Top 8 cadeau ideeën voor cocktailliefhebbers

Ken jij iemand wiens favoriete drankje een cocktail is, die altijd zin heeft in een cocktail party en die dol is op het proeven van verschillende cocktails? Deze persoon maak jij blij met een cadeau dat geheel in het teken staat van cocktails. In dit artikel vind je dan ook de top 8 cocktail cadeau ideeën, zodat jij een origineel cadeau voor een cocktailliefhebber hebt!

1. Cocktails krasposter

De cocktails krasposter is een leuk cadeau voor iemand die elke cocktail geproefd wil hebben. De krasposter bevat maar liefst 100 cocktails die je gedronken moet hebben en is dan ook een echte bucketlist voor een cocktailliefhebber!

2. Cocktailglas met naam

Een cocktail glas met naam is een origineel cadeau voor een cocktailliefhebber. Deze zal het fantastisch vinden om een persoonlijk cocktailglas te hebben en vindt hiermee ook altijd makkelijk zijn/haar glas terug. Hiermee wordt het drinken van een cocktail dan ook zeker een feestje!

3. Cocktail geurkaars

Ken jij iemand die al blij wordt van de geur van een cocktail? Dan is een kaars met de geur van zijn/haar favoriete cocktail een perfect cadeau. Je hebt de keuze uit de varianten Cosmopolitan, Moijto en Tequila Sunrise. Ideaal voor een cocktailparty of om het huis lekker te laten ruiken naar cocktails!

4. Cocktails receptenboekje

Een cocktails receptenboekje is een leuk cadeau voor een cocktailliefhebber. Dit receptenboekje bevat maar liefst 40 cocktailrecepten waarmee je de 40 populairste cocktails zelf kan maken. Hiermee kan een cocktailliefhebber dan ook thuis verschillende cocktails maken en proeven!

5. Jelly Bean Cocktail Classics

Ken jij een cocktailliefhebber die tevens dol is op snoep? Geef dan de Jelly Bean Cocktail Classics met Jelly Bean’s die smaken naar cocktails! Met Jelly Bean’s in de smaken Margarita, Strawberry Daiquiri, Pina Colada, Pomgranate Cosmo en Peach Bellini kan een cocktailliefhebber genieten van de smaak van cocktails zonder er een kater aan over te houden!

6. Ice Balls

Wil jij de cocktails van een cocktailliefhebber nog lekkerder maken? Geef dan ice balls, een siliconen vorm voor het maken van ronde ijsblokjes. Deze ice balls smelten minder snel dan ijsblokjes, waardoor je cocktail lekker koel blijft en de smaak blijft behouden. Kortom: een ideaal cadeau voor een cocktailliefhebber!

7. Cocktail shaker

Een cocktail shaker is een fantastisch cadeau voor een cocktailliefhebber. Hiermee kan deze persoon zelf de allerlekkerste cocktails maken. De cocktail shaker wordt geleverd met een aantal recepten die iedere cocktailliefhebber zou moeten kennen. Hiermee kan een cocktailliefhebber dan ook genieten van overheerlijke zelfgemaakte cocktails!

8. Cocktail tree

Een cocktail tree is een musthave voor elke cocktailliefhebber. Hierin kan je namelijk maar liefst 12 wijn, champagne- of cocktailglazen plaatsen. Het is dan ook een echte eyecatcher voor een feestje of een gezellige avond met vrienden en familie. Daarnaast vormt het ook een bijzondere toevoeging in huis. Hiermee heb jij dan ook een origineel cadeau voor een cocktailliefhebber waarmee je deze zeker blij zal verrassen.