Top 8 cadeau ideeën voor zorgmedewerkers

Ben jij op zoek naar een cadeau voor iemand die werkt in de zorg? Bekijk dan in dit artikel de top 8 cadeau ideeën voor zorgmedewerkers. Mensen in de zorg doen zwaar werk, ze staan dag in dag uit, ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat klaar om voor mensen te zorgen. Het is dan ook fijn om hiervoor gewaardeerd te worden en een bedankje te ontvangen. Of je nu een cadeau zoekt voor een verzorgende, verpleegkundige, arts of andere zorgmedewerker, met deze cadeau ideeën vind jij een fantastisch cadeau voor een zorgmedewerker om je dankbaarheid en waardering te laten zien!

1. Mok Hart voor de zorg

Een leuk en praktisch cadeau voor een zorgmedewerker is een mok van Blond Amsterdam die geheel in het teken van de zorg staat en waarop ‘Hart voor de zorg’ staat vermeld. Een zorgmedewerker kan met trots drinken uit deze leuke mok waarop een prachtig compliment staat vermeld. Het is dan ook een origineel cadeau voor een zorgmedewerker dat deze zeker zal waarderen.

2. Zorgheld kaars

Een fantastisch cadeau voor een zorgmedewerker is een mooie kaars waarop ‘Jij bent een echte zorgheld’ staat. Een cadeau waarmee je een zorgmedewerker zeker blij maakt en dat ideaal is om je dankbaarheid en waardering uit te spreken!

3. Merci chocolade Voor je goede zorgen

Verras iemand die in de zorg werkt met een overheerlijke doos Merci chocolade waarop staat vermeld ‘Voor je goede zorgen’. Een perfecte manier om een zorgmedewerker te bedanken en je waardering uit te spreken. Daarnaast is het een lekker cadeau voor een zorgmedewerker waarvan deze zeker zal genieten!

4. Handcrème Bedankt voor de helpende handen

Verras een zorgmedewerker met een handcrème waarop ‘Bedankt voor de helpende handen’ staat. Een leuk cadeau voor een zorgmedewerker dat ook zeker van pas zal komen. Het is dan ook een originele manier om iemand die werkt in de zorg te bedanken!

5. Boek Mijn waardevolle zorgmomenten

Een origineel cadeau voor een zorgmedewerker is het boek Mijn waardevolle zorgmomenten. Dit boek bevat verschillende schrijfopdrachten, reflectievragen en zorgverhalen. Door middel van de schrijfopdrachten kan een zorgmedewerker zelf zijn/haar waardevolle zorgmomenten in het boek vastleggen. Een bijzonder cadeau dat een zorgmedewerker zeker zal koesteren!

6. Zeephart Hart voor de zorg

Verras iemand die in de zorg werkt met een zeephart met de tekst ‘Hart voor de zorg’. Een cadeau dat een zorgmedewerker een mooi plekje in huis kan geven om elke keer bij het gebruik van het zeepje herinnerd te worden aan dit lieve cadeau.

7. Zeeppompje Zorgheld

Een leuk cadeau voor een zorgmedewerker is een zeeppompje waarop ‘Zorgheld’ staat vermeld en de tekst ‘Je bent echt een toppertje’. Een cadeau dat een zorgmedewerker op een speciale plek in huis kan neerzetten en met veel plezier zal gebruiken!

8. Bodyscrub Zorgtopper

Wil jij een zorgmedewerker een bijzonder cadeau geven na al het zware werk? Geef dan bodyscrub waarop ‘Zorg Topper’ staat vermeld met een puimsteenblokje. Met deze bodyscrub krijgt een zorgmedewerker een fantastisch cadeau én een zachte huid!