Top 6 cadeau ideeën voor croissant liefhebbers

Niets gaat boven een verse overheerlijke croissant die krokant is, besmeerd met boter en jam of een ander beleg naar keuze. Het allerlekkerste is natuurlijk de Franse croissant, maar ook als deze niet uit Frankrijk komt is het nog steeds smullen. Dit is iets dat een croissant liefhebber zeker kan beamen. Ken jij iemand die dol is op croissantjes en wil jij deze persoon op originele wijze verrassen? Lees dan de top 6 cadeau ideeën voor croissant liefhebbers en verras deze persoon met een geweldig cadeau!

1. Croissant kandelaar

Deze kandelaar in de vorm van een croissant is een leuk cadeau om aan een croissant liefhebber te geven. De croissant kandelaar is een leuke toevoeging op tafel en zorgt voor extra sfeer!

2. Croissant bordje

Op dit bord staat een croissant afgebeeld. Hierop wordt het dan ook nog leuker en lekkerder om een croissant te eten. Het is dan ook een origineel cadeau waarmee een croissant liefhebber extra kan genieten van het eten van een overheerlijke croissant!

3. Keukentextiel met croissantjes

Een croissant liefhebber kan geen genoeg krijgen van croissantjes en wat is er dan leuker om dit ook in de keuken te laten terugkomen? Dat kan met dit leuke keukentextiel dat vol staat met croissantjes. Je kunt een croissant liefhebber blij maken met een theedoek en/of keukendoek waarop croissantjes staan afgebeeld. Hiermee wordt in de keuken staan voor een een croissant liefhebber een stuk leuker!

Theedoek met croissantjes
Keukendoek met croissantjes

4. Tas croissant

Op deze tas staat een croissant afgebeeld, waardoor dit een perfect cadeau is voor een croissant liefhebber. De ontvanger van het cadeau kan deze tas overal mee naartoe meenemen, waardoor het niet alleen een leuk, maar ook een praktisch cadeau is!

5. Knuffel croissant

Wil je een croissant liefhebber verrassen met een grappig cadeau? Geef dan een knuffel die eruit ziet als een croissant. Een cadeau dat een croissant liefhebber zeker leuk zal vinden!

6. Croissant kersthanger

Deze kersthanger in de vorm van een croissant is een leuke toevoeging aan de kerstboom van een croissant liefhebber. Hiermee kan iedereen aan de kerstboom zien dat hij/zij helemaal dol is op croissantjes!