8x 25 jaar getrouwd cadeau voor een 25-jarig huwelijk

Ben jij op zoek naar een leuk 25 jaar getrouwd cadeau? Bekijk dan de top 8 cadeau ideeën voor een 25-jarig huwelijk. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je partner waarmee je 25 jaar getrouwd bent óf familie of vrienden wilt feliciteren met hun 25-jarig huwelijk, er is voor ieder wat wils. Een 25-jarig huwelijk wordt ook wel een zilveren huwelijk genoemd. Daarom zitten er ook leuke zilveren cadeaus tussen die je kan geven. Hiermee vind jij dan ook het perfecte cadeau om te geven ter ere van een 25-jarig huwelijksjubileum!

1. Gepersonaliseerde fles wijn met zilverkleurige folie

Een origineel 25 jaar getrouwd cadeau is een gepersonaliseerde fles wijn met zilverkleurige folie. De zilverkleurige folie past perfect bij het zilveren huwelijk. Daarnaast kan je de fles wijn bijvoorbeeld met een oude huwelijksfoto of een leuke felicitatie voor het 25-jarig huwelijk laten bedrukken. Deze fles wijn vormt dan ook een mooie herinnering aan het bereiken van deze mooie mijlpaal en kan op een speciaal moment worden geopend om dit te vieren.

2. Zilveren fotolijst 25 jaar getrouwd

Een fantastisch zilveren huwelijk cadeau is een zilveren fotolijst waarop het getal 25 en twee ringen staan afgebeeld. Je kan ervoor kiezen om de fotolijst te vullen met een oude trouwfoto van het gelukkige koppel of een recente foto van hen samen. Deze fotolijst staat dan ook geheel in het teken van het 25-jarig huwelijk en vormt een mooie herinnering aan het bereiken van dit speciale huwelijksjubileum.

3. Puzzel 25 jaar getrouwd

Ben jij op zoek naar een origineel 25-jarig huwelijk cadeau? Geef dan een puzzel met de opdruk ’25 jaar getrouwd’ en 3 champagneglazen. Deze feestelijke puzzel kan het koppel samen gezellig in elkaar zetten, waarbij zij zullen terugdenken aan deze bijzondere gebeurtenis. Zij zullen dit speciale cadeau dan ook zeker waarderen.

4. 25 jaar getrouwd serveerplank met naam en trouwdatum

Ben jij op zoek naar een gepersonaliseerd 25 jaar getrouwd cadeau? Dan is een serveerplank met de naam en trouwdatum van het stel de perfecte keuze. Daarnaast staat op deze serveerplank de tekst ’25 jaar getrouwd’, zodat het een bijzondere herinnering vormt aan dit bijzondere huwelijksjubileum. Zij zullen deze serveerplank zeker met veel plezier gebruiken!

5. 3D-LED lamp met foto

Een 3D-LED lamp van een bijzondere foto van het betreffende koppel is een origineel 25 jaar getrouwd kado. Kies bijvoorbeeld voor hun trouwfoto, een foto van hun gezin of een recente foto van het koppel. Deze 3D-LED lamp met foto zal een echte eyecatcher zijn op het 25-jarig huwelijksfeest en zeker een bijzonder plekje in huis krijgen.

6. Explosie fotodoos

Een origineel 25 jaar getrouwd cadeau is een explosie fotodoos. De fotodoos biedt ruimte voor vele bijzondere foto’s van hun relatie en huwelijk. Daarnaast kan je hierin ook nog een cadeautje plaatsen. Bij het openen van de doos klapt deze open en komen de foto’s en het cadeau tevoorschijn. Hiermee zal jij het koppel dat hun 25-jarig huwelijksjublieum viert dan ook zeker verrassen!

7. Romantisch etentje cadeaubon

Wie houdt er nu niet van uit eten gaan? Een cadeaubon voor een romantisch etentje is dan ook een fantastisch 25 jaar getrouwd kado. Hiermee kunnen zij genieten van een heerlijk romantisch diner met zijn tweeën en hun 25-jarig huwelijk op een leuke manier vieren.

8. 3D-handafdrukset voor koppels

Wil je het stel dat 25 jaar getrouwd is een unieke herinnering geven aan dit huwelijksjubileum? Geef ze dan een 3D-handafdrukset. Hiermee kunnen zij zelf een gipsafdruk maken van hun handen samen. Bij de set zit een glazen stolp met lichtjes, waarin de handafdruk kan worden geplaatst. Dit bijzondere cadeau voor hun 25-jarig huwelijk zullen zij dan ook zeker koesteren.

De beste cadeauwinkels