Top 6 cadeau ideeën voor croissant liefhebbers

Niets gaat boven een verse overheerlijke croissant die krokant is, besmeerd met boter en jam of een ander beleg naar keuze. Het allerlekkerste is natuurlijk de Franse croissant, maar ook als deze niet uit Frankrijk komt is het nog steeds smullen. Dit is iets dat een croissant liefhebber zeker kan beamen. Ken jij iemand die dol is op croissantjes en wil jij deze persoon op originele wijze verrassen? Lees dan de top 6 cadeau ideeën voor croissant liefhebbers en verras deze persoon met een geweldig cadeau!

1. Croissant bordje

Dit bordje heeft de vorm van een croissant en hierop wordt het dan ook nog leuker en lekkerder om een croissant te eten. Door de vorm past een croissant perfect op het bordje. Het is dan ook een origineel cadeau waarmee een croissant liefhebber extra kan genieten van het eten van een overheerlijke croissant!

2. Keukentextiel met croissantjes

Een croissant liefhebber kan geen genoeg krijgen van croissantjes en wat is er dan leuker om dit ook in de keuken te laten terugkomen? Dat kan met dit leuke keukentextiel dat vol staat met croissantjes. Je kunt een croissant liefhebber blij maken met een theedoek en/of keukendoek waarop croissantjes staan afgebeeld. Hiermee wordt in de keuken staan voor een een croissant liefhebber een stuk leuker!

Theedoek met croissantjes
Keukendoek met croissantjes

3. Croissant broodplank

Op deze broodplank zit bovenaan een handgreep in de vorm van een croissant. Het is dan ook een ideale broodplank voor een croissant liefhebber om croissantjes op te snijden. Deze broodplank is daarnaast een leuke toevoeging aan de keuken van een croissant liefhebber en is dan ook een origineel cadeau dat zeker van pas zal komen!

4. Canvas tas croissant

Op deze Canvas tas staat een croissant afgebeeld en de tekst ‘ ‘Bonjour’, waardoor dit een perfect cadeau is voor een croissant liefhebber. De ontvanger van het cadeau kan deze tas overal mee naartoe meenemen, waardoor het niet alleen een leuk, maar ook een praktisch cadeau is!

5. Knuffel croissant

Wil je een croissant liefhebber verrassen met een grappig cadeau? Geef dan een knuffel die eruit ziet als een croissant. Croissantjes komen natuurlijk oorspronkelijk uit Frankrijk en de knuffel croissant heeft dan ook een Franse baret en Franse snor. Een cadeau dat een croissant liefhebber zeker leuk zal vinden!

6. Croissant ornament

Dit ornament in de vorm van een croissant is een leuke toevoeging aan de kerstboom van een croissant liefhebber. Hiermee kan iedereen aan de kerstboom zien dat hij/zij helemaal dol is op croissantjes!