Top 10 cadeaus voor kaasliefhebbers

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor een kaasliefhebber, oftewel een echte ‘cheese lover’, maar heb je hier ‘geen kaas van gegeten’? In dit artikel vind je 10 leuke cadeaus om een kaasliefhebber op originele manier te verrassen, zodat jij een geslaagd cadeau hebt!

1. Muis kaasmesjes

Maak het eten van kaas nog leuker voor een kaasliefhebber met deze vrolijke kaasmesjes in de vorm van muisjes. De kaasmesjes worden geleverd in een set van 3, met een druppelvormig mes, een breed mes en een vork. Een perfect en leuk cadeau om een kaasliefhebber mee te verrassen!

2. Cheese Barbeclette

De Boska Cheese Barbeclette is een perfect cadeau voor een kaasliefhebber die het liefste over al zijn/haar gerechten gesmolten kaas wil vloeien. In de Barbeclette kan een cheese lover namelijk op de BBQ of het fornuis kaas laten smelten om het vervolgens op een hamburger, nachos of een ander gerecht naar keuze te gieten, hetgeen makkelijk gaat door de non-stick coating. De Boska Cheese Barbeclette is dan ook ideaal voor een overheerlijk etentje of BBQ. Hiermee wordt het eten van een kaasliefhebber nog lekkerder. Een cadeau waar een kaasliefhebber dan ook zeker van zal genieten!

3. Kaasplankje

Met een leuk kaasplankje wordt het eten van kaas nog leuker voor een kaasliefhebber. Het kaasplankje heeft de vorm van een stuk kaas en op het plankje staat de tekst ‘Voor de echte Levensgenieter’. Een origineel cadeau waarmee een kaasliefhebber op leuke wijze kaas kan serveren! 

4. Kaars in vorm stuk kaas

Deze kaars in de vorm van een stuk kaars is een toepasselijk cadeau voor een echte kaasliefhebber. Het is een leuke toevoeging in de kamer van een echte kaasliefhebber en brengt daarnaast sfeer in huis!

5. Kaasrasp

Met een Boska kaasrasp met aan het uiteinde een molentje, wordt het raspen van kaas voor een kaasliefhebber een feestje! De kaasrasp staat daarnaast ook leuk op tafel bij een diner, zodat vrienden en familie zelf hun kaas kunnen raspen met deze leuke kaasrasp. Kortom: een perfect cadeau voor een kaasliefhebber!

6. Kaas sokken

Een leuke en originele manier om een kaasliefhebber te verrassen is met kaas sokken. Afhankelijk van de voorkeur van de cheese lover, zijn er verschillende varianten. Zo zijn er Gruyère kaas sokken, Camembert sokken en Blauwe kaas sokken. De sokken zijn ‘one size fits all’, dus om dit leuke cadeau te geven hoef je niet de maat van de kaasliefhebber te weten. Daarnaast worden de sokken geleverd in een leuke en originele verpakking, zodat jij een fantastisch cadeau hebt om te geven!

7. Kaaskruller

Kaaskrullen zijn een lekkere en originele manier voor een kaasliefhebber om kaas toe te voegen aan gerechten. Vergeet geraspte kaas, met deze kaaskruller kan een kaasliefhebber zelf overheerlijke kaaskrullen maken. Dit is niet alleen leuk, maar ook heel lekker! Houdt de kaasliefhebber in kwestie ook van chocolade? Het is ook mogelijk om hiermee chocoladekrullen te maken. Kortom: een multifunctioneel cadeau om een kaasliefhebber blij te verrassen!

8. Boska kaasfondueset

Een Boska kaasfondueset staat garant voor vele avonden genieten van overheerlijk eten doordrenkt in kaas, blijer kun je een kaasliefhebber niet maken. In deze kaasfondueset kan een kaasliefhebber allerlei heerlijke voedselwaren omhullen met een heerlijk laagje kaas, zoals brood, vlees, vis, aardappelen en groeten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een cadeau waar een kaasliefhebber zeker van zal genieten en misschien mag je zelf ook wel een keer langskomen voor een kaasfondue avond!

9. Kaas lamp

Een kaas lamp is een originele toevoeging aan het interieur van een kaasliefhebber. Hiermee kan een cheese lover aan iedereen laten zien hoe dol hij/zij is op kaas. Een leuk cadeau om bij een kaasliefhebber een lach op het gezicht te toveren!

10. Kaasmaker

Met de Cuisinart kaasmaker kan een kaasliefhebber zelf kaas maken. Het is natuurlijk hartstikke leuk voor een cheese lover om zelf kaas te kunnen bereiden. Daarnaast is het ook leuk om uiteindelijk van het eindproduct te genieten, het is natuurlijk heel bijzonder om je eigengemaakte kaas op te eten. Daarnaast is het ook mogelijk om met dit apparaat zelf yoghurt te maken.  Een cadeau waar een kaasliefhebber veel plezier aan zal beleven! 

Drinkt de kaasliefhebber waarvoor je een cadeau zoekt graag wijn bij zijn/haar kaas? Lees dan ook de top 10 cadeau ideeën voor wijnliefhebbers!