Persoonlijk cadeau kind: gepersonaliseerd kinderboek met naam

Ben jij op zoek naar een persoonlijk cadeau voor een kind? Dan is een gepersonaliseerd kinderboek met naam (en foto) een goed idee. Het kind zal het fantastisch vinden om zichzelf te herkennen in het prentenboekje, waardoor (voor)lezen nog leuker en specialer wordt.

Afhankelijk van de leeftijd van het kind en zijn/haar interesses zijn er verschillende leuke kinderboeken waaruit je kan kiezen. YourSurprise heeft een uitgebreid assortiment aan voorleesboeken, prentenboeken en leesboeken die gepersonaliseerd kunnen worden. Zo kan je onder meer boeken van Woezel en Pip, Nijntje, Bumba, Dikkie Dik, Donald Duck, Peppa Pig, Tip de Muis, Rupsje Nooitgenoeg en Paw Patrol personaliseren. De mogelijkheden tot personalisatie zijn afhankelijk van het boek dat je kiest. Bij sommige kinderboeken is het enkel mogelijk om het boek te personaliseren met de naam van het kind. Andere kinderboeken kan je zowel met de naam als een foto van het kind personaliseren. Tot slot is het vaak mogelijk om aan het begin van het kinderboek een persoonlijke boodschap achter te laten voor het kind. Dit zal dan ook een bijzondere herinnering vormen.

Om jou te helpen bij het uitkiezen van een gepersonaliseerd kinderboek met naam, foto en/of persoonlijke boodschap, vind je hieronder de leukste voorleesboeken, prentenboeken en leesboeken die je kan personaliseren. Hiermee heb jij dan ook een origineel cadeau voor een kind dat deze zeker fantastisch zal vinden en zal koesteren!

Kikker

Een leuk gepersonaliseerd kinderboek met naam is Kikker en beertje vinden een schat. Dit boek is geschikt voor kinderen van 0 tot 5 jaar en zal een kind helemaal fantastisch vinden. Kikker en zijn vriendjes zijn namelijk heel populair onder kleine kinderen. In het boek gaat het kind samen met Kikker en beertje op zoek naar een schat. Een kind zal zeker blij worden om zijn/haar naam in dit leuke verhaaltje terug te horen en zien komen.

Woezel en Pip

Een gepersonaliseerd kinderboek van Woezel en Pip is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Woezel en Pip zijn erg populair onder jonge kinderen, waardoor je hiermee zeker goed zit. Er zijn verschillende boeken van Woezel en Pip die je kan personaliseren. Ben je op zoek naar een persoonlijk verjaardagscadeau voor een kind? Dan is het boek Hoera, jij bent jarig! van Woezel en Pip een leuk cadeau. Andere leuke boeken van Woezel en Pip die je kan personaliseren zijn Woezel en Pip en hun nieuwe vriendje/vriendinnetje, Woezel en Pip Verstoppertje en Woezel en Pip Jij bent de allerliefste. Deze kinderboeken van Woezel en Pip kan je personaliseren met de naam en een foto van het kind. Daarnaast kan je in het boek ook een persoonlijke boodschap voor het kind achter laten. 

Woezel en Pip gepersonaliseerd kinderboek Verjaardag
Woezel en Pip gepersonaliseerd kinderboek Vriendje
Woezel en Pip gepersonaliseerd flapjesboek XXL Verstoppertje
Woezel en Pip gepersonaliseerd kinderboek De allerliefste

Nijntje

Verras een kind vanaf 2 jaar met een gepersonaliseerd kinderboek met naam van Nijntje. Er zijn verschillende leuke boeken van Nijntje die je kan personaliseren met de naam van het kind. In het Nijntje prentenboek Feest organiseert Nijntje speciaal voor het kind een verkleedfeestje en nodigt zij al haar vriendjes uit om te komen. Het Nijntje kinderboek Leren lezen gaat over Nijntje die wordt voorgelezen door moeder Pluis maar graag zelf zou willen lezen. Dit boek bevat allerlei interactieve vragen voor het kind, zodat het samen lezen van dit boek een feestje is!

Nijntje gepersonaliseerd kinderboek Feest
Nijntje gepersonaliseerd kinderboek Leren lezen

Bumba

Verras een kind vanaf 2 jaar met een gepersonaliseerd kinderboek met naam en foto van Bumba. Dit kinderboek betreft een zoekboek met zoekplaatjes. Een kind zal het dus niet alleen fantastisch vinden om zijn/haar naam in het boek terug te horen en te zien, maar ook om alle plaatjes te zoeken in het boek. Hiermee heb jij dan ook een leuk cadeau voor een Bumba fan. 

Dikkie Dik

De gepersonaliseerde kinderboeken van Dikkie Dik zijn een leuk cadeau voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar. Er zijn verschillende leuke kinderboeken van Dikkie Dik die je kan personaliseren. Zo heb je Dikkie Dik is jarig, Waar is Dikkie Dik? en Weltrusten Dikkie Dik. Kies een boek uit dat je aanspreekt, personaliseer het met de naam van het kind en een persoonlijke boodschap en verras het kind met dit persoonlijke cadeau.

Gepersonaliseerd kinderboek Dikkie Dik is jarig
Gepersonaliseerd kinderboek Waar is Dikkie Dik?
Gepersonaliseerd kinderboek Weltrusten Dikkie Dik

Paw Patrol

Ken jij een kind dat dol is op Paw Patrol? Dan is een gepersonaliseerd kinderboek met naam en foto van Paw Patrol een fantastisch cadeau voor deze Paw Patrol fan. In dit boek gaat het kind samen met puppy Marshall op avontuur. Een kind zal dit leuke verhaal met hem/haar in de hoofdrol keer op keer weer willen horen.

Peppa Pig

Een leuk verjaardagscadeau voor een kind dat bijna jarig is, is het gepersonaliseerde kinderboek met naam en foto van Peppa Pig. In dit boek staat namelijk de verjaardag van het betreffende kind centraal. Peppa Pig geeft een feestje voor het kind en nodigt al haar vriendjes en vriendinnetjes uit. Hiermee kan een kind zich dan ook op een leuke manier verheugen op zijn/haar verjaardag.

Tip de Muis

Een leuk gepersonaliseerd prentenboek voor een kind is het boek Tip de Muis is jarig. Dit boek gaat over het verjaardagsfeestje van Tip de Muis, waarvoor het kind is uitgenodigd. Het is dan ook een leuk verjaardagscadeau voor een kind, maar het boek is ook geschikt als cadeau voor een andere gelegenheid. Dit boek zal een kind graag samen lezen!

Donald Duck

Het Donald Duck gepersonaliseerde kinderboek met naam van Disney is een leuk cadeau voor een kind. In dit boek bouwt Donald Duck speciaal voor het kind een zwembad in zijn tuin. De andere kindjes in de buurt willen hierin echter ook graag komen spelen. Het boek heeft dan ook een mooie boodschap, namelijk samen delen, samen spelen.

Rupsje Nooitgenoeg

Een leuk gepersonaliseerd prentenboek met naam is Liefs van Rupsje Nooitgenoeg. Hiermee kan jij iemand op een leuke manier laten weten hoe lief jij diegene vindt. In het boek heb je ook ruimte voor een foto en persoonlijke boodschap, zodat dit cadeau een mooie herinnering vormt.

Ben jij benieuwd welke personaliseerbare kinderboeken er nog meer verkrijgbaar zijn? Bekijk dan hier een overzicht van alle kinderboeken die je kan laten personaliseren.