10x gepersonaliseerd kraamcadeau met naam

Als er een baby is geboren, wil je natuurlijk een origineel kraamcadeau geven. Een gepersonaliseerd kraamcadeau met naam, foto en/of geboortedatum is dan ook een bijzonder geboortecadeau om te geven. In dit artikel vind je daarom de top 10 gepersonaliseerde kraamcadeaus voor een baby. Hiermee heb jij een persoonlijk babycadeau met naam waar zowel de ouders als de baby heel blij mee zullen zijn en wat een mooie herinnering zal blijven!

1. Rompertje met naam

Een gepersonaliseerd rompertje is een origineel kraamcadeau met naam. Het rompertje is verkrijgbaar in verschillende maten. Daarnaast is het rompertje verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, taupe en groen. Tot slot is het rompertje niet alleen te personaliseren met een naam, maar ook met een design naar keuze en een foto van de baby.

2. Laken met naam

Een bijzonder gepersonaliseerd kraamcadeau is een wieg- of ledikantlaken met naam van de baby. Het laken heeft een schattig ruffele randje en is te personaliseren met een naam in een kleur en lettertype naar keuze. Onder dit bijzondere laken zal een baby heerlijk slapen. Daarnaast is deze erg leuk voor de eerste foto van de baby.

3. Set spenen met naam

Een gepersonaliseerde set spenen met naam is een lief en persoonlijk kraamcadeau voor een baby. De set bestaat namelijk uit twee soorten spenen, een speen die vanaf de geboorte kan worden gebruikt en een andere speen die vanaf een half jaar kan worden gebruikt. De set spenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, te weten wit, taupe en roze. De spenen zijn te personaliseren met een design naar keuze en de naam van de baby. De spenen zijn per stuk te personaliseren, waardoor je een set van twee verschillende ontwerpen kan geven.

4. Geboortebeer met naam en geboortedatum

Misschien wel de belangrijkste knuffel uit het leven van een kind is de geboorteknuffel, een knuffel die het kind vanaf baby af aan dicht bij zich draagt en altijd bij zich heeft. Deze geboorteknuffel is extra bijzonder, omdat je een naam en geboortedatum op de knuffel kan laten borduren in een kleur en lettertype naar keuze. Hiermee heb jij dan ook een bijzonder geborduurd kraamcadeau!

5. Babydeken met naam

Geef een origineel geboortecadeau met naam met een gepersonaliseerde babydeken. Je kan de babydeken personaliseren met de naam van de baby, een foto en een ontwerp naar keuze. Deze babydeken is niet alleen bijzonder, maar ook ideaal voor bijvoorbeeld in de box, in het ledikantje of om te spelen.

6. Babymuts met naam

Een schattige babymuts met naam is een ideaal en persoonlijk kraamcadeau. De babymuts is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, beige, groen en roze. Daarnaast is de babymuts te personaliseren met verschillende leuke designs en de naam van de baby.

7. Slabbetje met naam of foto

Een gepersonaliseerd slabbetje is een praktisch en origineel babycadeau met naam! Het slabbetje is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, beige, groen en roze. Daarnaast is het slabbetje niet alleen te personaliseren met de naam van de baby, maar ook met een ontwerp of foto naar keuze.

8. Spaarpot met naam

Het allereerste geld dat een baby krijgt kan worden opgeborgen in deze bijzondere gepersonaliseerde spaarpot. Dit is waarschijnlijk de allereerste spaarpot voor het kind die het ook op latere leeftijd nog zal gebruiken en koesteren. De spaarpot is te personaliseren met de naam van het kind, een foto en een design naar keuze. Kortom: een leuk en persoonlijk kraamcadeau om te geven!

9. Babyboek met naam

Een babyboek met naam van Woezel en Pip is een origineel kraamcadeau. Door het boekje te personaliseren met de naam van de baby en een persoonlijk boodschap heb jij een onvergetelijk en persoonlijk geboortecadeau dat zeker zal worden gekoesterd!

10. Zwitsal fles met naam

Een gepersonaliseerde Zwitsal fles is een leuk en bijzonder geboortecadeau met naam om de baby en ouders te verrassen. De fles is gevuld met wasgel en te personaliseren met de naam van de baby en de geboortedatum. Het cadeau wordt verpakt in een luxe giftbox met Zwitsal wikkel, zodat het geven ervan extra leuk is!