Top 10 cadeau ideeën voor een 18-jarig meisje

De 18de verjaardag van een meisje vraagt om een speciaal cadeau. Dus vraag je je af: Wat geef je een meisje van 18 jaar cadeau? Bekijk dan de top 10 cadeau ideeën voor een 18-jarig meisje. Of je nu een cadeau zoekt voor je dochter, zus, vriendin of nichtje, hiermee vind jij een origineel cadeau voor een meisje van 18 jaar!

1. Cadeaupakket 'Van harte meid'

Het cadeaupakket ‘Van harte meid’ is een leuk cadeau voor een meisje van 18 jaar. In dit cadeaupakket zit een douchegel met de opdruk ‘Van harte meid’, een zeephart met de tekst ‘Van harte’ en een bruismoment voor in bad. Het is dan ook een mooi gebaar om een meisje met haar 18de verjaardag te feliciteren. Van dit cadeaupakket vol met heerlijke producten zal zij zeker genieten!

2. Geurkaars 'Happy 18 Birthday'

Deze geurkaars met de tekst ‘Happy 18 Birthday’ is een stijlvol cadeau om te geven aan een meisje die 18 jaar wordt. Zij kan de geurkaars een bijzondere plek in het interieur geven als herinnering aan haar 18de verjaardag. Daarnaast kan zij genieten van de sfeer en overheerlijke geur die deze geurkaars geeft. Het is dan ook een cadeau dat een 18-jarig meisje zeker zal waarderen!

3. Cadeausokken 18 jaar 'Happy Birthday'

Deze cadeausokken met de tekst ’18 Happy Birthday’ zijn een grappig cadeau voor een meisje die 18 jaar is geworden. Naast het feit dat sokken altijd van pas komen, vormen deze sokken ook een feestelijke herinnering aan het bereiken van de leeftijd van 18 jaar. Hiermee heb jij dan ook een leuk cadeau voor een 18-jarige birthday girl!

4. UGG sloffen

Een origineel cadeau voor een meisje van 18 jaar zijn UGG sloffen. Niet alleen zijn deze sloffen supercomfortabel en warm, maar ze zien er ook nog eens stijlvol uit. De sloffen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor er altijd een perfect paar voor haar te vinden is. Hiermee heeft zij dan ook nooit meer koude voeten en kan zij heerlijk comfortabel lopen in huis!

5. Het Bucketlist boek: 500 dingen die je gedaan moet hebben

Het Bucketlist boek is een perfect cadeau voor een meisje die 18 wordt. Dit boek bevat meer dan 500 ideeën voor ervaringen, avonturen en uitdagingen die ze in haar leven kan (op)doen. Het is een origineel cadeau dat haar kan inspireren om haar dromen waar te maken en nieuwe ervaringen op te doen. Het is een geweldige manier voor haar om herinneringen te creëren en haar grenzen te verleggen, terwijl ze begint aan het volwassen leven.

6. Chocolade puzzelkaart 'Happy Birthday' 18 stukjes

Een chocolade puzzelkaart met vrolijke opdruk en de tekst ‘Happy Birthday’ is een leuk cadeau om te geven aan een vrouw die 18 jaar wordt. Zij zal zeker blij worden van deze leuke en lekkere verrassing. Extra bijzonder is dat deze chocolade puzzelkaart bestaat uit 18 stukjes, waardoor zij een chocolaatje heeft voor elk jaar dat zij bestaat. 

7. Gepersonaliseerde fles wijn: Sauvignon Blanc

Een gepersonaliseerde fles wijn is een uitstekend cadeau voor een vrouw van 18 jaar. Met het gepersonaliseerde etiket op de fles wijn kan je haar op een bijzondere manier feliciteren met het bereiken van de leeftijd van 18 jaar. Daarnaast zal zij zeker genieten van deze overheerlijke Sauvignon Blanc. Zij kan er daarbij voor kiezen om deze meteen te openen om te vieren dat zij 18 jaar is geworden of de wijn bewaren en later genieten van een bijzondere herinnering aan haar 18de verjaardag. 

8. Gepersonaliseerde kimono

Een gepersonaliseerde kimono is een prachtig cadeau voor een 18-jarige vrouw. Deze kimono ziet er niet alleen luxe en stijlvol uit, maar is daarnaast ook nog eens fluweelzacht en comfortabel. Door het toevoegen van haar naam, initialen of leeftijd en een design naar keuze wordt de kimono persoonlijk en uniek. Hiermee geef jij dan ook een speciaal cadeau dat een blijvende herinnering vormt aan haar 18de verjaardag. Deze speciaal voor haar ontworpen kimono zal zij zeker met veel plezier dragen!

9. Mok 18 jaar van Blond Amsterdam

Deze mok van Blond Amsterdam is een bijzonder cadeau voor een vrouw van 18 jaar. De mok bevat feestelijke illustraties en de leeftijd van de jarige: 18 jaar. Uit deze mok kan zij genieten van een kop thee, koffie of warme chocolademelk. Daarnaast wordt zij bij het drinken uit deze mok herinnerd aan haar speciale verjaardag!

10. Geboortesteen ketting

Een geboortesteen ketting is een prachtig en persoonlijk kado voor een meisje van 18 jaar. Elke maand heeft zijn eigen geboortesteen met zijn eigen unieke betekenis en symboliek. Doordat de geboortesteen in een mooie ketting is verwerkt, geef je haar niet alleen een sieraad dat ze kan dragen bij elke outfit, maar ook een persoonlijk cadeau dat haar zal herinneren aan haar speciale dag. Het toont ook dat je de moeite hebt genomen om iets unieks en persoonlijks voor haar te vinden. Deze geboortesteen ketting heeft dan ook een bijzondere betekenis en zal zij met veel liefde dragen.

Geboortesteen ketting Januari
Geboortesteen ketting Februari
Geboortesteen ketting Maart
Geboortesteen ketting April
Geboortesteen ketting Mei
Geboortesteen ketting Juni
Geboortesteen ketting Juli
Geboortesteen ketting Augustus
Geboortesteen ketting September
Geboortesteen ketting Oktober
Geboortesteen ketting November
Geboortesteen ketting December