Top 10 cadeau ideeën voor mannen die alles al hebben

Een cadeau voor mannen die alles al hebben, vind je met deze top 10 cadeau ideeën voor mannen. Het vinden van een cadeau voor een man die alles al heeft, kan namelijk lastig zijn. Je wilt hem verrassen met een origineel cadeau dat indruk op hem zal maken. Of je nu een cadeau zoekt voor de verjaardag van een man, Vaderdag, Sinterklaas, Kerst of een andere speciale gelegenheid, met deze top 10 cadeau ideeën voor hem vind jij een origineel cadeau voor een man waarmee je hem zeker blij zal verrassen!

1. Belevenis cadeaubon

Een origineel cadeau voor een man die alles al heeft is een belevenis cadeaubon. Hiermee geef je namelijk niet een fysiek, maar wel een gedenkwaardig cadeau. Zo kan je met de cadeaubon ‘Adrenaline voor twee’ samen met iemand anders genieten van een sensationele belevenis naar keuze, zoals lasergamen of indoor skydiven. Met de cadeaubon ‘Avontuur voor twee’ kan je met zijn tweeën een sportieve activiteit naar keuze ontdekken, zoals indoor skiën, klimmen of karten. Ken je iemand die houdt van autorijden? Dan is de cadeaubon ‘Plankgas’ het perfecte cadeau voor hem. Hiermee kan hij namelijk genieten van een rij-ervaring naar keuze. Je kan dan ook een belevenis cadeaubon uitzoeken die bij de interesses van de man in kwestie past. Hiermee geef jij dan ook een onvergetelijke ervaring!

Belevenis cadeaubon: Adrenaline voor 2
Belevenis cadeaubon: Avontuur voor 2
Belevenis cadeaubon: Plankgas

2. Muziekkussen

Een muziekkussen is een leuk cadeau voor een man die alles al heeft. Dit unieke cadeau zal hij namelijk nog niet hebben. Met een muziekkussen kan je in bed genieten van je favoriete muziek zonder dat jij of je omgeving hier last van hebben. Het muziekkussen bevat namelijk een speaker die jij niet voelt en je omgeving niet hoort. De muziek is namelijk alleen hoorbaar als je op het kussen ligt. Hiermee kan je dan ook heerlijk comfortabel rusten of in slaap vallen met je favoriete muziek!

3. Tegoedbonnen invulboekje

Een tegoedbonnen invulboekje is een origineel cadeau voor mannen die alles al hebben. Op de tegoedbonnen kan jij namelijk zelf schrijven waarvoor deze zijn. Je kan hier dan ook zelf een originele invulling aan geven. Geef bijvoorbeeld een tegoedbon voor een gezellig dagje weg samen, massage, uit eten of hulp in huis. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hiermee heb jij dan ook een uniek en persoonlijk cadeau voor een man dat hij zeker zal waarderen!

4. Gift of nothing

Ken jij een man die niets cadeau wil? Geef hem dan precies wat hij vraagt: the gift of nothing. Dit wordt geleverd in een lege verpakking met een Engelse tekst dat een ode is aan niets. Het is dan ook een grappig cadeau voor mannen die alles al hebben waar zeker om gelachen zal worden!

5. Cup warmer

Een cup warmer is een origineel cadeau voor mannen die alles al hebben. De cup warmer kan je namelijk via een usb-aansluiting op een apparaat aansluiten en zorgt ervoor dat je drank heerlijk warm blijft. Of het nu is voor thee, koffie, soep of een andere drank, hiermee blijft je drinken heerlijk warm!

6. Pizzaoven

Een leuk cadeau voor mannen die alles al hebben én dol zijn op pizza is een pizzaoven. Hiermee kan je namelijk zelf een overheerlijke verse pizza maken met de traditionele smaak van de steenoven. Hiervan zal een man dan ook zeker genieten!

7. Happy Socks giftbox

Verras een man met vrolijke Happy Socks die worden geleverd in een leuke giftbox. Deze sokken zullen zeker van pas komen. Door het vrolijke design geef jij daarnaast unieke sokken die hij met veel plezier zal dragen. Het is dan ook een leuk cadeau voor mannen die alles al hebben. Hiervan zal hij zeker vrolijk worden!

8. Mini stofzuiger

Een man die alles al heeft, heeft vast een stofzuiger. Maar een mini stofzuiger? Die waarschijnlijk niet, terwijl deze heel handig is voor allerlei doeleinden. Zo kan je hiermee je auto, laptop, meubels etc. reinigen. Het is dan ook een praktisch cadeau voor mannen die alles al hebben dat zeker van pas zal komen!

9. LEGO bouwset

Een LEGO bouwset is een leuk cadeau voor mannen die alles al hebben. Hiermee kan hij namelijk in zijn vrije tijd heerlijk onspannen door het in elkaar bouwen van een prachtige creatie van LEGO, zoals een Formule 1 racewagen, Wereldbol, New York City of Bonsaiboompje. Vervolgens kan hij het bouwwerk een mooi plekje in huis geven om keer op keer van te genieten. Het is dan ook een cadeau waar een man veel plezier aan zal beleven!

LEGO Technic bouwset McLaren Formule 1 Racewagen
LEGO Ideas bouwset Wereldbol
LEGO Architecture New York City
LEGO Creator Expert Bonsaiboompje

10. Boek

Een origineel cadeau voor mannen die alles al hebben is een boek. Er zijn verschillende leuke en interessante boeken voor mannen waaruit je kan kiezen, bijvoorbeeld een boek over Max Verstappen of een boek over Elon Musk. Daarnaast kan je een man het boek ‘Master your mindset’ geven. Met dit boek leer je je denkwijze te begrijpen en te veranderen om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Kies een boek uit dat past bij de interesses van de betreffende man en laat hem genieten van dit inspirerende cadeau!

Boek 'Max Verstappen: het verhaal van een wereldkampioen' - 2023 editie
Boek 'Elon Musk: Hoe de topman van SpaceX en Tesla onze toekomst vormgeeft'
Boek 'Master your mindset: leef je mooiste leven' - 2023 editie