Cadeautip: gepersonaliseerd gezelschapsspel!

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een volwassene of een kind, een gepersonaliseerd gezelschapsspel is altijd een leuk en origineel cadeau om te geven en te krijgen. In dit artikel ontdek je welke verschillende spellen je kan personaliseren. Zo kan jij een gepersonaliseerd gezelschapsspel uitkiezen en creëren dat bij de ontvanger van het cadeau past en hij/zij helemaal fantastisch zal vinden!

1. Gepersonaliseerde speelkaarten met foto's

Met deze gepersonaliseerde speelkaarten hoeft de ontvanger van het cadeau nooit meer een saaie oude stok kaarten te pakken om te kunnen kaarten. De speelkaarten zijn namelijk te personaliseren op verschillende manieren. Zo kan je zowel de voor- als achterkant personaliseren, maar het is ook mogelijk om enkel een van beide zijden te personaliseren. Met een kaartspel zijn de spelmogelijkheden eindeloos en aan deze bijzondere speelkaarten zal de ontvanger van het cadeau dan ook veel plezier beleven! 

2. Gepersonaliseerd kwartet met foto's

Met een gepersonaliseerd kwartet kan de ontvanger van het cadeau tijdens een potje kwartet foto’s verzamelen van zichzelf, familie, vrienden of geliefden. Je kan het kwartet namelijk personaliseren met 7 verschillende foto’s, een foto per 4 kaarten. Een cadeau waarmee het spelen van kwartet nog gezelliger wordt!

3. Gepersonaliseerde memory met foto's

Ken jij iemand die dol is op memory? Verras deze persoon dan met een gepersonaliseerd memory spel met foto’s van zichzelf, zijn/haar geliefden, familie, vrienden of andere foto’s die voor hem/haar speciaal zijn. Het memory spel is namelijk te personaliseren met 15 verschillende foto’s, dus je kan allerlei leuke foto’s uitkiezen om het memory spel te personaliseren. Aan dit memory spel met persoonlijke foto’s zal de ontvanger van het cadeau zeker veel plezier beleven! 

4. MyUno

Uno is een bekend kaartspel, waarbij het doel is om al je speelkaarten weg te spelen. Met MyUno kan jij de actiekaarten van het spel Uno personaliseren met 5 verschillende foto’s. Voor elke kleur kan je een foto kiezen. Met dit gepersonaliseerd Uno spel wordt het spelen van een potje Uno nog leuker!

5. Dominokaarten met foto's

Met een gepersonaliseerd dominospel was het spelen van domino nog nooit zo leuk. De dominokaarten zijn te personaliseren met 6 verschillende foto’s. Een bijzonder, leuk en origineel cadeau om iemand blij te verrassen!

6. Gepersonaliseerd bordspel met foto's

 Verras iemand met een gepersonaliseerd bordspel dat je naar eigen keuze kan personaliseren met een of meer leuke foto’s. Een cadeau waarmee het spelen van een bordspelletje een feestje wordt!

7. Gepersonaliseerd schaakbord met foto

Ken jij iemand die dol is op schaken? Verras deze persoon dan met een gepersonaliseerd schaakbord dat kan worden bedrukt met een bijzondere foto. Hiermee wordt schaken nog leuker en specialer voor een schaakliefhebber!