Gepersonaliseerd kindercadeau met naam en/of foto: top 10 ideeën

Verras een kind met een gepersonaliseerd cadeau met naam en/of foto. Een kind zal het fantastisch vinden om zijn/haar eigen naam en/of foto op een cadeau te zien. In dit artikel vind je dan ook de top 10 gepersonaliseerde cadeaus voor een kind met naam en/of foto. Van gepersonaliseerd speelgoed met naam en/of foto tot praktische gepersonaliseerde cadeaus. Of het nu is voor de verjaardag van een kind, Sinterklaas, Kerst of een andere speciale gelegenheid, hiermee vind jij een origineel cadeau dat een kind zeker zal waarderen!

1. Gepersonaliseerd kinderboek met naam en/of foto

Een bijzonder cadeau voor een kind is een gepersonaliseerd kinderboek met naam en/of foto. Een kind zal een verhaaltje waarin zijn/haar eigen naam voorkomt en een boek waarin zijn/haar foto staat fantastisch vinden. Een gepersonaliseerd kinderboek kun je uitzoeken bij YourSurprise. Je kunt verschillende kinderboeken personaliseren, bijvoorbeeld van Woezel en Pip of Dikkie Dik, zodat jij een kinderboek kunt uitzoeken dat bij het kind en zijn/haar leeftijd past!

Zie voor een overzicht van verschillende kinderboeken die je kunt personaliseren ook het artikel ‘Cadeautip voor een kind: gepersonaliseerd kinderboek‘!

Gepersonaliseerd kinderboek met naam en foto - Woezel en Pip: Verstoppertje
Gepersonaliseerde kinderboek met naam - Waar is Dikkie Dik?
Gepersonaliseerd kinderboek met naam en foto - Het grote feestboek

2. Gepersonaliseerde fleecedeken met foto en/of naam

Welk kind kruipt er nu niet graag heerlijk onder een fleecedeken. Met een gepersonaliseerde fleecedeken met foto en/of naam wordt dit nog leuker! Je kunt de fleecedeken namelijk personaliseren met een ontwerp, foto en zelfs tekst naar keuze. Het is dan ook een origineel gepersonaliseerd cadeau voor een kind, waar deze zeker van zal genieten!

Gepersonaliseerde fleecedeken met foto voor een kind
Gepersonaliseerde fleecedeken met naam en foto voor een kind

3. Gepersonaliseerd spel met foto's

Kinderen zijn dol op het spelen van spelletjes. Met een gepersonaliseerd gezelschapsspel met foto’s maak je dit nog leuker en specialer! Er zijn verschillende soorten gezelschapsspellen verkrijgbaar die je kunt personaliseren met leuke foto’s, zoals memory, een bordspel of Uno. Het is dan ook een leuk gepersonaliseerd fotocadeau voor een kind, waar deze zeker veel plezier aan zal beleven!

Lees voor een overzicht met de verschillende spellen die je kunt personaliseren ook het artikel ‘Cadeautip: gepersonaliseerd gezelschapsspel!‘!

Gepersonaliseerd Memory met foto's
Gepersonaliseerd bordspel met foto's
MyUno met foto's

4. Gepersonaliseerde puzzel met foto

Is jouw kind dol op puzzelen? Verras je kind dan met een gepersonaliseerde puzzel met foto. Je kunt voor de puzzel een leuke foto uitzoeken, maar het is ook mogelijk om een puzzel te ontwerpen met meerdere foto’s. Daarnaast kun je kiezen uit hoeveel stukjes de puzzel bestaat. Zo kun je voor een klein kind kiezen voor een puzzel van 30 extra grote stukken. Daarnaast is het ook mogelijk om een puzzel van 120, 315, 500 of 1000 stukjes te kiezen. Hiermee heb jij een bijzonder gepersonaliseerd fotocadeau voor een kind waar deze zeker veel plezier aan zal beleven!

5. Gepersonaliseerde tekenset of blik met kleurpotloden met foto

Ben jij op zoek naar een gepersonaliseerd fotocadeau voor een creatief kind dat dol is op tekenen en kleuren? Geef dan een gepersonaliseerde tekenset of blik met kleurpotloden cadeau. De tekenset bestaat uit een gepersonaliseerde tekenmap met een foto, ontwerp en naam naar keuze, welke is gevuld met kleurpotloden, viltstiften, linialen, pennen, een potlood, gum en puntenslijper. Daarnaast kun je kiezen voor een blik met 12 kleurpotloden van het merk Faber-Castell, welke je kunt personaliseren met een leuke foto. Welk gepersonaliseerd cadeau je ook kiest, hiermee wordt tekenen en kleuren nog leuker voor een kind!

Gepersonaliseerde tekenset met naam en foto
Gepersonaliseerd fotoblik met kleurpotloden

6. Gepersonaliseerde knuffel met foto en/of naam

Kinderen zijn dol op knuffels. Wil jij een kind verrassen met een bijzondere knuffel? Geef dan een gepersonaliseerde knuffel met foto en/of naam cadeau. Allereerst kun je een kind verrassen met een knuffeldier die een t-shirt draagt welke je kunt personaliseren met een foto, naam, tekst en ontwerp naar keuze. Daarnaast kun je een kind verrassen met een ItsieMe knuffelkonijn, welke je kunt personaliseren met het gezichtje van het kind. Een bijzonder gepersonaliseerd cadeau voor een kind dat deze zeker zal koesteren!

Zie voor de verschillende knuffels die je kunt personaliseren ook het artikel ‘Cadeautip voor een kind: een gepersonaliseerde knuffel met naam, foto en/of geboortedatum‘!

Knuffeldier met gepersonaliseerd t-shirt
ItsieMe knuffelkonijn met foto gezicht kind

7. Gepersonaliseerde rugzak of schoudertas met naam en/of foto

Een praktisch en leuk gepersonaliseerd cadeau voor een kind is een gepersonaliseerde rugzak of schoudertas met naam en/of foto. Of het nu is voor school of een dagje uit, dit cadeau komt altijd van pas. Er zijn verschillende soorten rugzakken die je kunt personaliseren. Allereerst kan je een kinderrugzak met naam en design naar keuze personaliseren. Daarnaast kan je een kind verrassen met een rugzak met foto en design naar keuze. Tot slot kan je ook kiezen om een schoudertas met naam en een of meerdere foto’s cadeau te geven. Hiermee heeft een kind een mooie en unieke rugzak/schoudertas, welke hij/zij snel en makkelijk kan terugvinden!

Gepersonaliseerde kinderrugzak met naam
Gepersonaliseerde rugzak met foto en/of naam
Gepersonaliseerde schoudertas met naam en/of foto

8. Gepersonaliseerde voetbal met naam

Ken jij een kind dat dol is op voetballen? Geef dan een gepersonaliseerde voetbal met naam cadeau. Deze kan je niet alleen personaliseren met een naam, maar ook met een design naar keuze. Hiermee wordt voetballen nog leuker voor een kind!

9. Gepersonaliseerd notitieschrift met foto

Met een gepersonaliseerd notitieschrift met foto wordt iets opschrijven nog leuker voor een kind. Het notitieschrift is namelijk te personaliseren met een leuke foto. Het is dan ook een fantastisch gepersonaliseerd fotocadeau voor een kind dat zeker van pas zal komen!

10. Gepersonaliseerd houten speelgoed met naam

Ben jij op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau met naam voor een kind vanaf 1 jaar? Dan is gepersonaliseerd houten speelgoed met naam en ontwerp naar keuze een leuk cadeau. Zo kan je een houten loopfiets, poppenwagen, loopwagen of loopauto personaliseren met de naam van het kind en een ontwerp naar keuze. Een bijzonder en origineel cadeau waar een kind veel plezier aan zal beleven!

Gepersonaliseerde houten loopfiets met naam
Gepersonaliseerde houten poppenwagen met naam
Gepersonaliseerde houten loopwagen met naam
Gepersonaliseerde houten loopauto met naam
SpeelgoedSpeelgoed