Top 9 sport cadeau ideeën voor sportliefhebbers

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een sportief persoon? Bekijk dan in dit artikel de top 9 sport cadeau ideeën voor sportliefhebbers. Of deze persoon nu houdt van trainen in de sportschool, cardio, krachttraining, fitness of een andere sport, hiermee vind jij een leuk en origineel cadeau waarmee sporten nog leuker wordt!

1. Sport cadeaubon

Een origineel cadeau voor een sportliefhebber is de Sport cadeaubon. Hiermee kan je deelnemen aan één of meer sportactiviteiten naar keuze op locaties door heel Nederland. Je kan kiezen uit veel verschillende sportactiviteiten. Er zit dus altijd een leuke en passende sportactiviteit bij voor de ontvanger van dit sportieve cadeau!

2. Massage Gun

Een fantastisch cadeau voor een sportfanaat is een massage gun van het merk Sanbo. Een massage gun helpt bij het herstel van de spieren na een training en voorkomt blessures. Een geweldig apparaat dat door een sportliefhebber zeker zal worden gewaardeerd!

3. Gepersonaliseerde drinkfles

Een sporter weet dat het belangrijk is om voldoende water te drinken. Met deze gepersonaliseerde drinkfles wordt dit nog leuker! De drinkfles is namelijk te personaliseren met een foto, tekst, ontwerp en naam naar keuze. Hiermee heb jij dan ook een geweldig cadeau voor een sportfan!

4. Push-Up Board

Een Push-Up Board is een leuk cadeau om een sportief persoon te verrassen. Met een Push-Up Board kun je namelijk verschillende workouts doen vanuit huis waarmee je je bovenlichaam traint.

5. Workout dobbelstenen

Workout dobbelstenen zijn een ideaal cadeau voor een sportief persoon die graag wat variatie wil in zijn/haar workouts. De dobbelstenen bepalen namelijk welke oefeningen je moet uitvoeren. De oefeningen kunnen worden uitgevoerd zonder fitnessapparatuur of accessoires, waardoor je hiermee overal een workout kunt doen!

6. Sporthorloge

De HOCO Y7 Smartwatch is een geweldig cadeau voor een sportief iemand. Het is namelijk een sporthorloge met verschillende handige functies, zoals een hartslagmeter, zuurstofmeter, stappenteller, activity tracker, slaap tracker en verschillende sportstanden. Hiermee wordt sporten dan ook nog leuker!

7. Kettlebell mok

Een Kettlebell mok is een leuk cadeau om aan een sportieveling te geven. De mok heeft de vorm van een Kettlebell en op de mok staat de tekst ‘The Kettle Well. A serious mug for serious athletes’. 

8. Boek over sport

Met een boek over sport kan een sportliefhebber meer leren over sporten en zaken die daar invloed op hebben. Het is dan ook een leuk sport cadeau dat zeker zal worden gewaardeerd. Zo kun je een sportfanaat verrassen met het boek Praktisch handboek sportvoeding, waarin tips staan over het verbeteren van je sportprestaties met voeding. Daarnaast kun je iemand die interesse heeft in krachttraining het boek Kracht cadeau geven. Tot slot kan je een sportief persoon het boek Topfit cadeau geven, waarin onder andere fitnesschema’s, maaltijden en tips staan om topfit te worden. 

Boek Praktisch handboek sportvoeding

9. Kettlebell stressbal

Een Kettlebell stressbal is een origineel cadeau voor iemand die houdt van sporten. Hiermee kan hij/zij op een leuke manier ontstressen. Hieraan zal een sportliefhebber zeker veel plezier beleven!

SportSport