Top 12 cadeau ideeën voor een bruiloft!

Een bruiloft is een onvergetelijke dag voor het bruidspaar, naast de mooie herinneringen krijgt een bruidspaar ook vele cadeaus. Wil jij het bruidspaar verrassen met een origineel en onvergetelijk cadeau, waarmee je de dag van de bruiloft nog bijzonderder maakt? Lees dan in dit artikel de top 10 cadeau ideeën voor een bruiloft, hiermee heb jij een fantastisch cadeau!

1. Bongo bon 'Favourites for two'

Met de Bongo bon ‘Favourites for two’ geef je het pasgetrouwde stel een ervaring naar keuze cadeau. Of het bruidspaar nu houdt van de sauna, uit eten of een dagje weg, met deze bon kan het allemaal. Kortom: een perfect cadeau voor een bruiloft, waar het bruidspaar zeker van zal genieten!

2. Gepersonaliseerde mokken

Maak het huwelijk van het pasgetrouwde stel nog bijzonderder met gepersonaliseerde mokken! Op de voorkant van de mok wordt de achternaam van het bruidspaar vermeld en op de achterkant de trouwdatum. De mokken worden geleverd in een leuke giftbox, inclusief bijbehorend kaartje, zodat jij een leuk cadeau hebt. Hiermee kan het bruidspaar samen onder het genot van een kopje koffie of thee nog vaak nagenieten van de prachtige dag en dit bijzondere cadeau!

3. Gepersonaliseerd tekstbord

Een gepersonaliseerd tekstbord is een origineel cadeau voor een huwelijk, dat het bruidspaar een mooi plekje in huis kan geven als herinnering aan hun mooie bruiloft. Op het tekstbord kan een tekst naar keuze worden geplaatst, bijvoorbeeld de aanhef en de achternaam van het pasgetrouwde stel. Het tekstbord heeft een knijper en is dan ook een originele manier om het bruidspaar ook geld cadeau te geven. Wil je geen geld erbij geven? Hang dan een leuke foto van het bruidspaar aan de knijper. Na afloop van de trouwdag, kan het bruidspaar er een mooie foto van het huwelijk aan hangen. Het tekstbord is dan ook een bijzonder en origineel cadeau!

4. Krasposter '100 dates'

Het geheim van een goed huwelijk is om samen van leuke activiteiten te blijven genieten en regelmatig een ‘date night’ in te plannen. Op deze krasposter staan 100 verschillende ideeën voor een date vermeld, van sportief tot ontspannend. Hiermee help jij het pasgetrouwde stel om hun huwelijk leuk en fris te houden en kunnen zij dankzij jou heel veel leuke en originele dates beleven! 

5. Gegraveerde champagneglazen

Verras het bruidspaar met gegraveerde champagneglazen, waarmee zij nog vaak van hun bruiloft kunnen nagenieten! De champagneglazen zijn te personaliseren met een ontwerp en tekst naar keuze. Zo is het mogelijk om de champagneglazen te graveren met de namen of initialen van het bruidspaar en de trouwdatum. Hiermee kan het bruidspaar proosten op hun huwelijk en de vele mooie momenten in hun leven die nog gaan komen. Een bijzonder cadeau dat het bruidspaar altijd zal koesteren!

6. Bruidspaar eierdoppen

Een set bruidspaar eierdoppen, bestaande uit een bruid en bruidegom, is een origineel cadeau om te geven op de huwelijksdag. Het is een praktisch en leuk cadeau, dat zeker van pas komt voor het bruidspaar. Hiermee wordt het eten van een gekookt eitje extra bijzonder voor het pasgetrouwde stel!

7. Gepersonaliseerde Spotify sleutelhangers

Elk stel heeft wel een liedje dat voor hun speciaal is, omdat het hun gevoel perfect omschrijft, ze daarop voor het eerst hebben gedanst of omdat dat het eerste nummer is waarop ze dansten als getrouwd stel! Met deze gepersonaliseerde Spotify sleutelhangers maak je dit speciale nummer nog bijzonderder voor het koppel. Op elke Spotify sleutelhanger staat een code, door deze te scannen met de Spotify app wordt het betreffende nummer afgespeeld. De Spotify sleutelhangers vormen samen een hart en daarmee kan het bruidspaar op ieder moment ‘hun’ liedje afspelen om even aan elkaar en de mooie momenten die ze samen hebben beleefd te denken. Een origineel cadeau waarmee het bruidspaar blij verrast zal zijn!

8. Mr. en Mrs. Geurkaars

Deze geurkaars is een leuke en romantische toevoeging aan het interieur van het pasgetrouwde stel. Een origineel cadeau voor een bruiloft, waar het bruidspaar zeker van zal genieten!

9. Kaasmessenset 'Liefde is ... samen genieten'

Ken jij een bruidspaar dat dol is op kaas? Verras ze dan met deze kaasmessenset, waarop staat vermeld ‘Liefde is …samen genieten’. Hiermee kan het pasgetrouwde stel samen genieten van overheerlijke kaasjes en het huwelijk! 

10. Boek 'Het bucketlist boek voor koppels'

Een origineel cadeau om te geven op een bruiloft is het boek ‘Het bucketlist boek voor koppels’. In het boek staan 250 verschillende dingen die het bruidspaar samen gedaan moet hebben. Hiermee kan het pasgetrouwde stel hun relatie nog sterker maken en mooie herinneringen creëren. 

11. Blond Amsterdam Bruiloft taartvorkjes en theelepeltjes

Met deze bruidpaar taartvorkjes en theelepeltjes kan het bruidpaar nagenieten van de restjes van de bruidstaart en de vele taarten die zij nog zullen eten om bijzondere gelegenheden te vieren! Een leuk en bijzonder cadeau om het pasgetrouwde stel mee te verrassen!

12. Blond Amsterdam Bruiloft theepot

Een theepot komt altijd van pas, of het nu is voor verjaardagen of bezoek, er is altijd wel iemand die een kopje thee lust. Met deze theepot wordt het bruidspaar elke keer bij het zetten van thee herinnerd aan hun bijzondere en onvergetelijke trouwdag. Kortom: een praktisch en origineel cadeau!