Afscheidscadeau collega: top 8 cadeau ideeën

Ben jij op zoek naar een afscheidscadeau voor een collega? Bekijk dan deze top 8 cadeau ideeën. Of de betreffende collega nu een nieuwe baan heeft, stopt met werken of met pensioen gaat, hiermee vind jij altijd een afscheidscadeau voor collega’s om deze op een leuke manier te bedanken voor de fijne samenwerking op het werk!

1. Dag collega afscheidsboekje

Wil jij dat de collega die het werk gaat verlaten jullie niet zal vergeten? Verras hem/haar dan met het Dag collega afscheidsboekje (jammer dat je ons gaat verlaten). Hierin kunnen jij en je collega’s allerlei vragen beantwoorden voor en over de collega die weggaat, zoals jullie leukste herinnering. Hiermee heb jij een leuk afscheidscadeau voor een collega dat deze met veel plezier zal doorlezen en een mooie herinnering aan zijn oud-collega’s vormt!

2. Vaas bedankt fijne collega

Ben jij op zoek naar een origineel afscheidscadeau voor je collega? Verras deze dan met een Bedankt fijne collega vaas. Deze vaas staat vol met leuke teksten waarmee je de collega die weggaat op een leuke manier kan bedanken. Zo staat op de vaas onder meer bedankt fijne collega, inzet, flexibel, collegialiteit, betrokken, gezelligheid, nieuw avontuur en succes. Vul de vaas met een vrolijke bos bloemen, zodat je een fantastisch cadeau namens het werk kan geven!

3. Tas Nou doei

Een origineel afscheidscadeau voor een collega die weggaat, is een tas met de tekst Nou doei. Naast dat deze tas er grappig uitziet, zal deze ook zeker van pas komen. Hiermee kan jij de betreffende collega dan ook op een leuke manier uitzwaaien!

4. Mok voor afscheid collega

Een leuk afscheidscadeau namens alle collega’s is een mok die geheel in het teken staat van het vertrek van de betreffende persoon. Deze mok kan de collega die weggaat bijvoorbeeld gebruiken bij een nieuwe baan. Afhankelijk van je eigen voorkeur en de persoonlijkheid van de collega, zijn er verschillende leuke mokken waaruit je kan kiezen. Heeft de collega die weggaat een nieuwe baan? Verras hem/haar dan met een vrolijke mok met de tekst ‘Gefeliciteerd met je nieuwe baan! We gaan je missen’. Wil je de betreffende collega bedanken? Geef deze dan een mok met de tekst ‘Bedankt collega voor je top inzet’. Wil je een grappige mok geven? Geef dan een mok met de tekst ‘Good luck finding better colleagues’. Dit vormt een mooie herinnering aan zijn tijd op het werk!

Mok Gefeliciteerd met je nieuwe baan we gaan je missen
Mok Bedankt collega voor je top inzet
Mok Good luck finding better colleagues

5. Borrelplank Bedankt fijne collega

Een leuk afscheidscadeau van het werk is de borrelplank Bedankt fijne collega. Op deze borrelplank staan allerlei leuke teksten waarmee je degene die weggaat op een bijzondere manier kan bedanken en succes wensen voor de toekomst. Wil je het cadeau nog leuker maken om te geven? Koop dan lekkere of leuke dingen voor op de borrelplank en verpak deze in geschenkfolie. Hiermee heb jij een geweldig cadeau om te geven aan een collega die weggaat dat zeker zal worden gewaardeerd!

6. Verkade giftbox Bedankt

Een persoonlijk afscheidscadeau voor een collega die dol is op chocolade is de Bedankt giftbox van Verkade. Deze is gevuld met twee overheerlijke chocoladerepen. De giftbox kan je personaliseren met de naam van degene die weggaat en een leuke persoonlijke boodschap om deze te bedanken voor zijn/haar inzet!

7. Snoepdoosje Bedankt voor je inzet

Een perfect afscheidscadeau voor een collega die een echte snoepkont is en altijd in de snoeppot zat, is een snoepdoosje met de tekst ‘Bedankt voor je inzet’. Hiervan zal hij/zij zeker genieten én kan jij hem/haar op een leuke manier bedanken voor de fijne samenwerking!

8. Tegeltje afscheid collega

Ben jij op zoek naar een grappig afscheidscadeau voor een collega? Dan is een tegeltje met een grappige tekst die in het teken staat van het vertrek van de collega een leuke manier om deze persoon te verrassen. Kies bijvoorbeeld voor een tegeltje met de tekst ‘Succes met betere collega’s vinden dan wij. We gaan je missen!’ of een tegeltje waarop staat ‘Namens alle collega’s: We gaan je missen. De één misschien wat meer dan de ander’. Hiermee zal jij zeker een lach toveren op het gezicht van de collega die weggaat!

Tegeltje Succes met betere collega's vinden dan wij. We gaan je missen!
Tegeltje Namens alle collega's: we gaan je missen. De één misschien wat meer dan de ander.