Top 10 cadeau ideeën voor een gitarist

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een gitarist? Zoek dan niet verder. In dit artikel vind je de top 5 cadeau ideeën voor een gitarist. Deze cadeau ideeën staan in het teken van het favoriete object van een gitarist: een gitaar. Hiermee heb jij hiermee een geweldig en leuk cadeau!

1. Pickmaster Plectrum Punch

Met een Pickmaster Plectrum Punch kan een gitarist zelf plectrums maken. Het apparaat stelt een gitarist in staat om uit plastic kaarten naar keuze originele plectrums te maken. Met deze unieke, zelfgemaakte plectrums wordt het spelen van de gitaar voor de gitarist in kwestie nog bijzonderder!

2. Gitaar multitool

Deze gitaar multitool mag niet ontbreken in het huis van een gitarist. De multitool in de vorm van een gitaar bezit verschillende tools, te weten een flesopener, mesje en een kruiskop- en platte schroevendraaier Deze multitool komt hiermee altijd van pas en is doordat deze eruit ziet als een gitaar een zeer toepasselijk cadeau voor een gitarist!

3. Gitaar snijplank

 

Een snijplank komt altijd van pas, of het nu is om brood te smeren of groenten te snijden. Deze vrolijke snijplank in de vorm van een gitaar is een toepasselijk cadeau voor een gitarist. Door het gaat aan de bovenkant van de gitaar kan de snijplank in de keuken worden opgehangen en is het ook nog een mooie toevoeging aan de keuken!

4. Gitaar pizzasnijder

Ken jij een gitarist die dol is op gitaar spelen en pizza eten? Dan is een pizzasnijder in de vorm van een gitaar een perfect cadeau! Hiermee wordt pizza eten nog leuker en lekkerder!

5. Gitaar ijsblokjesmaker

Met deze gitaar ijsblokjesmaker heb je nooit meer saaie ijsblokjes. Hiermee maak je namelijk ijsblokjes in de vorm van een gitaar. De ijsblokjesmaker is siliconen, waardoor een gitarist hiermee eindeloos van ijsblokjes in de vorm van een gitaar kan genieten. Hiervan zal het hart van een gitarist zeker van gaan smelten!

6. Gitaar keukentools

Ken jij een gitarist die dol is op koken? Geef dan keukentools in de vorm van een gitaar. Er zijn verschillende keukentools verkrijgbaar, te weten een houten lepel, tang of spatel. Deze gitaar keukentools zijn niet alleen leuk om te gebruiken voor een gitarist, ze staan ook nog eens leuk in de keuken. Hiermee heb jij dan ook een origineel cadeau voor een gitarist!

Gitaar keukentool - lepel
Gitaar keukentool - tang
Gitaar keukentool - spatel

7. Gitaar rasp

Ken jij een gitarist die dol is op kaas? Met deze rasp in de vorm van een gitaar kun je op een leuke en originele manier geraspte kaas toevoegen aan elk gerecht. Maar deze rasp is niet alleen geschikt voor het raspen van kaas, ook ander eten kan ermee geraspt worden. Deze gitaar rasp is dan ook een handige en leuke toevoeging in het keukengerei van een gitarist!

8. Gitaar lunchbox

Met een lunchbox in de vorm van een gitaarkoffer wordt de lunch bijzonder voor een gitarist. Op deze manier kan een gitarist namelijk altijd een gitaarkoffer onderweg meenemen, welke hij/zij kan vullen met allerlei lekkere snacks, lunch of drinken. Het is dan ook een feestje om de gitaarkoffer lunchbox te openen, misschien nog wel leuker dan wanneer er een gitaar in zit. Kortom een cadeau waar een gitarist elke dag weer van kan genieten!

9. Gitaar sokken

Met deze sokken, waarop gitaren staan afgebeeld, kan een gitarist aan iedereen laten zien hoe dol hij/zij is op het spelen van de gitaar. De vrolijke sokken zijn one size fits all, hierdoor weet je zeker dat je een geweldig cadeau geeft dat de gitarist met veel plezier en trots kan dragen!

10. Gitaar pen met geluid

Een vrolijke pen met bovenop een gitaar die ook nog eens een gitaar solo kan afspelen is een perfect cadeau om een gitarist mee te verrassen. Met een druk op de knop kan de gitarist een gitaarsolo afspelen en helemaal losgaan. Hiermee wordt schrijven extra leuk, of het nu om een boodschappenlijstje of een nieuw liedje gaat, dit cadeau komt altijd van pas!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *