Top 5 grappige verjaardagscadeaus voor een onvergetelijk feest

Ben jij op zoek naar een grappig verjaardagscadeau? Bekijk dan de top 5 grappige verjaardagscadeaus. Of het nu is om iemand te foppen, te laten zweten, te verrassen of aan het lachen te krijgen, met één van deze cadeaus zal dit zeker lukken!

1. Verjaardagstaart escape room puzzle box

Met de verjaardagstaart escape room puzzle box moet de jarige moeite doen voor zijn/haar cadeau. Dit is namelijk een houten mechanische kist met een geheime kluis erin waarin je een cadeau kan stoppen. Voordat je bij het cadeau kan moet je eerst 3 puzzels oplossen. Het zal zeker hilarisch zijn om de jarige moeite te zien doen om het cadeau te vinden. Verder is de verjaardagstaart escape room puzzle box is te personaliseren met de leeftijd van de jarige, zodat deze extra speciaal is om te geven. Kortom: een originele en grappige manier om iemand een cadeau te geven. 

2. Never ending birthday card

Een grappig verjaardagscadeau om de jarige tot wanhoop te drijven is de Never ending birthday card. Dit is een fop wenskaart met muziek. De muziek blijft spelen totdat de batterij leeg is of de jarige de kaart vernielt. Het vernielen van de kaart is echter niet eenvoudig, of je deze nu in brand steekt, met een hamer erop slaat, verzuipt of uit het raam gooit, de muziek zal blijven spelen. Verder komen er glitters of confetti uit de kaart bij het openscheuren hiervan. Kortom: een hilarisch verjaardagscadeau waarmee jij de jarige zeker een onvergetelijke verjaardag zal geven!

3. Wijnfles 'Happy fucking birthday' / wijnflespuzzel

Ben jij op zoek naar een grappig cadeau voor iemand die dol is op wijn? Geef dan een wijnfles met de opdruk ‘Happy fucking birthday’ cadeau. Hierom zal de jarige zeker kunnen lachen. Daarnaast heeft de jarige een heerlijke fles wijn om van te genieten. Je kan kiezen uit de wijnsoorten rood, wit en rosé. Hiermee heb jij dan ook een grappig verjaardagscadeau!

Wil je een nog grappiger verjaardagscadeau? Stop de fles wijn dan in een wijnflespuzzel. Hiermee kan de jarige niet zomaar genieten van de fles wijn, maar moet hij/zij eerst een puzzel oplossen. Het zal ontzettend grappig zijn om de pogingen van de jarige te zien om deze puzzel op te lossen en de wijn te kunnen drinken. Dit cadeau zal dan ook zorgen voor grappige situaties!

Wijnfles 'Happy fucking birthday'

4. Nep krasloten

Met deze nep krasloten houd jij de jarige voor de gek en haal jij een onvergetelijke grap uit. De krasloten zien eruit als normale krasloten, echter niets is minder waar. Moedig de jarige aan om het kraslot direct open te krassen. De jarige zal blij verrast zijn door de enorme geldprijs die hij/zij denkt te hebben gewonnen. Echter, bij het lezen waar hij/zij het geld kan innen zal de jarige erachter komen dat dit een grote grap is. De jarige zal dit cadeau dan ook niet in dank afnemen. Echter, dit grappige verjaardagscadeau zal niet snel vergeten worden en hier zal de jarige nog vaak aan herinnerd worden. Het is dan ook een perfect cadeau om een grappenmaker in de maling te nemen!

5. Surprise Cake

De Surprise Cake is een cakestandaard met ingebouwde geschenkscapsule, waarin je een cadeau kan stoppen. Hiermee kan je een cadeau uit de taart laten springen. Het is dan ook een grappige manier om de jarige te verrassen met een cadeau. De jarige zal namelijk eerst denken dat hij/zij een normale taart krijgt en geen cadeaus. Echter, als de jarige aan de hendel trekt, zal hij/zij blij verrast worden door een geweldig cadeau. Kortom: een grappig verjaardagscadeau dat de jarige zeker zal waarderen!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen