23x verjaardagscadeau voor mannen

Een verjaardagscadeau voor een man vind je met deze top 23 verjaardagscadeaus voor mannen. Dus vraag jij je af: Wat is een leuk verjaardagscadeau voor een man? Bekijk dan deze verjaardagscadeau ideeën voor hem en vind een fantastisch cadeau om hem te feliciteren met zijn verjaardag!

1. Douchegel gefeliciteerd gozer

Een douchegel met de opdruk ‘Gefeliciteerd gozer’ is een leuk verjaardagscadeau voor een man. Hiermee kan jij hem op een leuke manier feliciteren met zijn verjaardag én zal hij heerlijk ruiken!

2. 3D-LED lamp met foto

Een origineel verjaardagscadeau voor een man is een 3D-LED lamp met foto. Kies een bijzondere foto uit die veel voor hem betekent en laat hier een unieke 3D-LED lamp van ontwerpen. Hiermee geef jij een onvergetelijk cadeau dat hij zeker zal koesteren!

3. Houten flessenpuzzel

Ben jij op zoek naar een grappig verjaardagscadeau voor een man die houdt van bier of wijn? Geef hem dan een houten flessenpuzzel en plaats hierin een fles bier of wijn. De jarige man kan pas bij het cadeau als hij de flessenpuzzel heeft opgelost. Hieraan zal hij dan ook veel plezier (en wellicht ook wat frustratie) beleven. Na het oplossen van de flessenpuzzel kan hij van de fles bier of wijn genieten!!

4. Massage gun

Een Massage Gun is een leuk verjaardagscadeau voor een man dat hij zeker zal waarderen. Het is een fantastisch massageapparaat dat zorgt voor ontspanning. Daarnaast is het massageapparaat ook ideaal voor mannen die houden van sporten. Het zorgt namelijk voor het herstel van spieren na een training en voorkomt blessures. Het is dan ook een multifunctioneel massageapparaat dat hij graag zal gebruiken!

5. Happy Socks Happy Birthday giftbox

De Happy Socks Happy Birthday giftbox is een fantastisch verjaardagscadeau voor een man. Deze giftbox bevat allerlei vrolijke sokken voor hem die in het teken staan van jarig zijn. Zo bevat de giftbox een paar sokken met vlaggen, verjaardagstaarten en confetti. Hiermee zal hij zich zeker jarig voelen!

6. Tony's Chocolonely chocolade proeverijtje Gefeliciteerd!

Een leuk verjaardagscadeau voor een man is het Tony’s Chocolonely chocolade Proeverijtje Gefeliciteerd!. Dit is een leuke geschenkverpakking met repen Tony’s Chocolonely in verschillende smaken. Hiermee kan jij hem op een leuke manier feliciteren!

7. Het ultieme mannenkookboek

Het ultieme mannenkookboek is een geweldig verjaardagscadeau voor een man. Het bevat allerlei overheerlijke recepten die elke man kan maken en die ook nog eens heel lekker zijn. Hij zal niet kunnen wachten om de recepten in dit kookboek zelf te bereiden en hiervan te genieten!

8. Geldboompje

Een origineel cadeau voor een man is een geldboompje. Er groeit helaas geen geld aan dit boompje, maar deze heeft wel een bijzondere betekenis. Een geldboompje staat namelijk voor rijkdom en geluk. Hiermee kan jij een man dan ook op een originele manier feliciteren met zijn verjaardag!

9. Stoere mannen cadeaupakket

Het stoere mannen cadeaupakket is een leuk verjaardagscadeau voor een man. Deze bevat allereerst een bierdouche, dit is een 2-in-1 shampoo en douchegel met de geur van frisse hop. Daarnaast bevat het cadeaupakket wax voor zijn haar, gezichtsbalsem en een kam. Hiermee kan jij hem dan ook op een leuke manier verrassen op zijn verjaardag!

10. Magnetische zwevende lamp

Een magnetisch zwevende lamp is een echte eyecatcher in huis. Het is dan ook een bijzonder verjaardagscadeau voor een man dat hij zeker zal waarderen!

11. Leren portemonnee met naam

Een gepersonaliseerd verjaardagscadeau voor een man is een leren portemonnee met naam. Je kan de voornaam of de volledige naam van de betreffende man in de portemonnee laten graveren. Deze unieke portemonnee zal zeker van pas komen en zal hij met veel plezier gebruiken! 

12. LEGO Creator Expert Bonsaiboompje bouwset

Geef een man een leuke bezigheid met de LEGO Creator Expert Bonsaiboompje bouwset. Hiermee kan hij een Bonsaiboompje van maar liefst 878 LEGO stukjes in elkaar bouwen. Vervolgens kan hij deze een mooi plekje geven. Hieraan zal hij zeker veel plezier beleven!

13. Old Amsterdam kaas cadeaupakket

Ken jij een man die dol is op kaas? Verras hem dan met een Old Amsterdam kaas cadeaupakket voor zijn verjaardag. Dit bestaat uit een stuk Old Amsterdam Classic kaas en een mini kaasschaaf. Hiervan zal hij zeker genieten!

14. Drone met camera en obstakel ontwijking

Wil jij een man verrassen met een leuke gadget voor zijn verjaardag? Geef hem dan een drone met camera en obstakel ontwijking. Hiermee zal hij zich als een kind zo blij voelen!

15. Pathé thuis filmpakket

Een leuk verjaardagscadeau voor een man is een Pathé thuis filmpakket. Hiermee kan hij onder het genot van ambachtelijk gebakken zoete popcorn en M&M’s genieten van een topfilm naar keuze. Met dit filmpakket heeft hij dan ook een fantastische filmavond!

16. Boek Wijnkenner word je zo

Ken jij een man die een passie heeft voor wijn? Dan is het boek Wijnkenner wordt je zo een fantastisch verjaardagscadeau voor hem. Hiermee leert hij namelijk allerlei handige en leuke informatie en tips over wijn, zodat hij hier nog meer van kan genieten!

17. Wijnfles Happy fucking birthday

Een origineel cadeau voor de verjaardag van een man is een wijnfles met de opdruk ‘Happy fucking birthday’. Hiermee kan jij een jarige man op een leuke manier feliciteren met zijn verjaardag!

18. Hugo Boss Man eau de toilette

De Hugo Boss Man eau de toilette is een fantastische herengeur waarvan hij overheerlijk zal ruiken. Het is dan ook een geweldig verjaardagscadeau voor mannen dat zeker zal worden gewaardeerd!

19. Gepersonaliseerd bierpakket

Geef een gepersonaliseerd bierpakket aan een man cadeau voor zijn verjaardag. Het etiket van de bierflesjes én de geschenkverpakking kan je personaliseren met de naam van de jarige, een of meerdere foto’s en/of een persoonlijke boodschap. Hiermee kan jij hem dan ook op een originele manier verrassen!

20. Azul bordspel

Het Azul bordspel staat garant voor vele gezellige spelletjesavonden met vrienden en familie. Het is dan ook een leuk verjaardagscadeau voor mannen, waaraan veel plezier zal worden beleefd!

21. Philips Wake-up light

Een Philips Wake-up light is een leuk en praktisch verjaardagscadeau voor mannen. Dit is ideaal voor als hij moeite heeft om in de ochtend wakker te worden. De Philips Wake-up light maakt namelijk gebruik van natuurlijk licht dat ervoor zorgt dat je gemakkelijker, frisser en energieker opstaat!

22. Heliumballon Happy Birthday

Een heliumballon met daarop kaarsjes en de tekst ‘Happy Birthday’ is een fantastisch cadeau voor een jarige man dat hij niet snel zal vergeten. De heliumballon wordt namelijk geleverd in een vrolijke doos en bij het openen hiervan vliegt de heliumballon de kamer in. Hiermee zal jij hem dan ook zeker verrassen!

23. Exploderende confettikubus wenskaart Happy Birthday

Wil jij een man op een unieke manier verrassen voor zijn verjaardag? Dan is een exploderende confettikubus wenskaart het perfecte verjaardagscadeau voor hem. Op de envelop staat ‘hier openen’. Bij het openscheuren van de envelop springt er een kubusvormige Happy Birthday kaart en een hoop confetti uit. Hiermee zal je zeker een lach op het gezicht van de jarige toveren!