Top 11 huwelijkscadeaus om te geven op een bruiloft!

Een bruiloft is een onvergetelijke dag voor het bruidspaar. Naast de mooie herinneringen krijgt een bruidspaar ook vele huwelijkscadeaus. Wil jij het bruidspaar verrassen met een onvergetelijk en origineel huwelijkscadeau, waarmee je de dag van de bruiloft nog bijzonderder maakt? Lees dan in dit artikel de top 11 cadeau ideeën voor een bruiloft, hiermee heb jij een fantastisch huwelijkscadeau voor het bruidspaar!

1. Gepersonaliseerde fotolijst met namen bruidspaar, datum ontmoeting, aanzoek en bruiloft

Een gepersonaliseerde fotolijst is een betekenisvol en persoonlijk huwelijkscadeau dat het bruidspaar zal koesteren. Met de namen van het bruidspaar, de datum van hun ontmoeting, het aanzoek en de bruiloft op de fotolijst, zijn de belangrijke momenten in hun relatie vastgelegd in een prachtig kunstwerk. Deze fotolijst is dan ook een prachtige toevoeging voor aan de muur in het huis van het bruidspaar. Hiermee hebben zij een unieke en blijvende herinnering aan hun bruiloft en de weg ernaartoe!

2. Bruidspaar mokken: bruid en bruidegom mok

Maak het huwelijk van het pasgetrouwde stel nog bijzonderder met toepasselijke mokken van Blond Amsterdam! Er is zowel een mok voor de bruid als een mok voor de bruidegom. Hiermee kan het bruidspaar samen onder het genot van een kopje koffie of thee nog vaak nagenieten van de prachtige dag en dit bijzondere huwelijkscadeau!

Mok Bride van Blond Amsterdam
Mok Groom van Blond Amsterdam

3. Gepersonaliseerd tekstbord

Een gepersonaliseerd tekstbord is een origineel huwelijkscadeau dat het bruidspaar een mooi plekje in huis kan geven als herinnering aan hun mooie bruiloft. Op het tekstbord kan een tekst naar keuze worden geplaatst, bijvoorbeeld de aanhef en de achternaam van het pasgetrouwde stel. Het tekstbord heeft een knijper en is dan ook een originele manier om geld te geven als huwelijkscadeau. Wil je geen geld erbij geven? Hang dan een leuke foto van het bruidspaar aan de knijper. Na afloop van de trouwdag, kan het bruidspaar er een mooie foto van het huwelijk aan hangen. Het tekstbord is dan ook een bijzonder en origineel trouwcadeau!

4. Boek 'Het bucketlist boek voor koppels'

Een uniek huwelijkscadeau om te geven op een bruiloft is het boek ‘Het bucketlist boek voor koppels’. In het boek staan 250 verschillende dingen die het bruidspaar samen gedaan moet hebben. Hiermee kan het pasgetrouwde stel hun relatie nog sterker maken en mooie herinneringen creëren. 

5. Gepersonaliseerde Spotify sleutelhangers

Elk stel heeft wel een liedje dat voor hun speciaal is, omdat het hun gevoel perfect omschrijft, ze daarop voor het eerst hebben gedanst of omdat dat het eerste nummer is waarop ze dansten als getrouwd stel! Met deze gepersonaliseerde Spotify sleutelhangers maak je dit speciale nummer nog bijzonderder voor het koppel. Op elke Spotify sleutelhanger staat een code, door deze te scannen met de Spotify app wordt het betreffende nummer afgespeeld. De Spotify sleutelhangers vormen samen een hart en daarmee kan het bruidspaar op ieder moment ‘hun’ liedje afspelen om even aan elkaar en de mooie momenten die ze samen hebben beleefd te denken. Hiermee heb jij dan ook een gepersonaliseerd huwelijkscadeau waarmee het bruidspaar blij verrast zal zijn!

6. Krasposter '100 dates'

Het geheim van een goed huwelijk is om samen van leuke activiteiten te blijven genieten en regelmatig een ‘date night’ in te plannen. Op deze krasposter staan 100 verschillende ideeën voor een date vermeld, van sportief tot ontspannend. Het is dan ook een grappig huwelijkscadeau dat zeker zal worden gewaardeerd. Hiermee help jij het pasgetrouwde stel om hun huwelijk leuk en fris te houden en kunnen zij dankzij jou heel veel leuke en originele dates beleven! 

7. Mr. en Mrs. Geurkaars

Deze geurkaars is een leuke en romantische toevoeging aan het interieur van het pasgetrouwde stel. Het is dan ook een origineel cadeau idee voor een huwelijk, waar het bruidspaar zeker van zal genieten!

8. Blond Amsterdam Bruiloft theepot

Een theepot komt altijd van pas, of het nu is voor verjaardagen of bezoek, er is altijd wel iemand die een kopje thee lust. Met deze theepot wordt het bruidspaar elke keer bij het zetten van thee herinnerd aan hun bijzondere en onvergetelijke trouwdag. Kortom: een praktisch en origineel huwelijkscadeau!

9. Gegraveerde champagneglazen

Verras het bruidspaar met gegraveerde champagneglazen, waarmee zij nog vaak van hun bruiloft kunnen nagenieten! De champagneglazen zijn te personaliseren met een ontwerp en tekst naar keuze. Zo is het mogelijk om de champagneglazen te graveren met de namen of initialen van het bruidspaar en de trouwdatum. Hiermee kan het bruidspaar proosten op hun huwelijk en de vele mooie momenten in hun leven die nog gaan komen. Kortom: een persoonlijk en gegraveerd huwelijkscadeau dat het bruidspaar altijd zal koesteren!

10. Bongo bon 'Favourites for two'

Met de Bongo bon ‘Favourites for two’ geef je het pasgetrouwde stel een ervaring naar keuze als huwelijkscadeau. Of het bruidspaar nu houdt van de sauna, uit eten of een dagje weg, met deze bon kan het allemaal. Kortom: een perfect cadeau voor een bruiloft, waar het bruidspaar zeker van zal genieten!

11. Bruidspaar eierdoppen

Een set bruidspaar eierdoppen, bestaande uit een bruid en bruidegom, is een bijzonder huwelijkscadeau om te geven op een bruiloft. Het is een praktisch en leuk cadeau, dat zeker van pas zal komen voor het bruidspaar. Hiermee wordt het eten van een gekookt eitje extra bijzonder voor het pasgetrouwde stel!