Gepersonaliseerd kraamcadeau met naam, foto en/of geboortedatum: top 10 ideeën

Als er een baby is geboren wil je natuurlijk een bijzonder en onvergetelijk kraamcadeau geven. Een gepersonaliseerd kraamcadeau met naam, foto, geboortedatum en/of lieve tekst is dan ook een origineel kraamcadeau om te geven. In dit artikel vind je dan ook de top 10 gepersonaliseerde kraamcadeaus voor een baby, zodat jij een persoonlijk kraamcadeau hebt waar zowel de ouders als de baby heel blij mee zullen zijn en wat een mooie herinnering zal blijven!

1. Gepersonaliseerd wieglaken of ledikantlaken: Kraamcadeau met naam

Geef een bijzonder en onvergetelijk kraamcadeau met een gepersonaliseerd wieg- of ledikantlaken met naam. Het laken heeft een schattig ruffele randje en is te personaliseren met een naam in een kleur en lettertype naar keuze.

2. Gepersonaliseerd rompertje met naam en foto: Origineel kraamcadeau

Een gepersonaliseerd rompertje met naam en foto is een leuk en praktisch kraamcadeau. Het rompertje is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Er is een variant met korte mouwen en een variant met lange mouwen. Daarnaast zijn de rompertjes verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, grijs, lichtroze en lichtblauw. Het rompertje is te personaliseren met een design naar keuze, een foto en/of de naam van de baby.

3. Gepersonaliseerde set spenen met naam: Uniek kraamcadeau

Een gepersonaliseerde set spenen met naam is een lief en handig kraamcadeau voor een baby. De set bestaat namelijk uit twee soorten spenen, één speen die vanaf de geboorte kan worden gebruikt en een andere speen die vanaf een half jaar kan worden gebruikt. De set spenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, te weten wit, taupe en roze. De spenen zijn te personaliseren met een design naar keuze en de naam van de baby. De spenen zijn per stuk te personaliseren, waardoor je een set van twee verschillende ontwerpen kunt geven.

4. Gepersonaliseerde geboorteknuffel: Geborduurd kraamcadeau

Misschien wel de belangrijkste knuffel uit het leven van een kind is de geboorteknuffel, een knuffel die het kind vanaf baby af aan dicht bij zich draagt en altijd bij zich heeft. Deze geboorteknuffel is extra bijzonder, omdat je een naam en geboortedatum op de knuffel kan laten borduren in een kleur en lettertype naar keuze. Hiermee heb jij dan ook een bijzonder geborduurd kraamcadeau!

5. Gepersonaliseerde babydeken met naam: Persoonlijk kraamcadeau

Geef een origineel kraamcadeau met een gepersonaliseerde babydeken met naam voor in de box of het ledikantje. Er zijn twee soorten babydekentjes die je kunt personaliseren, namelijk babydekentjes met naam en mijlpalen babydekentjes. Bij de babydeken met naam kun je kiezen uit een design naar keuze en daarop de naam en eventueel een foto van de baby laten drukken. Met een mijlpalen babydekentje met naam kunnen ouders de belangrijkste mijlpalen van de baby vastleggen. Het mijlpalen dekentje kan worden gekozen in een design naar keuze en daarop kunnen de naam en eventueel een foto van de baby worden gedrukt. 

Babydeken met naam Beer
Babydeken met naam Dieren
Babydeken mijlpalen Avonturier
Babydeken mijlpalen Bloemen

6. Gepersonaliseerde babymuts: Baby cadeau met naam

Een schattige gepersonaliseerde babymuts met naam is een ideaal en persoonlijk kraamcadeau. De babymuts is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, grijs, lichtroze en lichtblauw. Daarnaast is de babymuts te personaliseren door middel van verschillende leuke designs en met de naam van de baby.

7. Gepersonaliseerd slabbetje: Kraamcadeau met foto

Een gepersonaliseerd slabbetje met naam en foto is een praktisch en leuk en origineel kraamcadeau! Het slabbetje is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, grijs, lichtroze, donkerroze, lichtblauw en donkerblauw. Daarnaast is het slabbetje te personaliseren door middel van een design, foto en/of naam.

8. Gepersonaliseerde spaarpot: Geboortecadeau met naam

Het allereerste geld dat een baby krijgt kan worden opgeborgen in een bijzondere gepersonaliseerde spaarpot. De allereerste spaarpot die het kind waarschijnlijk ook op latere leeftijd nog zal gebruiken en koesteren. De spaarpot is te personaliseren met een design naar keuze, naam en/of foto van de baby. Kortom: een leuk en bijzonder gepersonaliseerd kraamcadeau om te geven!

9. Gepersonaliseerd babyboek met naam: Origineel kraamcadeau met naam

Een babyboek met naam van Woezel en Pip is een bijzonder en persoonlijk kraamcadeau. Door het boekje te personaliseren met de naam van de baby en een persoonlijk boodschap heb jij een onvergetelijk en persoonlijk geboortecadeau dat zeker zal worden gekoesterd!

10. Gepersonaliseerd Zwitsal pakket of product: Origineel geboortecadeau

Een gepersonaliseerd Zwitsal pakket is een leuk en bijzonder geboortecadeau om de baby en ouders te verrassen. Er zijn verschillende Zwitsal pakketten verkrijgbaar. In alle pakketten zit een Zwitsal shampoo en wasgel. Daarnaast zit in alle Zwitsal pakketten een artikel dat je kunt personaliseren met de naam van de baby, zoals een slabbetje, babymutsje, rompertje of babydeken. Tot slot is het mogelijk om een Zwitsal wasgel te personaliseren met een naam en geboortedatum.

Zwitsal pakket met slabbetje
Zwitsal pakket met babymutsje
Zwitsal pakket met babydeken met naam
Zwitsal gepersonaliseerde wasgel met naam en geboortedatum