Top 10 cadeau ideeën voor een 18-jarige jongen

Een cadeau voor een jongen van 18 jaar vind je met de top 10 cadeau ideeën voor een 18-jarige jongen. Dus vraag jij je af: Wat geef je een jongen van 18 cadeau? Bekijk dan deze cadeau ideeën en vind een geweldig cadeau om hem blij te maken.

1. Magische mok 18 jaar

Deze magische mok is een origineel cadeau voor een jongen die 18 jaar wordt. Door warme vloeistof in de mok te doen, wordt een vrolijke afbeelding zichtbaar met de tekst ‘Hello 18’. Deze mok vormt dan ook een leuke herinnering aan het bereiken van de bijzondere leeftijd van 18 jaar!

2. Douchegel gefeliciteerd gozer

Een leuk cadeau voor een jongen van 18 jaar is een douchegel met de tekst ‘Gefeliciteerd gozer’. Allereerst zal hij hiervan heerlijk gaan ruiken. Daarnaast kan jij hem hiermee op een leuke manier feliciteren met zijn 18de verjaardag!

3. JBL draadloze oordopjes

Een fantastisch cadeau voor een 18-jarige jongen zijn draadloze oordopjes van het merk JBL. Hiermee kan hij comfortabel genieten van zijn favoriete muziek, podcasts, series en films. Met deze draadloze oordopjes zal jij hem dan ook zeker blij verrassen!

4. Opvouwbare tablet- en telefoonhouder

Een handig kado voor een jongen van 18 jaar is een opvouwbare tablet- en telefoonhouder. Hierin kan je makkelijk je smartphone of tablet bedienen, zonder dat je deze moet vasthouden. Het is dan ook een handige gadget voor een 18-jarige jongen die zeker van pas zal komen!

5. Sokken 18 jaar

Een grappig kado voor een 18-jarige jongen zijn sokken die geheel in het teken staan van het bereiken van de leeftijd van 18 jaar. Met deze leuke sokken zal een jongen die 18 jaar wordt zich zeker jarig voelen!

6. Plankgas cadeaubon

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een man van 18 jaar die zijn rijbewijs heeft of deze binnen afzienbare tijd zal behalen? Verras hem dan met de Plankgas cadeaubon, waarmee hij kan genieten van een rij-ervaring naar keuze. Hiervan zal hij zeker genieten!

7. Gepersonaliseerd bierpakket

Een origineel cadeau voor een 18-jarige man is een gepersonaliseerd bierpakket. Als een man 18 jaar wordt, mag hij eindelijk alcohol drinken. Hoe leuk is het dan om hem te verrassen met een gepersonaliseerd bierpakket met de allereerste biertjes die hij zal drinken als 18-jarige? Het bierpakket kan je personaliseren met een naam, foto en boodschap naar keuze, zodat jij een bijzonder cadeau hebt om te geven!

8. Bieropener 18 jaar

Een leuk cadeau voor een man die 18 jaar wordt, is een bieropener in de vorm van een fles bier die in het teken staat van het bereiken van deze bijzondere leeftijd. Dit cadeau vormt een mooie blijvende herinnering aan zijn 18de verjaardag!

9. Leren portemonnee met naam

Een leren portemonnee met naam is een persoonlijk cadeau voor een 18-jarige man. In de leren portemonnee wordt de naam van de man gegraveerd. Hiermee heeft hij dan ook een unieke portemonnee en heb jij een bijzonder, blijvend cadeau voor een man van 18 jaar!

10. Het bucketlist boek: 500 dingen die je gedaan moet hebben

Een man van 18 jaar is in de bloei van zijn leven, de hele wereld ligt nog voor hem open. Hij heeft nog de tijd om allerlei dingen te ondernemen en te bereiken. Daarom is zijn 18de verjaardag dan ook het perfecte moment om hem te verrassen met het bucketlist boek: 500 dingen die je gedaan moet hebben. Hiermee heb jij een leuk cadeau voor een man die 18 wordt, waar hij zeker veel plezier aan zal beleven!