Valentijnscadeau voor hem: top 8 cadeau ideeën!

Ben jij op zoek naar een Valentijnscadeau voor een man en vraag jij je af: wat is een leuk en origineel Valentijnscadeau voor hem? Lees dan de top 8 Valentijn cadeau ideeën voor een man en vind een fantastisch cadeau voor hem dat hij geweldig zal vinden!

1. Herengeur

Verras je Valentijn met een overheerlijke en populaire herengeur, zoals Chanel Bleu De Chanel, Jean Paul Gaultier Le Male of Yves Saint Laurent Y. Een Valentijnscadeau dat een man zeker zal waarderen én waarmee jij kan genieten van een heerlijk ruikende partner!

Herengeur - Chanel Bleu De Chanel
Herengeur - Jean Paul Gaultier Le Male
Herengeur - Yves Saint Laurent Y

Valentijnscadeau voor hem

2. Boxershort met rode hartjes

Ben jij op zoek naar een romantisch cadeau voor een man? Geef dan deze boxershort met rode hartjes cadeau. Hiervan zal het hart van je partner zeker sneller gaan kloppen!

Romantisch cadeau man

3. Wijnfles met romantische boodschap

Een origineel Valentijnscadeau voor een man die dol is op wijn is een wijnfles waarop een romantische boodschap staat vermeld, zoals ‘Jij bent de liefste! ♥ dikke kus & knuffel’, ‘I love you* * and your penis’ of ‘Partners in wine’. Je kan kiezen uit 3 soorten wijn, te weten rood, wit en rosé, zodat jij een wijnsoort kan uitzoeken die hij fantastisch vindt. Hiervan zal hij zeker genieten!

Wijnfles - Jij bent de liefste! ♥
Wijnfles - I love you (and your penis)
Wijnfles - Partners in wine

Valentijnscadeau man

4. Cadeaubon 'Favourites for two'

Een fantastisch cadeau om aan een man te geven voor Valentijn is de cadeaubon ‘Favourites for two’. Hiermee kun je samen een leuke activiteit naar keuze beleven. De keuze is reuze, waardoor er altijd een activiteit tussen zit die hij leuk zal vinden. Hiermee geef je hem dan ook een mooie en onvergetelijke herinnering!

Romantisch cadeau voor hem

5. Tegoedbonnen boekje voor de liefste partner

Een origineel Valentijnscadeau voor hem is het boekje ‘Tegoedbonnen voor de liefste partner’. In dit boekje zitten 12 lieve en leuke tegoedbonnen voor hem, inclusief 2 blanco tegoedbonnen die je zelf kan invullen. Hiermee zal hij dolblij zijn!

Origineel Valentijnscadeau voor een man

6. Snoepdoosje met lieve boodschap

Liefde gaat door de maag. Een geweldig Valentijnscadeau voor een man is dan ook een doosje met snoep waarop een lieve boodschap staat vermeld, te weten ‘Ik hou van jou!’ . Hiermee toon jij dan ook op een lieve en leuke manier je liefde voor hem!

Lief cadeau voor hem

7. Happy Socks Valentijn giftbox

Een lief cadeau voor een man is een Valentijn giftbox met sokken. De sokken staan geheel in het teken van de liefde. Het is dan ook een geweldig cadeau om je partner te verrassen!

Lief cadeau voor een man

8. Heliumballon 'I love you'

Een perfect cadeau om je liefde aan hem te tonen op Valentijnsdag is een heliumballon met de tekst ‘Love you!’. Hiermee zal je hem zeker blij verrassen!

Cadeau Valentijn man