Top 8 cadeau ideeën voor liefhebbers van Italië

Een origineel Italiaans cadeau vind je met de top 8 cadeau ideeën voor liefhebbers van Italië. Hiermee vind jij een fantastisch cadeau voor iemand die houdt van Italië waarmee je deze zeker blij zal maken!

1. Toren van Pisa pepermolen

Een origineel Italië cadeau is een pepermolen in de vorm van de Toren van Pisa. Hiermee wordt koken een feestje!

2. Cadeauset met gekruide extra vierge olijfolie uit Italië

Een typisch Italiaans cadeau is een cadeauset met gekruide extra vierge olijfolie uit Italië. Deze olijfolie is perfect om brood in te dippen of om toe te voegen aan gerechten. Hiermee proef je altijd de smaak van Italië!

3. Muurdecoratie houten kaart Italië

Een leuk Italië cadeau is een muurdecoratie van een houten kaart van Italië. Dit zal zeker een eyecatcher zijn in het huis van iemand die dol is op Italië!

4. Boek over Italië

Een leuk cadeau voor een Italië liefhebber is een boek over Italië. Verras deze bijvoorbeeld met het boek ‘100 mooiste schatten van Italië’ of het boek ‘Pak je koffer! – Italië’. Hiermee waan je jezelf even helemaal in Italië!

100 mooiste schatten van Italië
Boek Pak je koffier! - Italië

5. Italië puzzel in koker

Een puzzel van Italië in koker is een fantastisch cadeau voor een liefhebber van Italië. Deze zal veel plezier beleven aan het in elkaar zetten van deze prachtige Italië puzzel!

6. Italië verjaardagskalender

Een verjaardagskalender van Italië is een leuk cadeau voor een italofiel. Deze kan de verjaardagskalender een mooi plekje geven en elke keer weer wegdromen bij foto’s van het prachtige Italië!

7. Rome kom

Ken jij iemand die houdt van Italië en dol is op de stad Rome? Verras deze persoon dan met een prachtige kom die in het teken staat van de stad Rome. Deze zal zeker graag gebruikt worden.

8. LEGO bouwset Vespa

Een Vespa is een typisch Italiaanse scooter. Een leuke manier om een Italië liefhebber te verrassen is dan ook een LEGO bouwset van een Vespa. Deze zal veel plezier beleven aan het in elkaar bouwen van de Vespa en kan deze vervolgens een leuke plek in huis geven!

Ben jij op zoek naar een cadeau voor iemand die dol is op Italiaanse pizza? Bekijk dan ook de top 10 cadeau ideeën voor een pizzaliefhebber.

Ken jij iemand die houdt van Italiaanse pasta? Bekijk dan de top 9 cadeau ideeën voor pasta liefhebbers.