk cadeau voor een LOTR fan. Hiermee kan iedereen zien dat hij/zij dol is op Lord of the Rings!