Top 5 cadeau ideeën voor een bruidegom

Een origineel cadeau voor een bruidegom vind je met deze top 5 cadeau ideeën. Of het nu is om hem voor te bereiden op zijn aanstaande huwelijk of om hem op de huwelijksdag te verrassen, hiermee vind jij altijd een fantastisch cadeau dat een onvergetelijke herinnering vormt voor de (aanstaande) bruidegom!

1. Manchetknopen met naam of initialen

Manchetknopen waarin de naam of initialen van de bruid zijn gegraveerd zijn een origineel cadeau voor een bruidegom. Hij kan deze unieke manchetknopen bevestigen aan zijn trouwpak, zodat deze extra bijzonder is!

2. LEGO bouwset bruidegom

Veel mannen vinden LEGO fantastisch. Een leuk cadeau voor een bruidegom is dan ook een LEGO bouwset waarmee hij zichzelf als bruidegom kan nabouwen. Dit vormt een onvergetelijke herinnering aan zijn bruiloft dat hij zeker geweldig zal vinden!

3. Groom to be notitieboek

Een Groom to be notitieboek is een leuk cadeau voor een aanstaande bruidegom. Het is bijvoorbeeld een fantastisch notitieboek voor hem om zijn trouwgeloften in op te schrijven. Hiermee kan hij zich dan ook op een leuke manier voorbereiden op zijn aanstaande huwelijk!

4. Bruidegom mok

Een mok die in het teken staat van het zijn van bruidegom is een leuk cadeau voor een bruidegom. Zo kan je hem bijvoorbeeld verrassen met een groom mok van Blond Amsterdam. Wil je hem verrassen met een grappige mok? Geef hem dan een mok waarop een bruidspaar staat afgebeeld waarbij de bruidegom een enkelboei om heeft met de tekst ‘Game over!’. Hiermee wordt hij bij het drinken van een kop koffie of thee op een leuke manier herinnerd aan het feit dat hij getrouwd is.

5. Wijnfles bruidegom met enkelboei

Ben jij op zoek naar een origineel en grappig cadeau voor een bruidegom? Geef hem dan een wijnfles waarop een bruidspaar staat waarbij de bruidegom een enkelboei om heeft met de tekst ‘Gefeliciteerd’. Hiermee kan jij hem op een leuke manier feliciteren met zijn bruiloft.

Op zoek naar een cadeau voor de bruid? Bekijk dan ook de top 5 cadeau ideeën voor een bruid.

Op zoek naar een huwelijkscadeau? Bekijk dan ook de top 12 huwelijkscadeaus om te geven op een bruiloft!