Top 10 cadeau ideeën voor een babyshower

Ben jij op zoek naar een babyshower cadeau? Bekijk dan de top 10 cadeau ideeën voor een babyshower. Of je nu een leuk, schattig, persoonlijk, uniek, praktisch of origineel babyshower cadeau zoekt, er is voor ieder wat wils. Met deze babyshower cadeautips vind jij dan ook het perfecte babyshower cadeau om een aanstaande moeder te verrassen!

1. Babykleding cadeauset

Een babykleding cadeauset is een geweldig babyshower cadeau! Kies voor een unisex babykleding cadeauset met neutrale kleuren en schattig ontwerp als je niet weet of het een jongen of meisje wordt. Weet je het geslacht van de aanstaande baby? Dan kan je kiezen voor een babykleding cadeauset met stoere blauwe tinten voor een jongen of een babykleding cadeauset met schattige roze accenten voor een meisje. Deze cadeausets zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens onweerstaanbaar schattig. Het is dan ook een perfecte manier om de aanstaande moeder te verrassen!

Babykleding cadeauset unisex
Babykleding cadeauset jongen
Babykleding cadeauset meisje

2. Babyshower gastenboek

Een babyshower gastenboek is een betekenisvol en persoonlijk babyshower cadeau. Babyshowergasten kunnen namelijk hierin hun wensen, adviezen en lieve boodschappen voor de aanstaande moeder opschrijven. Daarnaast kunnen babyshowergasten hierin voorspellingen over de baby doen. Verder is er in het boek ook ruimte om foto’s van de babyshower in te plakken. Dit gastenboek zal dan ook een dierbaar aandenken zijn en later nog met plezier doorheen gebladerd worden!

3. Luiertaart

Met een van de onderstaande luiertaarten heb jij niet alleen een prachtig, maar ook een praktisch babyshower cadeau. De luiertaarten zijn gemaakt met luiers van het merk Pampers en versiert met prachtige linten. Een luiertaart met beige linten is perfect als het geslacht van de baby nog niet bekend is. Ben je op zoek naar een leuk babyshower cadeau voor een meisje? Geef dan een luiertaart met roze linten. Als je een babyshower cadeau voor een jongen zoekt, is een luiertaart met blauwe linten een fantastische keuze. Met een van deze luiertaarten zal jij de aanstaande moeder zeker blij verrassen. Daarnaast zal de luiertaart zeker een eyecatcher zijn op de babyshower! 

Pampers luiertaart genderneutraal
Pamers luiertaart meisje
Pampers luiertaart jongen

4. Sophie de Giraf baby bijtspeeltje in geschenkdoos

Een Sophie de Giraf bijtspeeltje is een geweldig babyshower cadeau dat zeker zal worden gewaardeerd. Het Sophie de Giraf baby bijtspeeltje is wereldwijd enorm populair vanwege de hoge kwaliteit en het schattige ontwerp. Het bijtspeeltje is makkelijk vast te houden door de kleine handjes van de baby en stimuleert de zintuigen van een baby. Daarnaast is deze ook ideaal voor de gevoelige tandjes van een baby. Het Sophie de Giraf bijtspeeltje wordt geleverd in een leuke geschenkdoos, zodat jij een leuk cadeau hebt om te geven!

5. Teddyberen baby mobiel

Wil jij de aanstaande moeder verrassen met een origineel babyshower cadeau? Dan is deze schattige baby mobiel met teddyberen een perfecte keuze. Deze zal de baby verwonderen en kalmeren met zijn zachte teddyberen en rustgevende kleuren. Daarnaast is het een prachtige en rustgevende toevoeging aan de babykamer. Het is dan ook een uniek babyshower cadeau dat zowel de baby als de ouders zal betoveren!

6. Baby mijlpaalblokken

Op zoek naar een origineel cadeau voor een babyshower? Dan zijn baby mijlpaalblokken een fantastische keuze. Met deze mijlpaalblokken kun je de leeftijd van de baby in maanden, weken en dagen vormen en hiervan een foto met de baby maken. Daarnaast is er een mijlpaalblok voor bijzondere feestdagen, zoals Kerst en Pasen. Met deze baby mijlpaalblokken kunnen de aanstaande ouders dan ook waardevolle momenten met hun baby vastleggen!

7. Baby wikkeldeken konijn

Deze baby wikkeldeken met konijnenoortjes en gezichtje is een lief babyshower cadeau dat zeker in de smaak zal vallen. Deze zachte en knusse wikkeldeken is perfect om de baby warm en geborgen te houden. Het is dan ook een nuttig en leuk cadeau waar zowel de aanstaande ouders als de baby blij mee zullen zijn!

8. Konijn babyslofjes

Een schattig babyshower cadeau om de aanstaande moeder te verrassen zijn konijn babyslofjes. Deze zachte en schattige babyslofjes zullen de voetjes van de baby heerlijk warm houden. De konijn babyslofjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren. De witte konijn babyslofjes zijn ideaal als je een genderneutraal babyshower cadeau wilt geven. Als je op zoek bent naar een babyshower cadeau voor een meisje, dan zijn roze konijn babyslofjes een lieve keuze. Ben je op zoek naar een babyshower cadeau voor een jongen? Dan zijn blauwe konijn babyslofjes een mooie keuze. Welke kleur je ook kiest, hiermee heb jij een schattig en goedkoop babyshower cadeau!

Konijn babyslofjes unisex
Konijn babyslofjes meisje
Konijn babyslofjes jongen

9. Philips baby verzorgingsset

Een leuk cadeau om te geven op een babyshower is deze Philips baby verzorgingsset. Deze baby verzorgingsset bestaat onder meer uit een digitale thermometer, neusaspirator en vingertandenborstel. Verder bevat deze een baby nagelverzorgingsset, met schaartje, nagelknipper en nagelvijlen. Tot slot bevat deze een baby haarverzorgingsset met kam en haarborstel. De baby verzorgingsproducten worden geleverd in een mooi opbergtasje, zodat je deze makkelijk mee kan nemen. Hiermee geef jij dan ook een handig babyshower cadeau dat de aanstaande moeder zeker zal waarderen!

10. Zwitsal baby startersbox pakket 

Het Zwitsal baby startersbox pakket is gevuld met allerlei handige babyproducten met de bekende en overheerlijke Zwitsal geur. Deze babyproducten zullen zeker op de babyuitzetlijst staan en zijn onmisbaar voor de verzorging van een pasgeboren baby. De Zwitsal babyproducten worden geleverd in een handige opbergdoos. Naast dat deze opbergdoos zeker van pas zal komen, maakt deze het cadeau ook extra leuk om te geven. Hiermee heb jij dan ook een fantastisch babyshower cadeau waar de aanstaande ouders zeker blij mee zullen zijn!

Op zoek naar een origineel zwangerschapscadeau? Bekijk dan de top 12 leukste zwangerschapscadeaus voor een aanstaande moeder!

Op zoek naar een origineel kraamcadeau? Bekijk dan: het volgende artikel: “Gepersonaliseerd kraamcadeau met naam, foto en/of geboortedatum: top 10 ideeën”