10x gepersonaliseerd cadeau voor een kind

Verras een kind met een cadeau met naam en/of foto met de top 10 gepersonaliseerde cadeaus voor een kind. Een kind zal het fantastisch vinden om zijn/haar eigen naam en/of foto op het cadeau terug te zien. Van gepersonaliseerd speelgoed met naam en/of foto tot praktische gepersonaliseerde cadeaus, er is voor ieder wat wils. Of het nu is voor de verjaardag van een kind, Sinterklaas, Kerst of een andere speciale gelegenheid, hiermee vind jij een origineel gepersonaliseerd cadeau voor een kind dat deze zeker geweldig zal vinden!

1. Gepersonaliseerd kinderboek met naam en/of foto

Een origineel persoonlijk cadeau voor een kind is een gepersonaliseerd kinderboek met naam en/of foto. Een kind zal een verhaaltje waarin zijn/haar eigen naam voorkomt en een boek waarin zijn/haar foto staat fantastisch vinden. Een gepersonaliseerd kinderboek kan je kopen bij YourSurprise. Er zijn verschillende kinderboeken die je kan personaliseren, bijvoorbeeld van Woezel en Pip, Paw Patrol of Donald Duck. Je kan dan ook een kinderboek uitzoeken dat bij het kind en zijn/haar leeftijd past!

Zie voor een overzicht van verschillende kinderboeken die je kunt personaliseren het volgende artikel: Persoonlijk cadeau kind: gepersonaliseerd kinderboek met naam!

Woezel en Pip gepersonaliseerd kinderboek
Paw Patrol gepersonaliseerd kinderboek
Donald Duck gepersonaliseerd kinderboek

2. Gepersonaliseerde fleecedeken met foto en/of naam

Welk kind kruipt er nu niet graag heerlijk onder een fleecedeken. Met een gepersonaliseerde fleecedeken met foto en/of naam wordt dit nog leuker! Je kunt de fleecedeken namelijk personaliseren met een ontwerp, foto en zelfs tekst naar keuze. Het is dan ook een origineel gepersonaliseerd cadeau voor een kind, waar deze zeker van zal genieten!

3. Gepersonaliseerd spel met foto's

Kinderen zijn dol op het spelen van spelletjes. Met een gepersonaliseerd gezelschapsspel met foto’s maak je dit nog leuker en specialer! Er zijn verschillende soorten gezelschapsspellen die je kunt personaliseren met leuke foto’s, zoals memory, een bordspel of Uno. Het is dan ook een leuk gepersonaliseerd fotocadeau voor een kind, waar deze zeker veel plezier aan zal beleven!

Bekijk voor een overzicht met de verschillende spellen die je kunt personaliseren ook het volgende artikel: Cadeautip: gepersonaliseerd gezelschapsspel!

Memory met foto's
Bordspel met foto's
MyUno met foto's

4. Gepersonaliseerde puzzel met foto

Is jouw kind dol op puzzelen? Verras je kind dan met een gepersonaliseerde puzzel met foto. Je kunt voor de puzzel een leuke foto uitzoeken, maar het is ook mogelijk om een puzzel te ontwerpen met meerdere foto’s. Daarnaast kun je kiezen uit hoeveel stukjes de puzzel bestaat. Zo kun je voor een klein kind kiezen voor een puzzel van 30 extra grote stukken. Daarnaast is het ook mogelijk om een puzzel van 120, 315, 500 of 1000 stukjes te kiezen. Hiermee heb jij een bijzonder gepersonaliseerd cadeau voor een kind waar deze zeker veel plezier aan zal beleven!

5. Gepersonaliseerde tekenset of blik met kleurpotloden met foto

Ben jij op zoek naar een gepersonaliseerd fotocadeau voor een creatief kind dat dol is op tekenen en kleuren? Geef dan een gepersonaliseerde tekenset of blik met kleurpotloden cadeau. De tekenset bestaat uit een gepersonaliseerde tekenmap met een foto, ontwerp en naam naar keuze, welke is gevuld met kleurpotloden, viltstiften, linialen, pennen, een potlood, gum en puntenslijper. Daarnaast kun je kiezen voor een blik met 12 kleurpotloden van het merk Faber-Castell, welke je kunt personaliseren met een leuke foto. Welk gepersonaliseerd cadeau je ook kiest, hiermee wordt tekenen en kleuren nog leuker voor een kind!

Gepersonaliseerde tekenset met naam en foto
Gepersonaliseerd fotoblik met kleurpotloden

6. Gepersonaliseerde knuffel met foto en/of naam

Kinderen zijn dol op knuffels. Wil jij een kind verrassen met een bijzondere knuffel? Geef dan een gepersonaliseerde knuffel met foto en/of naam cadeau. Allereerst kun je een kind verrassen met een knuffeldier die een t-shirt draagt welke je kunt personaliseren met een foto, naam, tekst en ontwerp naar keuze. Daarbij kan je kiezen uit verschillende knuffeldieren, zoals een olifant, teddybeer, aap, konijn, leeuw, wasbeer en vos. Daarnaast kun je een kind verrassen met een ItsieMe knuffelkonijn, welke je kunt personaliseren met het gezichtje van het kind of het gezicht van een ouder. Een bijzonder gepersonaliseerd cadeau voor een kind dat deze zeker zal koesteren!

Knuffeldier met gepersonaliseerd t-shirt
ItsieMe knuffelkonijn met foto gezicht kind

7. Gepersonaliseerde kinderrugzak met naam

Een praktisch en leuk gepersonaliseerd cadeau voor een kind is een gepersonaliseerde rugzak met naam en design naar keuze. Deze kinderrugzak is verkrijgbaar in verschillende kleuren, te weten groen, roze, zwart en blauw. Je kan dus een kleur uitkiezen die bij het kind past. Hiermee heeft het kind een mooie en unieke rugzak, welke hij/zij snel en makkelijk kan terugvinden!

8. Gepersonaliseerde voetbal met naam

Ken jij een kind dat dol is op voetballen? Geef dan een gepersonaliseerde voetbal cadeau. Deze kan je niet alleen personaliseren met een naam, maar ook met een design naar keuze. Hiermee wordt voetballen nog leuker voor een kind!

9. Gepersonaliseerd notitieschrift met foto

Met een gepersonaliseerd notitieschrift wordt iets opschrijven nog leuker voor een kind. Het notitieschrift is namelijk te personaliseren met een leuke foto. Het is dan ook een fantastisch gepersonaliseerd cadeau voor een kind dat zeker van pas zal komen!

10. Gepersonaliseerd houten speelgoed met naam

Ben jij op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau voor een kind? Dan is gepersonaliseerd houten speelgoed met naam en ontwerp naar keuze een leuk cadeau. Zo kan je een houten driewieler, houten poppenwagen, houten dierenbus of houten vormenspel personaliseren met de naam van het kind en een ontwerp naar keuze. Een bijzonder en origineel gepersonaliseerd cadeau voor een kind waar deze zeker veel plezier aan zal beleven!

Houten driewieler met naam
Houten poppenwagen met naam
Houten dierenbus met naam
Houten vormenspel met naam