Top 8 cadeau ideeën voor liefhebbers van Frankrijk

Een cadeau voor een francofiel vind met de top 8 cadeau ideeën voor liefhebbers van Frankrijk. Hiermee vind jij een fantastisch Frans cadeau voor een Frankrijk liefhebber!

1. Frankrijk serveerplank

Een serveerplank die geheel in het teken van Frankrijk staat is een leuk cadeau voor een francofiel. Deze zal zeker met veel plezier gebruikt worden!

2. LEGO Architecture bouwset Parijs

Een origineel cadeau voor een Frankrijk liefhebber is een LEGO Architecture bouwset van Parijs. Met deze bouwset kan je een skyline bouwen van de Arc de Triomphe, de Champs-Elysées, de Tour Montparnasse, het Grand Palais, de Eiffeltoren en het Louvre. Na het in elkaar bouwen kan deze een bijzondere plek in huis worden gegeven.

3. Boek 'Hopeloos verliefd op Frankrijk'

Het boek ‘Hopeloos verliefd op Frankrijk’ is geschreven door een echte francofiel. Het is dan ook een leuk cadeau voor een Frankrijk liefhebber dat deze zeker met veel plezier zal lezen!

4. Blond Amsterdam servies Parijs

Een fantastisch cadeau voor een liefhebber van Frankrijk is Blond Amsterdam servies dat in het teken staat van de stad Parijs. Zo kan je een francofiel verrassen met een mok, bord of kom die volstaat met bezienswaardigheden in Parijs en typisch Franse dingen.

Blond Amsterdam Parijs mok
Blond Amsterdam Parijs bord
Blond Amsterdam Parijs kom

5. Sierkussen Franse vlag

Een leuk Frankrijk cadeau is een sierkussen van de Franse vlag. Dit is een bijzondere toevoeging aan het interieur van iemand die dol is op Frankrijk. 

6. Kaasbord in de vorm van Frankrijk

Een kaasbord in de vorm van Frankrijk is een origineel typisch Frans cadeautje voor iemand die houdt van Frankrijk en kaas. Hiermee wordt het serveren en eten van kaas nog leuker!

7. Frankrijk bekende plaatsen puzzel

Een puzzel die volstaat met bekende plaatsen in Frankrijk is een leuk Frans cadeau. Een liefhebber van Frankrijk zal zeker veel plezier beleven aan het in elkaar puzzelen hiervan!

8. 3D LED-lamp Eiffeltoren

Ben jij op zoek naar een cadeau voor iemand die houdt van Frankrijk? Verras deze francofiel dan met een 3D LED-lamp van de Eiffeltoren. Dit vormt een bijzondere Franse toevoeging aan het interieur!

Frankrijk staat natuurlijk bekend om zijn wijn, kaas en croissants, bekijk daarom ook: