Top 8 cadeau ideeën voor iemand die met pensioen gaat

Vraag jij je af: Wat geef je aan iemand die met pensioen gaat? Wat is een leuk en origineel afscheidscadeau voor iemand die stopt met werken? Lees dan de top 8 cadeau ideeën voor iemand die met pensioen gaat. Hiermee vind jij een geweldig en onvergetelijk cadeau om iemand die met pensioen gaat blij te verrassen!

1. Koffer 'Overlevingspakket voor je pensioen'

Deze koffer met de opdruk ‘Overlevingspakket voor je pensioen’ is een origineel cadeau voor iemand die met pensioen gaat. De koffer kan je vullen met een leuke inhoud naar keuze, zoals kaartjes en cadeautjes. Hiermee heb jij dan ook een persoonlijk pensioen cadeau dat de pensionado zeker zal waarderen!

2. Uitzwaai invulboek: pensioen cadeau van collega's

In het uitzwaai invulboek kunnen de collega’s van degene die met pensioen gaat allerlei mooie herinneringen en verhalen opschrijven en beantwoorden zij allerlei leuke vragen. De pensionado zal met veel plezier tijdens zijn pensioen genieten van hetgeen de oud-collega’s hebben opgeschreven!

3. Wijnfles pensioen

Is de persoon die met pensioen gaat dol op wijn? Verras hem/haar dan met een fles wijn met een leuke tekst die geheel in het teken staat van het pensioen. Zo kun je een wijnfles met de opdruk ‘Dat is mijn probleem niet meer. Ik ben met pensioen’ geven. Daarnaast kun je kiezen voor een wijnfles waarop de definities van pensioen staan vermeld, te weten ‘Ik doe wat ik wil, wanneer ik wil en waar ik wil.’ en ‘Genieten van het leven’. Verder kan je een pensionado verrassen met de wijnfles met de tekst ‘Verdomde opgever! Oeps… ik bedoel gefeliciteerd met je pensioen’. Elke wijnfles is verkrijgbaar in de wijnsoorten rood, wit en rosé. Welke wijnfles je ook kiest, de ontvanger zal heerlijk genieten van dit leuke cadeau tijdens het pensioen!

Wijnfles 'Dat is mijn probleem niet meer. Ik ben met pensioen'
Wijnfles definities pensioen
Wijnfles 'Verdomde opgever! Oeps... ik bedoel gefeliciteerd met je pensioen'

4. Doosje chocolade 'Geniet van je pensioen!'

Ben jij op zoek naar een pensioen cadeau voor iemand die dol is op chocolade? Geef dan een doosje chocolade met de tekst ‘Geniet van je pensioen!’ Hiermee heb jij een leuk en lekker cadeau voor iemand die met pensioen gaat.

5. Tegeltje met spreuk pensioen

Het tegeltje met de spreuk ‘Met pensioen gaan is een hele eer, maar je hebt nooit vakantie meer’ is een grappig cadeau voor iemand die met pensioen gaat. De pensionado kan het tegeltje een leuk plekje in huis geven en zal elke keer bij het zien hiervan herinnerd worden aan dit geweldige pensioen cadeau!

6. Mok 'I'm retired. Do it yourself!'

De mok met de tekst ‘I’m retired. Do it yourself!’ is een leuk cadeau voor een pensionado. Hiermee kan deze genieten van een kop koffie of thee en van het feit dat hij/zij niets anders hoeft te doen dan genieten van het pensioen!

7. Boek 'Een zee van tijd. Handboek voor iedere pensionado'

Het boek ‘Een zee van tijd. Handboek voor iedere pensionado.’ is geschreven door cabaretier Youp van ’t Hek en gaat over de invulling van de tijd na je pensioen. Het is dan ook een leuk boek waar een pensionado natuurlijk alle tijd voor heeft om te lezen!

8. De grote pensioenpuzzel

De grote pensioenpuzzel is een leuk cadeau voor iemand die met pensioen gaat. De pensionado kan de vrije tijd die deze heeft gekregen met het pensioen gebruiken om te gaan puzzelen en deze leuke puzzel in elkaar te zetten!