Top 11 cadeau ideeën voor whisky liefhebbers

Ben jij op zoek naar een cadeau voor iemand die graag whisky drinkt? Lees dan in dit artikel de top 11 cadeau ideeën voor whisky liefhebbers en verras deze persoon met een toepasselijk en origineel cadeau dat geheel in het teken van whisky staat!

1. Whiskyfles paraplu

Verras een whisky liefhebber met een paraplu die eruit ziet als een whiskyfles. Hiermee kan hij/zij altijd een whiskyfles én paraplu met zich mee dragen. Een cadeau dat zeker van pas komt en dat een whisky liefhebber met veel plezier zal gebruiken!

2. Gegraveerd whisky glas

Geef een whisky liefhebber een whisky glas cadeau dat je kunt laten graveren met de naam van de whisky liefhebber, een tekst en ontwerp naar keuze. Hiermee wordt het drinken van whisky nog leuker, lekkerder en specialer voor een whisky liefhebber!

3. Whisky stones ijsblokjes of ijskogels

Ken jij een whiskyliefhebber die houdt van een koud glas whisky, maar niet houdt van waterige whisky? Verras deze persoon dan met whisky stones ijsblokjes of ijskogels. De whisky stones ijsblokjes zijn gemaakt van graniet en de ijskogels van roestvrij staal, zodat deze een glas whisky koel houden zonder dat je last hebt van smeltend ijs in je whisky. Het enige wat je hoeft te doen om van een koud glas whisky te genieten, is de whisky stones ijsblokjes of ijskogels in de diepvries leggen. Vervolgens kun je deze keer op keer opnieuw gebruiken. De whisky stones ijsblokjes worden geleverd met een fluwelen zakje, zodat jij een leuk cadeau hebt om te geven. De ijskogels worden geleverd in een chique verpakking, zodat ook deze leuk zijn om te geven. Kortom: een leuk en origineel cadeau dat een whisky liefhebber zeker zal waarderen!

Whisky stones ijsblokjes

4. Whisky wedge glas

Met een whisky wedge glas kan een whisky liefhebber een uniek glas whisky creëren. Het glas dient gevuld te worden met de meegeleverde siliconen mal en water, waarna het in de diepvries geplaatst kan worden. Vervolgens heb je een schuine ijsklont in je whiskyglas gecreëerd die er niet alleen prachtig uitziet in een glas whisky, maar de whisky ook heerlijk koel houdt!

5. Whisky karaf diamant

Deze prachtige whisky karaf van glas heeft de vorm van een diamant en is dan ook een perfect cadeau voor een whisky liefhebber. Het inschenken van whisky uit deze mooie karaf is voor een whisky liefhebber natuurlijk veel leuker dan uit een whisky fles. De whisky karaf heeft een glazen stopper die ervoor zorgt dat de karaf luchtdicht wordt afgesloten, zodat de smaak blijft behouden. De karaf heeft daarnaast een eikenhouten voet, waardoor deze er extra mooi uitziet. Een cadeau waar een whisky liefhebber niet alleen van kan genieten, maar dat hij/zij ook een mooi plekje kan geven!

6. Whisky bruisballen

Deze whisky bruisballen zijn niet zomaar bruisballen, ze zorgen er namelijk voor dat je bad gaat ruiken naar whisky. Helaas verandert het badwater hiermee niet in whisky. Het is dan ook niet geschikt om op te drinken, maar dat maakt de bruisballen niet minder bijzonder. Hiermee kan een whisky liefhebber bij het genieten van een bad ook genieten van de heerlijke geur van whisky!

7. Whisky sokken

Een leuk cadeau om een whisky liefhebber te geven zijn whisky sokken met op de onderkant de tekst ‘If you can read this bring me some whiskey’. De sokken zijn ‘one size fits all’, dus de maat van de wishky liefhebber hoef je niet te weten om dit originele cadeau te geven. Een cadeau dat een whisky liefhebber met veel plezier zal dragen!

8. Rocking whisky glazen

Deze rocking whisky glazen hebben een mooi en bijzonder design en zijn dan ook een leuk cadeau om een whisky liefhebber te verrassen. De whisky glazen hebben een ronde onderkant, waardoor de whisky in het glas meebeweegt met de beweging van het glas. Het maken van een schommelende beweging met het glas zorgt er daarnaast voor dat er aroma vrijkomt. Tot slot is het glas ideaal om met de hand whisky op te warmen. Een glas waar een whisky liefhebber zeker plezier aan zal beleven!

9. Whisky cadeauboek

Het cadeauboek ‘Het kleine boek whisky’ is een fantastisch boek om te geven aan een whisky liefhebber. Hiermee leert hij/zij nog meer over whisky en vindt hij/zij tips en recepten. Een cadeau waar een whisky liefhebber zeker blij mee zal zijn!

10. Gepersonaliseerde heupfles voor whisky

Wil jij een whiskyliefhebber op een originele manier verrassen? Geef dan een gepersonaliseerde heupfles. Hiermee kan een whisky liefhebber makkelijk en discreet zijn/haar favoriete whisky overal mee naar toenemen en genieten van een slok whisky. Extra bijzonder is dat je de heupfles kan personaliseren met de naam van de whisky liefhebber of een persoonlijke boodschap. Het is dan ook een origineel cadeau voor een whisky liefhebber dat deze zeker zal koesteren!

11. Cadeauset om zelf whisky te maken

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor een whisky liefhebber? Verras deze dan met een cadeauset om zelf whisky te maken. Hiermee kan een whisky liefhebber zelf zijn eigen whisky creëren en hier vervolgens van genieten. Het is dan ook een bijzonder cadeau voor een whisky liefhebber dat zeker zal worden gewaardeerd!