Top 12 leukste zwangerschapscadeaus voor een aanstaande moeder!

Als iemand jou vertelt dat zij zwanger is en een kindje krijgt, dan is dat natuurlijk fantastisch nieuws en wil je deze persoon verrassen met een origineel cadeau. Dus ken jij iemand die in verwachting is en wil jij deze persoon verrassen met een leuk cadeau? Lees dan de top 12 leukste zwangerschapscadeaus, zodat jij iemand die zwanger is op leuke en toepasselijke wijze kunt feliciteren met de zwangerschap.

1. Echo fotolijstje

In een echo fotolijstje kan een zwangere vrouw de echo van haar aanstaande kindje inlijsten en een mooi plekje in huis geven, zoals de aanstaande kinderkamer. Verras de toekomstige moeder met een echo fotolijstje met strikje, welke zij zowel aan de muur kan hangen als kan neerzetten. Hiermee heb jij een bijzonder cadeau om iemand te feliciteren die in blijde verwachting is!

2. Zwangerschapsboek / Negen maanden boek

Met een zwangerschapsboek of negen maanden boek geef jij een aanstaande moeder een bijzonder cadeau, waarmee zij haar zwangerschap op toepasselijke wijze kan vastleggen. In een zwangerschapsboek of negen maanden boek staan allerlei vragen die een aanstaande mama kan beantwoorden gedurende het verloop van de zwangerschap en waarin zij foto’s kan plakken en/of tekeningen kan maken. Er zijn verschillende zwangerschapsboeken en negen maanden boeken verkrijgbaar, zodat je er een kunt uitzoeken die bij de zwangere vrouw in kwestie past. Een bijzonder cadeau dat zowel moeder als kind zullen koesteren en waarmee zij terug kunnen kijken op het verloop van de zwangerschap en wat er allemaal heeft gespeeld in deze bijzondere periode. Kortom: een perfect cadeau om een aanstaande mama te verrassen!

3. Armband voor een aanstaande moeder

Een cadeau waar je een zwangere vrouw zeker mee verrast is met een armband speciaal voor een aanstaande moeder. De armband bestaat uit een zwarte band met verstelbare sluiting en een bedel met babyvoetjes. Daarnaast zit om de armband een houten kaartje met daarop de tekst ‘Pregnancy wish.’ Hiermee geef jij een zwangere vrouw een gedenkwaardig en speciaal cadeau, waarmee zij zeker blij zal zijn!

4. BamBam hoorn voor de hartslag van de baby

Een origineel cadeau om een vrouw die in verwachting is te geven is een BamBam hoorn. Met deze hoorn kan je namelijk naar het hartje van de baby in de buik luisteren. Een bijzonder cadeau om iemand te feliciteren met de zwangerschap!

5. Naïf zwangerschapspakket

Dit zwangerschapspakket van het merk Naïf is gevuld met producten waar een zwangere vrouw zeker blij van zal worden. Dit zwangerschapspakket bevat namelijk een pregnancy belly balm en pregnancy body oil. Met dit pakket kan een mommy to be dan ook haar zwangerschap zorgeloos doorlopen en hiervan optimaal genieten!

6. Zwangerschapsketting

Deze zwangerschapsketting is niet zomaar een ketting. Aan de ketting zit namelijk een bolletje waarop babyvoetjes staan afgebeeld en waarin een belletje zit welke een baby in de buik na 5 maanden zwangerschap kan horen. Het geluid van het belletje zal een baby na de geboorte herkennen en een rustgevend effect hebben op de baby. Daarnaast kan een zwangere vrouw de zwangerschapsketting trots dragen, zodat haar zwangere buik nog meer opvalt. Kortom: een perfect cadeau om een vrouw te feliciteren die in verwachting is!

7. Scrubzout 'Je bent zwanger'

Een origineel cadeau om iemand die zwanger is te verrassen is met scrubzout in een leuke cadeauverpakking waarop staat ‘Je bent zwanger. Geniet van deze tijd!‘. Hiermee heb jij een ontzettend leuk cadeau om te geven aan een zwangere vrouw!

8. Gipsbuik pakket

Zwanger zijn en het hebben van een bolle zwangere buik is natuurlijk een bijzondere ervaring voor een vrouw. Een bijzonder cadeau om een aanstaande moeder te verrassen is dan ook een gipsbuik pakket, waarmee zij haar zwangere buik met gips kan vereeuwigen. Er zijn verschillende gipsbuik pakketen verkrijgbaar. Allereerst kun je kiezen voor een standaard gipsbuik pakket, waarmee je een witte gipsbuik kunt maken. Daarnaast kun je kiezen voor een gipsbuik pakket met verf en/of sjablonen met letters, cijfers en figuren, zodat je de gipsbuik kunt versieren en personaliseren. Een leuk cadeau waar een aanstaande moeder zeker plezier aan zal beleven!

9. Zwanger scheurkalender

Met deze zwanger scheurkalender kan een vrouw die in verwachting is elke dag toeleven naar de bevalling en de ontmoeting met haar kindje. Hiermee kan zij namelijk de dagen tot de bevalling aftellen en krijgt zij elke dag een handige tip. Een perfect cadeau om een vrouw te feliciteren met haar zwangerschap!

10. Zwangerschapskussen

Een cadeau waar iemand die in verwachting is zeker blij mee zal zijn is een zwangerschapskussen. Hiermee kan een zwangere vrouw heerlijk comfortabel slapen en heeft zij een goede nachtrust. Ook na de bevalling komt dit cadeau van pas, namelijk als voedingskussen of om comfortabel te slapen, lezen of in bed te liggen. Kortom: een ideaal cadeau voor een aanstaande mama!

11. Bodylotion zwangerschap

Deze bodylotion is een geweldig cadeau om een zwangere vrouw te verrassen met haar zwangerschap. Op de bodylotion staat de tekst ‘Hoera in jouw lijf nieuw klein leven. Zo bijzonder gefeliciteerd‘. Een cadeau dat een aanstaande mama zeker zal waarderen!

12. Boek '101 dingen die je zeker moet doen als je zwanger bent'

Een leuk cadeau om te geven aan een zwangere vrouw is het boek ‘101 dingen die je zeker moet doen als je zwanger bent’. In dit boek staan handige en grappige tips voor een zwangere vrouw om de 9 maanden zwangerschap optimaal te doorlopen. Het is dan ook een fantastisch cadeau om een aanstaande moeder te verrassen!