8x origineel cadeau voor je vriend

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor je vriend? Vraag jij je af: Wat kan ik mijn vriend cadeau geven? Bekijk dan de top 8 originele cadeau ideeën voor je vriend en vind een cadeau dat hij fantastisch zal vinden!

1. Belevenisbon 'Verwennerij voor hem'

Een origineel cadeau voor je vriend is de belevenisbon ‘Verwennerij voor hem’. Hiermee kan hij van een leuke belevenis naar keuze genieten en geef jij hem dan ook een onvergetelijke ervaring!

2. Gegraveerde leren toilettas

Een persoonlijk cadeau voor je vriend is een gegraveerde leren toilettas die je kan personaliseren met de naam van je vriend en een ontwerp naar keuze. Hiermee heb jij een leuk cadeau voor hem dat zeker van pas zal komen!

3. Gepersonaliseerd bierpakket

Is jouw vriend een echte bierliefhebber? Verras hem dan met een bierpakket dat je kan personaliseren met de naam van je vriend, een leuke foto en een lieve tekst. Hiermee heb jij een leuk cadeau voor je vriend!

4. Smartwatch

Is je vriend sportief? Verras hem dan met de Fossil Gen 6 smartwatch. Hiermee wordt sporten voor hem nog leuker en uitdagender. Hiermee heb jij dan ook een origineel cadeau voor je vriend dat hij zeker fantastisch zal vinden!

5. Massage gun

Kan jouw vriend wel wat ontspanning gebruiken? Geef hem dan een massage gun cadeau. Dit zorgt voor ontspanning, bevordert het spierherstel na het sporten en voorkomt blessures. Dit is een origineel cadeau voor je vriend dat hij zeker graag zal gebruiken!

6. Herengeur

Verras je vriend met een overheerlijke en populaire herengeur, zoals Jean Paul Gaultier Le Male, Paco Rabanne Invictus of Davidoff Cool Water. Hiermee heb jij een leuk cadeau voor je vriend dat hij zeker zal waarderen. Daarnaast kan jij hiermee ook genieten van een heerlijk ruikende vriend!

Herengeur - Jean Paul Gaultier Le Male
Herengeur - Paco Rabanne Invictus
Herengeur - Davidoff Cool Water

7. Speelkaarten met foto's

Verras je vriend met gepersonaliseerde speelkaarten. De speelkaarten zijn te personaliseren met 7 verschillende foto’s en maken het spelen van een kaartspel nog leuker. Hiermee heb jij dan ook een origineel cadeau voor je vriend waar hij veel speelplezier aan zal beleven!

8. Pathé thuis filmpakket

Met het Pathé thuis filmpakket kan je vriend thuis genieten van een film naar keuze met popcorn en M&M’s. Het is dan ook een leuk cadeau voor je vriend waarmee hij zeker kan genieten van een fantastische filmavond!