Top 10 Sinterklaasboeken voor kinderen

Ben jij op zoek naar een Sinterklaasboek om samen te lezen met je kindje? Lees dan in dit artikel de top 10 Sinterklaasboeken voor kinderen. Hiermee vind je ongeacht de leeftijd van je kind een passend en leuk Sinterklaasboek wat veel leesplezier zal opleveren. Of je nu op zoek bent naar een voorleesboek, prentenboek of een boek dat je kind zelf kan lezen, in dit artikel vind je de leukste Sinterklaasboeken, zodat jij een geschikt Sinterklaasboek vindt! Een kind zal het fantastisch vinden om in de Sinterklaasperiode samen gezellig een Sinterklaasboek te lezen, waardoor Sinterklaas nog meer tot de verbeelding gaat spreken en je kind nog meer zal uitkijken naar de aankomst en intocht van Sinterklaas, het ontmoeten van Sinterklaas en zijn pieten, het zetten van de schoen en natuurlijk pakjesavond op 5 december!

1. Gepersonaliseerd Sinterklaasboek

Iets dat een kind fantastisch zal vinden is een gepersonaliseerd Sinterklaasboek met naam en/of foto. Een kind zal het heel leuk vinden dat zijn/haar eigen naam voorkomt in het Sinterklaasverhaaltje, waardoor het (voor)lezen nog leuker wordt. Er zijn verschillende Sinterklaasboeken die je kunt personaliseren met een naam en/of foto.

Woezel en Pip Sinterklaasboek met naam en foto

Is jouw kindje dol op Woezel en Pip? Geef dan een gepersonaliseerd Woezel en Pip Sinterklaasboek Sinterklaascadeau, welke al geschikt is voor een kind vanaf 1 jaar. Dit Sinterklaasboek is te personaliseren met een naam die meerdere keren voorkomt in het verhaal en een foto. Een bijzonder Sinterklaasboek, waaruit je kind graag voorgelezen zal willen worden.

Woezel en Pip Sinterklaasboek met naam en foto

Dikkie Dik Sinterklaasboek met naam en foto

Vind jouw kind Dikkie Dik fantastisch? Dan is een gepersonaliseerd Dikkie Dik Sinterklaasboek een fantastisch (schoen)cadeau. Dit Sinterklaasboekje is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar en is te personaliseren met de naam van het kindje, welke ook terugkomt in het verhaal, en een foto. Uit dit boek is (voor)lezen een feestje!

Dikkie Dik Sinterklaasboek met naam en foto

Sinterklaasje boek met naam en foto

Verras een kind met dit leuke Sinterklaasboek dat te personaliseren is door middel van een naam en foto. Het Sinterklaasboek is geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Een cadeau waar een kind zeker plezier aan zal beleven tijdens het (voor)lezen, temeer omdat hij/zij hierin zijn/haar eigen naam zal herkennen!

Sinterklaasboekje met naam en foto

2. Jip en Janneke - boek Sinterklaas komt!

Het Jip en Janneke Sinterklaasboek bevat maar liefst 10 Sinterklaasverhaaltjes waarin je de belevenissen van Jip en Janneke in de Sinterklaasperiode kunt lezen. Van het zetten tot de schoen tot het bezoek van Sinterklaas. Het is dan ook een leuk Sinterklaasboek waar jij en je kind lang van kunnen genieten en waaruit je kind dolgraag voorgelezen zal willen worden!

3. Dag Sinterklaasje boek

Het boek Dag Sinterklaasje van Jacques Vriens is een Sinterklaasboek dat al generaties lang wordt voorgelezen, maar nog steeds aansprekend is voor kinderen. Een fantastisch (schoen)cadeautje of om je kind te verrassen!

4. Bobbi Sinterklaasboek

Verras je kind met een Bobbi Sinterklaasboek als (schoen)cadeautje, waarmee de periode rondom Sinterklaas nog leuker wordt. Een fantastisch Sinterklaasboek voor peuters en kleuters, wat een extra leuk Sinterklaascadeau is als jij en je kind ook dol zijn op de andere Bobbi boeken. Er zijn verschillende Bobbi Sinterklaasboeken. Allereerst heb je het Sinterklaas voorleesboek ‘Bobbi viert Sinterklaas’. Daarnaast heb je een Bobbi Sinterklaas kijk- en zoekboek, waarin mooie kijkplaten staan die je kind kan bewonderen en waarin je kind dingen kan zoeken. Een Sinterklaasboek waar je kind zeker plezier aan zal beleven!

Bobbi viert Sinterklaas boek
Bobbi Sinterklaas kijk- en zoekboek

5. Nijntje Sinterklaas boek

Een Nijntje Sinterklaasboekje is perfect voor de allerkleinsten om kennis te maken met alles wat te maken heeft met Sinterklaas, zoals het zetten van de schoen, het zingen van Sinterklaasliedjes en het uitpakken van cadeautjes. Er zijn verschillende Nijntje Sinterklaasboeken verkrijgbaar. Allereerst heb je het Sinterklaas omdraaiboek, wat 2 Sinterkaasboeken in één zijn, te weten ‘Nijntje zet haar schoen’ en ‘Nijntje zingt voor Sinterklaas’. Daarnaast heb je het Nijntje Sinterklaasboek ‘Nijntje en Sinterklaas’. Dit is een Sinterklaasboek met verschillende tabjes, waarbij je bij elk tabje een Sinterklaasritueel kunt zien. Welk Sinterklaasboekje je ook kiest, het is sowieso een fantastisch schoencadeautje dat je kleintje graag zal bewonderen!

Sinterklaas omdraaiboek met 'Nijntje zet haar schoen' en 'Nijntje zingt voor Sinterklaas'
Nijnte en Sinterklaas boek

6. Daar is Sinterklaas boek

Het Sinterklaasboek ‘Daar is Sinterklaas’ van Vivian den Hollander is een leuk voorleesboek voor kinderen vanaf 3 jaar. In het Sinterklaasboek staan mooie illustraties, waardoor het niet alleen een leuk boek is om (voor) te lezen, maar ook om te zien!

7. Luuk en Lotje - boek Het is Sinterklaas!

In het Sinterklaasboek ‘Luuk en Lotje – Het is Sinterklaas!’ lees je hoe Luuk en Lotje toeleven naar pakjesavond, van het gaan naar de intocht van Sinterklaas en het zetten van de schoen tot pakjesavond. Een leuk en herkenbaar Sinterklaasboek voor kinderen!

8. De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas boek

Het Sinterklaasboek ‘De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas’ is een boek dat zowel kan worden voorgelezen als zelf kan worden gelezen door je kind. Een leuk Sinterklaasboek, zeker voor kinderen die ook dol zijn op de andere boeken van de Zoete Zusjes boekenserie. 

9. Dikkie Dik wacht op Sinterklaas boek

Is jouw kind dol op Dikkie Dik? Dan is het Dikkie Dik Sinterklaasboek ‘Dikke Dik wacht op Sinterklaas’ een fantastisch boek om je kind te verrassen. Het Dikkie Dik Sinterklaasboek is een flapjesboek, waardoor deze extra leuk is om aan je kind voor te lezen en samen te ontdekken!

10. Het heerlijke avondje van Sinterklaas zoek- en (voor)leesboek

Het ‘Heerlijke avondje van Sinterklaas zoek- en (voor)leesboek’ is een boek waar jij en je kind zeker veel plezier aan zullen beleven. Een kind kan met een kartonnen zaklamp bij het Sinterklaasboek dikgedrukte woorden zoeken, waardoor het een interactief Sinterklaasboek is waar jij en je kind zeker van zullen genieten! 

SpeelgoedSpeelgoed