Cadeau voor je vriendin: top 8 cadeau ideeën

Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor je vriendin? Lees dan de top 8 cadeau ideeën en vind een fantastisch cadeau dat zij geweldig zal vinden!

1. Boeket rozen met armband voor je vriendin

Een lief cadeau voor je vriendin is een boeket rozen met armband. Hiermee zal zij dolblij zijn!

Geweldig cadeau voor haar

2. Fujifilm Instax Mini 11 instant camera voor je vriendin

Een origineel cadeau voor haar is de Fujifilm Instax Mini 11 instant camera. Hiermee kan zij alle mooie momenten die zij met jou beleeft meteen vastleggen!

Origineel cadeau voor je vriendin

3. Gegraveerde vaas voor je vriendin

Een bijzonder cadeau voor haar is een gegraveerde vaas. De vaas is te personaliseren met een naam, tekst en ontwerp naar keuze. Dit leuke cadeau zal zeker van pas komen en worden gewaardeerd!

Persoonlijk cadeau voor haar

4. Belevenisbon 'Verwennerij voor haar' voor je vriendin

Verras je vriendin met de belevenisbon ‘Verwennerij voor haar’, waarmee zij kan genieten van een belevenis naar keuze. Hiermee zal zij dolblij zijn!

Leuk cadeau voor je vriendin

5. Badjas met naam voor je vriendin

Een persoonlijk cadeau voor haar dat zeker van pas zal komen en ook nog eens heel leuk is, is een badjas met naam. Je vriendin zal deze met veel plezier dragen!

Persoonlijk cadeau voor je vriendin

6. Damesgeur voor je vriendin

Een cadeau waarmee je haar zeker blij verrast is een populaire damesgeur, zoals Lancôme La Vie Est Belle, Cacharel Noa of Thierry Mugler Alien. Van een van deze overheerlijke geuren zal zij zeker genieten!

Damesgeur - Lancôme La Vie Est Belle
Damesgeur - Cacharel Noa
Damesgeur - Thierry Mugler Alien

Leuk cadeau voor haar

7. Hanger met foto voor je vriendin

Een bijzonder cadeau om te geven aan je vriendin is een hanger met lieve foto van jullie tweeën. Dit lieve cadeau zal haar zeker blij verrassen!

Bijzonder cadeau voor haar

8. Invulboek 'I love us ♥ ons verhaal' voor je vriendin

Verras je vriendin met het invulboek ‘I love us ♥ ons verhaal’ waarin je alle mooie momenten in jullie relatie en lieve en leuke dingen over elkaar kunt vastleggen, inclusief foto’s. Hiermee heb jij een bijzonder en persoonlijk cadeau dat je vriendin zeker zal koesteren en waarderen!

Bijzonder cadeau voor je vriendin