Top 10 cadeau ideeën voor iemand met een nieuwe baan

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan cadeau? Bekijk dan de top 10 cadeau ideeën voor iemand met een nieuwe baan. Hiermee kan jij iemand op een leuke manier feliciteren en succes wensen met een nieuwe baan!

1. Boek over het starten van een nieuwe baan

Wil jij ervoor zorgen dat iemand die gaat starten met een nieuwe baan optimaal is voorbereid? Verras deze persoon dan met een boek over het starten van een nieuwe baan. Er zijn verschillende boeken over het starten van een nieuwe baan waaruit je kan kiezen. Zo heb je het boek ‘Klaar voor de start: de beste tools om te floreren in je nieuwe baan’, het boek ‘Succes met je nieuwe baan!’ en het boek ‘De eerste 90 dagen: sneller en slimmer een vliegende start maken’. Iemand die gaat starten met een nieuwe baan zal je voor dit behulpzame nieuwe baan cadeau zeker dankbaar zijn!

Boek Klaar voor de start: de beste tools om te floreren in je nieuwe baan
Boek Succes met je nieuwe baan!
Boek De eerste 90 dagen: sneller en slimmer een vliegende start maken

2. Brievenbus cadeaupakket 'Een nieuwe baan gefeliciteerd'

Het cadeaupakket ‘Een nieuwe baan gefeliciteerd’ is een origineel nieuwe baan cadeau. Deze is gevuld met allerlei lekkers, te weten een Tony Chocolonely chocoladereep, zakje dropmix en Duyvis borrelnootjes. Hiermee zal jij de ontvanger zeker blij verrassen!

3. Mok succes met je nieuwe baan

Een mok met de tekst ‘Succes met je nieuwe baan’ is een leuk nieuwe baan cadeautje om iemand te verrassen. Deze persoon kan de mok op zijn/haar nieuwe werk gebruiken en zal daarbij elke keer herinnerd worden aan dit leuke gebaar!

4. Bureau organizer

Een bureau organizer is een origineel cadeau voor iemand met een nieuwe baan. Hiermee heeft deze persoon vanaf de eerste werkdag een georganiseerd en opgeruimd bureau. Iedereen op het werk zal zeker onder de indruk zijn van deze handige bureau organizer!

5. Memobox met foto

Een leuk en handig nieuwe baan kado is een memobox met foto. De memobox kan je personaliseren met een leuke foto voor degene met een nieuwe baan. Deze kan de memobox vervolgens een bijzondere plek op zijn bureau geven. 

6. Hapjesplank nieuwe baan

Deze hapjesplank staat geheel in het teken van het starten van een nieuwe baan. Zo staat hierop ‘Nieuwe baan’, ‘Je bent een topper’, ‘Succes’, ‘Trots’, ‘Veel plezier’ en ‘Nieuw avontuur’. Het is dan ook een originele manier om iemand succes te wensen met een nieuwe baan!

7. Gegraveerde Parker pen met naam

Een gegraveerde Parker pen met naam is een origineel nieuwe baan kado om iemand te verrassen. Doordat in de pen de naam van de ontvanger is gegraveerd, heeft deze een eigen persoonlijke pen. Deze zal zeker van pas komen bij de nieuwe baan!

8. Snoepdoosje 'Hoera een nieuwe baan'

Een leuk cadeau voor iemand met een nieuwe baan is een snoepdoosje met de opdruk ‘Hoera een nieuwe baan’. Hiervan zal de ontvanger zeker smullen!

9. Sleutelhanger succes met je nieuwe baan

Een sleutelhanger met de tekst ‘Succes met je nieuwe baan’ is een leuk cadeau voor iemand met een nieuwe baan. De ontvanger kan deze sleutelhanger bijvoorbeeld aan de sleutel van het werk hangen. Hiermee zal hij/zij dan ook elke keer herinnerd worden aan dit leuke gebaar!

10. LED-lamp met gravering 'Succes met je nieuwe baan'

Een LED-lamp waarin de tekst ‘Succes met je nieuwe baan’ is gegraveerd, is een origineel cadeau voor iemand met een nieuwe baan. Deze kan de LED-lamp een bijzondere plek thuis of op het werk geven en zal hier elke keer weer gemotiveerd door raken!