Top 5 cadeau ideeën voor cocktailliefhebbers

Ken jij iemand wiens favoriete drankje een cocktail is, die altijd zin heeft in een ‘cocktail party’ en die dol is op het proeven van verschillende cocktails? Deze persoon maak jij blij met een cadeau dat geheel in het teken staan van cocktails. In dit artikel vind je dan ook de top 5 cadeau ideeën voor een cocktailliefhebber, zodat jij een geslaagd cadeau hebt!

1. Cocktail geurkaars

Ken jij iemand die al blij wordt van de geur van een cocktail? Dan is een cocktailkaars met de geur van zijn/haar favoriete cocktail een perfect cadeau. Er is de keuze uit de varianten Cosmopolitan, Moijto en Tequila Sunrise. Ideaal voor een ‘cocktailparty’ of om het huis lekker te laten ruiken naar cocktails!

Cocktailkaars Cosmopolitan
Cocktailkaars Mojito
Cocktailkaars Tequila Sunrise

2. Cocktails krasposter

De cocktail krasposter is een leuk cadeau voor iemand die elke cocktail geproefd wil hebben. De krasposter bevat maar liefst 42 cocktails die je gedronken moet hebben en is dan ook een echte bucket-list voor een cocktailliefhebber!

3. Ice Balls

Wil jij de cocktails van een cocktailliefhebber nog lekkerder maken? Geef dan ice balls, een siliconen vorm voor het maken van ‘ice balls’. Deze ‘ice balls’ smelten minder snel dan ijsblokjes, waardoor je cocktail lekker koel blijft en de smaak blijft behouden. Kortom ideaal voor een cocktailliefhebber!

4. Jelly Bean Cocktail Classics Giftbox

Ken jij een cocktailliefhebber die tevens dol is op snoep? Geef dan de Jelly Bean Cocktail Classics Giftbox met Jelly Bean’s die smaken naar cocktails! Met Jelly Bean’s in de smaken Margarita, Strawberry Daiquiri, Pina Colada, Pomgranate Cosmo en Peach Bellini kan een cocktailliefhebber genieten van de smaak van cocktails zonder er een kater aan over te houden!

5. Cocktail Time Giftbox

Wil jij iemand trakteren op een cocktailuitje? Geef dan een ‘Cocktail Time’ giftbox, waarmee de ontvanger van het cadeau samen met nog iemand een cocktail kan drinken bij een leuke cocktailbar of restaurant in Nederland. Een cadeau waar je een cocktailliefhebber altijd blij mee maakt en ook nog een mooie herinnering geeft die hij/zij wel met jou gaat maken!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *