8x Valentijnscadeau voor hem

Ben jij op zoek naar een Valentijnscadeau voor een man en vraag jij je af: wat is een leuk en origineel Valentijnscadeau voor hem? Bekijk dan de top 8 Valentijnscadeaus voor hem en vind een fantastisch cadeau voor een man om hem te verrassen op Valentijn!

1. Herengeur

Verras je Valentijn met een overheerlijke en populaire herengeur, zoals Davidoff Cool Water, Jean Paul Gaultier Le Male of Yves Saint Laurent Y. Hiermee heb jij een leuk Valentijnscadeau voor hem dat hij zeker zal waarderen én waarmee jij kan genieten van een heerlijk ruikende man!

Herengeur - Davidoff Cool Water
Herengeur - Jean Paul Gaultier Le Male
Herengeur - Yves Saint Laurent Y

2. Boxershort met rode hartjes

Ben jij op zoek naar een romantisch Valentijnscadeau voor hem? Geef hem dan deze boxershort met rode hartjes cadeau. Hiervan zal zijn hart zeker sneller gaan kloppen!

3. Wijnfles met romantische boodschap

Een origineel Valentijnscadeau voor hem is een wijnfles waarop een romantische boodschap staat vermeld, zoals ‘Jij bent de liefste! ♥ dikke kus & knuffel’, ‘I love you (and your penis)’ of ‘Partners in wine’. Je kan kiezen uit 3 soorten wijn, te weten rood, wit en rosé, zodat jij een wijnsoort kan uitzoeken die hij fantastisch vindt. Hiervan zal hij zeker genieten!

Wijnfles - Jij bent de liefste! ♥
Wijnfles - I love you (and your penis)
Wijnfles - Partners in wine

4. Cadeaubon 'Favourites for two'

Een fantastisch Valentijnscadeau voor hem is de cadeaubon ‘Favourites for two’. Hiermee kunnen jullie samen een leuke activiteit naar keuze beleven. De keuze is reuze, waardoor er altijd een activiteit tussen zit die hij leuk zal vinden. Hiermee geef je hem dan ook een mooie en onvergetelijke herinnering!

5. Tegoedbonnen boekje voor koppels

Een origineel Valentijnscadeau voor hem is het Tegoedbonnen boekje voor partners. In dit boekje zitten 25 lieve en leuke tegoedbonnen voor hem, inclusief 3 blanco tegoedbonnen die je zelf kan invullen. Hiermee zal hij dolblij zijn!

6. Snoepdoosje met lieve boodschap

Liefde gaat door de maag. Een geweldig Valentijnscadeau voor hem is dan ook een doosje met snoep waarop een lieve boodschap staat vermeld, te weten ‘Ik hou van jou!’ . Hiermee toon jij dan ook op een lieve en leuke manier je liefde voor hem!

7. Happy Socks Valentijn giftbox

Een lief Valentijnscadeau voor hem is een Valentijn giftbox met sokken. De sokken staan geheel in het teken van de liefde. Het is dan ook een geweldig cadeau om hem te verrassen!

8. Heliumballon 'I love you'

Een perfect cadeau om je liefde aan hem te tonen op Valentijnsdag is een heliumballon met de tekst ‘Love you!’. Hiermee heb jij een bijzonder Valentijnscadeau voor hem waarmee hij zeker blij verrast zal zijn!