Top 10 cadeau ideeën voor je beste vriendin

Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor je beste vriendin? Bekijk dan de top 10 cadeau ideeën voor je beste vriendin. Of je nu een verjaardagscadeau, kerstcadeau of cadeau voor een andere gelegenheid zoekt om je beste vriendin te verrassen, hiermee zal jij haar zeker blij maken!

1. Invulboek De allerliefste vriendin dat ben jij

Het invulboek De allerliefste vriendin dat ben jij is een origineel cadeau voor je beste vriendin. Hierin kan je namelijk allerlei leuke vragen beantwoorden over je beste vriendin en jullie vriendschap. Daarnaast kan je hierin leuke weetjes en mooie herinneringen opschrijven en leuke foto’s toevoegen. Dit vormt dan ook een waardevolle en mooie herinnering aan jullie vriendschap en zal zij zeker koesteren!

2. Vaas met naam

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau voor je beste vriendin? Dan is een vaas met naam de perfecte keuze voor haar. Je beste vriendin zal het fantastisch vinden om een vaas waarin haar naam is gegraveerd te krijgen en zal dit bijzondere cadeau zeker waarderen!

3. Geurstokjes Mijn lieve vriendin jij bent geweldig!

Een leuk cadeautje voor je beste vriendin zijn geurstokjes met de opdruk ‘Jij bent geweldig!’. Hiervan zal haar huis heerlijk gaan ruiken. De geurstokjes worden daarnaast verpakt in een mooie verpakking waarop staat ‘Mijn lieve vriendin’, zodat jij een fantastisch cadeau hebt om te geven.

4. Vriendschapsarmbanden

Een origineel cadeau voor beste vriendinnen zijn vriendschapsarmbanden. Jij en je beste vriendin kunnen dan allebei een armbandje dragen die samen een vlinder vormen. Het is dan ook een bijzondere teken van jullie vriendschap dat jullie zeker met veel liefde en plezier zullen dragen!

5. Geurkaars Blij met een vriendin zoals jij

Een geurkaars met de opdruk ‘Blij met een vriendin zoals jij’ is een leuk kado voor je beste vriendin. Allereerst, brengt deze geurkaars sfeer, warmte en een heerlijke geur in huis. Daarnaast vormt deze geurkaars een leuke toevoeging aan haar interieur. Je zal haar hiermee dan ook zeker blij verrassen!

6. Mok De liefste vriendin van de wereld ben jij

Een mok met de opdruk ‘De liefste vriendin van de wereld ben jij!’ is een leuke manier om je beste vriendin te laten weten wat zij voor je betekent. Aan de binnenkant van de mok staat daarnaast de tekst ‘Samen leuke dingen doen, samen kletsen en genieten van het moment. Ik ben zo blij en trots dat jij mijn vriendin bent!’. Het is dan ook een origineel cadeau voor je beste vriendin dat zij met veel plezier zal gebruiken om koffie of thee uit te drinken.

7. Vaasje met droogbloemen Blij met een vriendin zoals jij

Een vaasje dat is gevuld met droogbloemen en een kaartje met de tekst ‘Blij met een vriendin zoals jij’ is een leuk cadeau voor je beste vriendin. Het vaasje wordt geleverd met een houder, zodat zij deze een bijzonder plekje in huis kan geven.

8. Cadeauverpakking met recorder

Wil jij je beste vriendin op een originele manier verrassen? Geef haar dan deze cadeauverpakking met recorder. Het enige wat je hoeft te doen is de doos openvouwen, je cadeau erin te stoppen en op de knop te drukken om je boodschap op te nemen. Wanneer je beste vriendin de doos opent, wordt vervolgens jouw boodschap afgespeeld. Hiermee zal jij haar dan ook zeker enorm verrassen!

9. BFF kettingen

Deze BFF – oftewel Best Friend Forever – kettingen zijn een leuk cadeau voor je beste vriendin. Ieder van jullie kan een kettinkje dragen, zodat jullie altijd verbonden zijn. Het is dan ook een mooi teken van jullie bijzondere band dat zij zeker zal waarderen!

10. Fujifilm Instax Mini 12 Instant camera

Met de Fuijfilm Instax Mini 12 Instant camera kan je beste vriendin alle mooie momenten die jullie samen beleven vastleggen. Bij het maken van een foto, komt er gelijk een fotoafdruk uit die een waardevolle herinnering vormt aan jullie leuke moment samen. Hieraan zal zij dan ook zeker veel plezier beleven!