De leukste verjaardagscadeaus om te geven en te krijgen

Ben jij op zoek naar een leuk en origineel verjaardagscadeau? Bekijk dan hieronder de leukste verjaardagscadeaus om te geven en te krijgen. Hiermee vind jij een fantastisch cadeau voor een jarige, waarmee hij/zij dolblij zal zijn! 

1. Snoepdoosje met felicitatie

Verras de jarige met een overheerlijk snoepdoosje met leuke felicitatie. Er zijn verschillende snoepdoosjes verkrijgbaar om iemand te feliciteren met zijn/haar verjaardag. Welke je ook kiest, de ontvanger zal zeker genieten van dit lekkere cadeau!

Snoepdoosje - Fijne verjaardag!
Snoepdoosje, te personaliseren met de leeftijd van de jarige
Snoepdoosje - Feestvarken

2. Verjaardagspakket met bloemen

In dit leuke verjaardagspakket vindt een jarige alles wat hij/zij nodig heeft voor een fantastische verjaardag, zoals een feesthoedje, roltong met toeter, mini slinger én een boeket bloemen. Met dit leuke verjaardagspakket zal de ontvanger van het cadeau zichzelf dan ook helemaal jarig voelen!

3. Verjaardag chocolade

Ben jij op zoek naar een verjaardagscadeau voor iemand die dol is op chocolade? Verras hem/haar dan met een overheerlijke en feestelijke chocolade. Van dit lekkere verjaardagscadeau zal de jarige zeker genieten!

Chocobar of doosje chocolade met felicitatie

Verras de jarige met een overheerlijke chocolade bar met een echt kaarsje, waarmee hij/zij een wens kan doen. Of verras de jarige met een doosje chocolade of choco bar met een leuke felicitatie. Hiermee heb jij een bijzonder én lekker verjaardagscadeau!

Choco bar met kaarsje
Doosje chocolade naar keuze - Gefeliciteerd!
Choco bar - Gefeliciteerd!

Gepersonaliseerde verjaardag chocolade giftbox

Wil je de jarige verrassen met een lekker én gepersonaliseerd verjaardagscadeau? Geef dan een chocolade giftbox cadeau die je kan personaliseren met de naam, foto en/of een speciale boodschap voor de jarige, bijvorbeeld van Milka, Celebrations of M&M’s. Welke giftbox je ook kiest, de jarige zal je hier zeker blij mee verrassen!

Milka gepersonaliseerde giftbox - Verjaardag
Celebrations gepersonaliseerde giftbox - Verjaardag
M&M's gepersonaliseerde giftbox - Verjaardag

4. Hoerapakket met droogbloemen

Verras de jarige met een leuk hoerapakket, bestaande uit een houten standaard met de tekst ‘Hoera’ en een slinger, 2 glazen vaasjes en een boeket droogbloemen. Hiermee heb jij een origineel verjaardagscadeau dat de jarige een mooi plekje in huis kan geven!

5. Happy birthday folieballon

Een leuke manier om een jarige te verrassen is met een folieballon met daarop een leuke felicitatie. Er zijn verschillende verjaardag folieballonnen waaruit je kunt kiezen. Welke je ook kiest, hiermee heb jij een cadeau waarmee je de jarige zeker blij verrast!

Heliumballon - Happy birthday met kaarsjes
Heliumballon - Happy birthday to you
Heliumballon metallic - Happy birthday
Heliumballon rosé goud - Happy birthday

6. Wijn met gepersonaliseerd verjaardagsetiket

Ken jij iemand die dol is op wijn? Verras deze persoon dan voor zijn/haar verjaardag met een fles wijn met gepersonaliseerd verjaardagsetiket. Afhankelijk van de voorkeur van de jarige, kun je kiezen uit rode of witte wijn. Welke wijn je ook kiest, hiermee heb jij een leuk en origineel verjaardagscadeau!

Rode wijn met gepersonaliseerd verjaardagsetiket
Wittw ijn met gepersonaliseerd verjaardagsetiket

7. Happy birthday geurkaars

Een leuk cadeau voor een jarige is een geurkaars die eruit ziet als een chocoladetaart en waarop de tekst ‘Happy birthday to you’ staat. Hiermee heb jij een cadeau waar de jarige zeker van zal genieten!

8. Brownie 'Fijne verjaardag!'

Ken jij iemand die dol is op brownies? Geef dat een brownie met feestelijke topping inclusief leuke felicitatie cadeau. Een verjaardagscadeau waar de ontvanger zeker van zal smullen!

9. Never ending birthday card

Als je op zoek bent naar een grappig verjaardagscadeau, dan is de never ending birthday card perfect! Hiermee geef jij namelijk een wenskaart cadeau die muziek blijft afspelen totdat de batterij op is óf de kaart wordt vernield, wat niet eenvoudig is. Het is dan ook een fantastisch cadeau om een jarige een onvergetelijke verjaardag te geven!

10. Doosje drop met felicitatie

Ken jij iemand die dol is op drop? Dan is een doosje drop met leuke felicitatie een fantastisch verjaardagscadeau om deze persoon te verrassen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten drop. Welke drop je ook kiest, van dit cadeau zal de jarige zeker genieten!

Doosje drop - Gefeliciteerd!
Doosje Engelse drop - Van harte gefeliciteerd!
Doosje drop - Wish you a happy b-day
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen