11x reis cadeau voor reizigers

Ken jij iemand die houdt van reizen, niet uitgepraat raakt over al zijn/haar droombestemmingen, altijd aan het sparen is voor een nieuwe reis en het liefst heel de wereld over wil reizen? Verras deze reisliefhebber dan met een origineel cadeau met de top 11 reis cadeaus. Hiermee vind jij een fantastisch cadeau voor een reiziger, waarmee reizen nog leuker wordt!

1. Kraswereldkaart

Iemand die houdt van reizen wil in zijn leven zoveel mogelijk van de wereld zien. Een leuk cadeau voor een reiziger is dan ook een kraswereldkaart. Hiermee vergroot je het nagenieten van alle mooie reizen die al zijn gemaakt en de voorpret voor nog komende reizen. Hierop kan een reisliefhebber namelijk alle landen die hij/zij heeft bezocht wegkrassen en heeft deze een mooi overzicht van wat hij/zij al van de wereld heeft gezien. Daarnaast kan een reisliefhebber met deze kraswereldkaart ook nieuwe reisinspiratie opdoen!

2. Reisdagboek

In dit reisdagboek kan een reiziger al zijn/haar fantastische avonturen opschrijven tijdens de reis als ze nog vers in het geheugen zitten. Vervolgens kan deze hier eindeloos door lezen om ervan te genieten en weer even het gevoel te hebben alsof hij/zij op reis is. Het is dan ook een origineel reis cadeau dat zeker zal worden gewaardeerd!

3. Inkleurbare wereldkaart mok

Deze inkleurbare wereldkaart mok is een multifunctioneel en daarmee een fantastisch cadeau voor een reisliefhebber. Uit deze mok kan je namelijk niet alleen drinken, hierop kan je ook alle landen die je hebt bezocht inkleuren. Door de mok in de oven te zetten blijft deze kleur op de mok behouden. Vervolgens kan een reisliefhebber bij een kop koffie of thee nagenieten van de prachtige reizen die hij/zij heeft gemaakt en nog gaan komen!

4. Luxe reiskussen met memory foam

Een nekkussen voor op reis is een item dat niet mag ontbreken in de bagage. Dit nekkussen onderscheidt zich van andere nekkussens doordat deze is gevuld met traagschuim. Daarnaast heeft het nekkussen kin- en nekondersteuning. Hierdoor is het reiskussen heerlijk comfortabel om mee te reizen. Het is dan ook perfect reis cadeau dat zeker op prijs gesteld zal worden. Oftewel: het nieuwe favoriete nekkussen voor op reis!

5. Kurken wereldkaart

Op deze kurken wereldkaart kan een reiziger foto’s, vliegtickets etc. prikken. De kurken wereldkaart kan vervolgens een mooie plek in huis worden gegeven. Hierop kan een reisliefhebber dan ook allerlei mooie reisherinneringen plaatsen. Hiermee kan deze dan ook op een leuke manier nagenieten van alle prachtige reizen die hij/zij heeft gemaakt. Het is dan ook een fantastisch cadeau voor reizigers.

6. Wereldbol spaarpot

Reizen kosten natuurlijk geld en daarvoor moet dan ook gespaard worden. Een spaarpot in de vorm van een wereldbol is dan ook een leuk cadeau voor een reisliefhebber. Met deze speciale spaarpot wordt sparen voor een speciale reis nog leuker. Daarnaast wordt hierdoor de voorpret voor de betreffende reis nog veel leuker! Met deze spaarpot in de vorm van een wereldbol kan bij het sparen gelijk een mooie nieuwe bestemming om naartoe te reizen worden uitgezocht!

7. Reisetui

Een reisetui met een wereldkaart erop afgebeeld is een ideaal reis cadeau voor een reiziger. Niet alleen omdat hij/zij ervan houdt om de wereld rond te reizen, maar ook omdat deze voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden. Of het nu is voor een paspoort, reispapieren of geld, met dit reisetui kan een reisliefhebber het mooi en handig opbergen!

8. Wereldkaart slaapmasker

Als reisliefhebber kan je geen slaapmaskers genoeg hebben, ze zijn namelijk ideaal voor op reis. Of het nu voor in de auto, het vliegtuig, een hotel of thuis is, hiermee kan je heerlijk slapen. Het is dan ook een toepasselijk cadeau voor een reiziger. Dit slaapmasker is extra speciaal, omdat er een wereldkaart op staat afgebeeld. Dit zal dan ook waarschijnlijk het favoriete slaapmasker van de reiziger in kwestie worden!

9. Wereldbol pen

Deze pen met daarop een wereldbol is een leuk en praktisch cadeau voor een reisliefhebber! Of het nu is voor het schrijven van verhalen over mooie reizen of iets anders, deze pen komt altijd van pas!

10. Zwevende wereldbol met LED-verlichting

Deze zwevende wereldbol met LED-verlichting is een origineel cadeau voor reizigers. Het is niet alleen een leuke gadget en toevoeging aan het interieur. De wereldbol kan ook gebruikt worden om te bepalen wat de volgende reis zal zijn en welke mooie bestemmingen allemaal nog bezocht moeten worden!

11. LEGO Wereldbol of Wereldkaart bouwset

Een origineel cadeau voor iemand die dol is op reizen, is een LEGO bouwset van een wereldbol of wereldkaart. Allereerst, zal een reisliefhebber veel plezier beleven aan het in elkaar bouwen van de wereldkaart of wereldbol. Daarnaast vormt dit ook een originele decoratie in het huis van een reiziger. 

LEGO Wereldbol bouwset
LEGO Wereldkaart bouwset
ReizenReizen