Top 8 cadeau ideeën voor een gender reveal party

Ben jij op zoek naar een origineel gender reveal cadeau voor de aanstaande ouders? Bekijk dan de top 8 cadeau ideeën voor een gender reveal party. Of de baby bij de bekendmaking van het geslacht nu een jongen of meisje blijkt te zijn, met een van deze genderneutrale cadeautips zit je altijd goed. Hiermee heb jij dan ook een geweldig unisex gender reveal cadeau voor een gender reveal party!

1. Gender Reveal luiertaart

Een perfect gender reveal cadeau is een luiertaart met roze en blauwe linten. Deze luiertaart bestaat uit drie lagen en is gemaakt met Pamers luiers. Door de roze en blauwe linten past deze luiertaart geheel in het gender reveal thema. Deze luiertaart zal dan ook een echte eyecatcher zijn tijdens de gender reveal party!

2. Unisex babykleding cadeauset

Een geweldig gender reveal cadeau is een unisex babykleding cadeauset. Deze cadeauset bevat schattige en stijlvolle kledingstukken voor een baby, te weten een shirtje, broekje en mutsje. Door de neutrale kleuren van deze babykleding, is de kledingset geschikt voor zowel jongens als meisjes. Hierdoor hoef je het geslacht van de baby (nog) niet te weten om dit cadeau te geven. De babykleding set wordt geleverd in een cadeaudoosje, zodat het extra leuk is om dit cadeau te geven ter ere van de geslachtsonthulling!

3. Sophie de Giraf hydrofiele doeken cadeauset

Een origineel gender reveal cadeau is een hydrofiele doeken cadeauset van het merk Sophie de Giraf. Wat het geslacht van de baby ook is, deze hydrofiele doeken komen altijd van pas. Deze zijn namelijk multifunctioneel en kan je onder meer gebruiken als handdoek, spuugdoek, hoes voor het aankleedkussen en ter bescherming in bed of de kinderwagen. Hiermee heb jij dan ook een leuk cadeau dat de aanstaande ouders zeker zullen waarderen!

4. Teddy berenpak voor een baby

Een schattig gender reveal cadeau is een teddy berenpakje voor de toekomstige baby. Dit lieve berenpakje is perfect voor zowel jongens als meisjes. Het biedt niet alleen warmte en comfort, maar zorgt ook voor een extra dosis schattigheid. Dit gender reveal cadeau zal dan ook zeker een glimlach toveren op het gezicht van de aanstaande ouders!

5. Konijn babyslofjes

Een schattig en genderneutraal cadeau voor een gender reveal is een paar konijn babyslofjes. Deze lieve babyslofjes zien eruit als konijntjes en zijn perfect voor zowel jongens als meisjes. Ze zijn gemaakt van zacht materiaal dat de kleine babyvoetjes warm en knus houdt. De babyslofjes worden geleverd in een organza zakje, waardoor het geven hiervan extra leuk is!

6. Nijntje baby badjas

Een Nijntje baby badjas is een leuk unisex gender reveal cadeau om de aanstaande ouders te verrassen. Deze badjas is perfect voor zowel jongens als meisjes en maakt het badmoment extra leuk. Naast dat de Nijntje badjas er schattig uitziet, houdt deze de baby ook warm en comfortabel na het badderen. Hiermee heb jij dan ook een leuk cadeau voor een gender reveal party dat zeker van pas zal komen!

7. Baby verzorgingsset in cadeauverpakking

Een leuk en nuttig cadeau voor de geslachtsonthulling is deze baby verzorgingsset. De verzorgingsset bevat 4 mini verzorgingsproducten voor een baby, te weten bodylotion, wasgel, shampoo en vette crème. Door het kleine formaat van deze babyverzorgingsproducten, kunnen de aanstaande ouders deze makkelijk onderweg meenemen. Het is dan ook een praktisch cadeau voor een geslachtsonthullingsfeestje dat zeker van pas zal komen bij de verzorging van de aanstaande baby!

8. Babyboek

Een leuk en genderneutraal cadeau is een babyboekje. Het geven van een babyboek ter ere van de bekendmaking van het geslacht is een liefdevol gebaar. Daarnaast zal een babyboek ook de ontwikkeling van de aanstaande baby stimuleren. Er zijn verschillende babyboeken die je kan geven aan de aanstaande ouders. Zo kan je een baby voelboekje van Sophie de Giraf, een baby knisperboekje met rammelaar of een Jokie baby badboekje van de Efteling geven. Hiermee heb jij een fantastisch cadeau voor een gender reveal party!

Baby voelboekje van Sophie de Giraf
Baby knisperboekje met rammelaar
Jokie baby badboekje van de Efteling