Top 5 cadeau ideeën voor een bruid

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor een bruid? Bekijk dan de top 5 cadeau ideeën voor een  bruid. Hiermee vind jij een fantastisch cadeau voor een bride to be waarmee je haar zeker blij zal verrassen!

1. Bride to be cadeaupakket

Het Bride to be cadeaupakket is een origineel cadeau voor een bruid. Deze is gevuld met allerlei leuke producten die in het teken staan van haar bruiloft. Zo bevat het cadeaupakket een Bride mok met twee rietjes, pen met diamant, Bride to be badge en Yes girl yes notitieboek. Hiervan zal een aanstaande bruid zeker blij worden!

2. Bride Kimono

Een fantastisch cadeau voor een bruid is een kimono met de opdruk ‘Bride’. In deze kimono kan de aanstaande bruid zich klaarmaken voor haar bruiloft en zal zij zich extra speciaal voelen. Daarnaast maakt deze kimono de foto’s van de voorbereiding van de bruid voor de bruiloft extra bijzonder. Deze Bride kimono zal dan ook een onvergetelijke herinnering vormen aan haar trouwdag!

3. Bruiloft planner

Een bruiloft planner is een leuk en handig bruid cadeau. Hiermee kan je namelijk makkelijk en overzichtelijk je bruiloft plannen. In de bruiloft planner kan je onder meer je wensen, afspraken, planningen, budgetoverzichten, gastenlijst en draaiboek voor de trouwdag opschrijven. Daarnaast bevat de bruiloft planner een bewaarenvelop voor folders en documenten. Tot slot bevat het ook invulpagina’s over het trouwpaar, wat de bruiloft planner extra persoonlijk maakt!

4. Tas 'Here comes the bride'

Een tas met de tekst ‘Here comes the bride’ is een origineel bride to be cadeau. Of het nu is voor het vrijgezellenfeest, de trouwdag of voor dagelijks gebruik, hiermee kan iedereen aan haar tas zien dat zij gaat trouwen!

5. Bride mok

Een Bride mok is een leuk cadeau voor een bruid. Bij het drinken uit deze mok kan zij fantaseren over haar bruiloft en genieten van het feit dat zij gaat trouwen. Hierbij zal zij elke keer weer beseffen dat zij ten huwelijk is gevraagd en binnenkort mag stralen als bruid. Na de bruiloft is de mok daarnaast een mooie herinnering aan haar bruiloft!

Op zoek naar een cadeau voor een bruidegom? Bekijk dan ook de top 5 cadeau ideeën voor een bruidegom.

Op zoek naar een huwelijkscadeau? Bekijk dan ook de top 11 huwelijkscadeaus om te geven en te krijgen.