De leukste verjaardagscadeaus om te geven en te krijgen

Ben jij op zoek naar een origineel en leuk verjaardagscadeau? Bekijk dan hieronder de leukste verjaardagscadeaus om te geven en te krijgen. Hiermee vind jij een geweldig cadeau voor een jarige, waarmee jij hem/haar een fantastische verjaardag geeft! 

1. Verjaardagspakket met bloemen

In dit leuke verjaardagspakket vindt een jarige alles wat hij/zij nodig heeft voor een fantastische verjaardag, zoals een feesthoedje, roltong met toeter, mini slinger én een boeket bloemen. Met dit leuke verjaardagscadeau zal hij/zij zichzelf dan ook helemaal jarig voelen!

2. Snoepdoosje Hele fijne verjaardag

Verras de jarige met een overheerlijk snoepdoosje met leuke felicitatie. Degene die dit leuke verjaardagscadeau krijgt, zal blij verrast zijn door deze originele felicitatie en hiervan zeker genieten!

3. Verjaardag chocolade

Ben jij op zoek naar een verjaardagscadeau voor iemand die dol is op chocolade? Verras hem/haar dan met overheerlijke en feestelijke chocolade. Van dit lekkere verjaardagscadeau zal de jarige zeker genieten!

Chocobar met kaarsje

Verras de jarige met een overheerlijke chocolade bar met een echt kaarsje, waarmee hij/zij een wens kan doen. Hiermee heb jij een bijzonder én lekker verjaardagscadeau waarmee jij de jarige op een leuke manier kan feliciteren!

Gepersonaliseerde verjaardag chocolade giftbox

Wil je de jarige verrassen met een lekker én gepersonaliseerd verjaardagscadeau? Geef dan een verjaardag chocolade giftbox cadeau die je kan personaliseren met de naam, foto en/of een speciale boodschap voor de jarige, bijvoorbeeld van Milka, Celebrations of M&M’s. Welke giftbox je ook kiest, de jarige zal je hier zeker blij mee maken!

Milka Verjaardag gepersonaliseerde giftbox
Celebrations Verjaardag gepersonaliseerde giftbox
M&M's Verjaardag gepersonaliseerde giftbox

4. Hoerapakket met droogbloemen

Verras de jarige met een leuk hoerapakket, bestaande uit een houten standaard met de tekst Hoera en een slinger, 2 glazen vaasjes en een boeket droogbloemen. Hiermee heb jij een origineel verjaardagscadeau dat de jarige een mooi plekje in huis kan geven!

5. Happy birthday heliumballon

Een leuke manier om een jarige te verrassen, is met een vrolijke heliumballon waarop Happy Birthday staat. Deze heliumballon wordt verpakt in een leuke doos en bij het openen hiervan vliegt de ballon de kamer in. Het is dan ook een origineel verjaardagscadeau waarmee jij de jarige zeker blij verrast!

6. Fles wijn met gepersonaliseerd verjaardagsetiket

Ken jij iemand die dol is op wijn? Verras deze persoon dan voor zijn/haar verjaardag met een fles wijn met gepersonaliseerd verjaardagsetiket. Afhankelijk van de voorkeur van de jarige, kun je kiezen uit rode of witte wijn. Hiermee heb jij een leuk en origineel verjaardagscadeau!

Rode wijn met gepersonaliseerd verjaardagsetiket
Witte wijn met gepersonaliseerd verjaardagsetiket

7. Happy birthday geurkaars

Een leuk cadeau voor een jarige is een geurkaars waarop de tekst ‘Happy birthday to you’ staat. Hiermee heb jij een fantastisch verjaardagscadeau waar de jarige zeker blij van zal worden!

8. Bakmix in gepersonaliseerde verjaardag giftbox

Ken jij iemand die dol is op brownies of muffins? Geef dan een bakmix voor brownies of muffins in een gepersonaliseerde giftbox met verjaardagsthema. Hiermee heb jij een origineel verjaardagscadeau dat de jarige zeker zal waarderen!

9. Never ending birthday card

Als je op zoek bent naar een grappig verjaardagscadeau, dan is de never ending birthday card perfect! Hiermee geef jij namelijk een wenskaart cadeau die muziek blijft afspelen totdat de batterij op is óf de kaart wordt vernield, wat niet eenvoudig is. Het is dan ook een fantastisch cadeau om een jarige een onvergetelijke verjaardag te geven!

10. Doosje drop Van harte gefeliciteerd

Ken jij iemand die binnenkort jarig is en dol is op drop? Dan is een doosje drop met leuke felicitatie een fantastisch verjaardagscadeau om deze persoon te verrassen. Hiervan zal hij/zij zeker smullen!