Cadeautip: gepersonaliseerd gezelschapsspel!

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een volwassene of een kind, een gepersonaliseerd gezelschapsspel is altijd een leuk cadeau om te geven en te krijgen. In dit artikel lees je welke verschillende gezelschapsspelen je kunt personaliseren, zodat jij een gepersonaliseerd gezelschapsspel kunt uitkiezen en creëren dat bij de ontvanger van het cadeau past en hij/zij helemaal fantastisch zal vinden!

1. MyUno

Uno is een bekend kaartspel, waarbij het doel is om al je speelkaarten weg te spelen. Met MyUno kun jij de actiekaarten van het spel Uno personaliseren met 5 verschillende foto’s. Voor elke kleur kun je een foto kiezen. Hiermee wordt het spelen van Uno voor de ontvanger van het cadeau nog leuker en bijzonder!

2. Memory met foto's

Ken jij iemand die dol is op memory? Verras deze persoon dan met een gepersonaliseerd memory spel met foto’s van zichzelf, zijn/haar geliefden, familie, vrienden of andere foto’s die voor hem/haar speciaal zijn. Het memory spel is namelijk te personaliseren met 15 verschillende foto’s, dus je kunt allerlei leuke foto’s uitkiezen om het memory spel te personaliseren. Aan dit memory spel met door jou uitgekozen foto’s zal de ontvanger van het cadeau zeker veel plezier beleven! 

3. Gepersonaliseerde speelkaarten

Met deze gepersonaliseerde speelkaarten hoeft de ontvanger van het cadeau nooit meer een saaie oude stok kaarten te pakken om te kunnen kaarten. De speelkaarten zijn namelijk te personaliseren op verschillende manieren, zo kun je zowel de voor- als achterkant personaliseren, maar het is ook mogelijk om enkel een van beide zijden te personaliseren. Met een kaartspel zijn de spelmogelijkheden eindeloos en aan deze bijzondere speelkaarten zal de ontvanger van het cadeau dan ook veel plezier beleven! 

4. Gepersonaliseerd kwartet

Met een gepersonaliseerd kwartet kan de ontvanger van het cadeau tijdens een potje kwartet foto’s verzamelen van zichzelf, familie, vrienden of geliefden. Je kunt het kwartet namelijk personaliseren met 7 verschillende foto’s, een foto per 4 kaarten. Een cadeau waarmee het spelen van kwartet nog gezelliger wordt!

5. Dominokaarten met foto's

Met een gepersonaliseerd dominospel was het spelen van domino nog nooit zo leuk. De dominokaarten zijn te personaliseren met 6 verschillende foto’s. Een bijzonder, leuk en origineel cadeau om iemand blij mee te verrassen!

6. Gepersonaliseerd gezinsspel

 Verras iemand met een gepersonaliseerd gezinsspel dat je naar eigen keuze kunt personaliseren met een of meer leuke foto’s. Een cadeau waarmee het spelen van een spelletje een feestje wordt!

7. Schaakbord met foto

Ken jij iemand die dol is op schaken? Verras deze persoon dan met een gepersonaliseerd schaakbord waarop een bijzondere, leuke of lieve foto staat afgebeeld. Hiermee wordt schaken nog leuker en specialer voor de ontvanger van het cadeau!