Cadeau voor je vriend: top 8 cadeau ideeën

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor je vriend? Vraag jij je af: Wat vinden mannen een leuk cadeau? en Waar maak je een man blij mee als cadeau? Lees dan de top 8 cadeau ideeën voor je vriend en vind een cadeau dat hij fantastisch zal vinden!

1. Belevenisbon 'Verwennerij voor hem' voor je vriend

Een origineel cadeau voor je vriend is de belevenisbon ‘Verwennerij voor hem’. Hiermee kan hij van een leuke belevenis naar keuze genieten!

Origineel cadeau voor hem

2. Gegraveerde leren toilettas voor je vriend

Een persoonlijk cadeau voor je vriend is een gegraveerde leren toilettas die je kan personaliseren met de naam van je vriend en een ontwerp naar keuze. Hiermee heb jij een leuk cadeau dat zeker van pas zal komen!

Persoonlijk cadeau voor hem

3. Bierpakket voor je vriend

Is jouw vriend een echte bierliefhebber? Verras hem dan met een bierpakket dat je kunt personaliseren met de naam van je vriend, een leuke foto en een lieve tekst. Een geweldig cadeau voor hem!

Leuk cadeau voor hem

4. Smartwatch voor je vriend

Verras je vriend met de Fossil Gen 6 smartwatch. Een cadeau dat hij zeker fantastisch zal vinden!

Fantastisch cadeau voor hem

5. Massage gun voor je vriend

Is jouw vriend dol op sporten? Geef hem dan een massage gun cadeau. Dit bevordert het spierherstel en voorkomt blessures. Hiermee wordt sporten dan ook nog leuker!

Origineel cadeau voor je vriend

6. Herengeur voor je vriend

Verras je vriend met een overheerlijke en populaire herengeur, zoals Jean Paul Gaultier Le Male, Paco Rabanne Invictus of Davidoff Cool Water. Een cadeau dat hij zeker zal waarderen!

Herengeur - Jean Paul Gaultier Le Male
Herengeur - Paco Rabanne Invictus
Herengeur - Davidoff Cool Water

Leuk cadeau voor je vriend

7. Gepersonaliseerde speelkaarten voor je vriend

Verras je vriend met gepersonaliseerde speelkaarten. De speelkaarten zijn te personaliseren met 7 verschillende foto’s en maken het spelen van een kaartspel nog leuker. Hieraan zal je vriend dan ook veel speelplezier beleven!

Persoonlijk cadeau voor je vriend

8. Pathé thuis filmpakket voor je vriend

Met het Pathé thuis filmpakket kan je vriend thuis genieten van een film naar keuze met popcorn en M&M’s. Het is dan ook een fantastisch cadeau waarvan hij zeker zal genieten!

Geweldig cadeau voor je vriend