Top 8 afstudeer cadeau ideeën voor iemand die is afgestudeerd

Ben jij op zoek naar een origineel en leuk afstudeercadeau? Bekijk dan de top 8 afstudeer cadeau ideeën. Of je nu een afstudeercadeau voor een man of vrouw zoekt en of iemand nu een diploma heeft behaald voor een MBO, HBO of universitaire opleiding, hiermee vind jij altijd een fantastisch cadeau waarmee jij hem/haar op een leuke manier kan feliciteren met deze bijzondere prestatie!

1. Fles champagne met foto, naam en felicitatie

Een fles champagne met foto, naam en felicitatie is een persoonlijk afstudeercadeau. Je kan de fles champagne namelijk helemaal vormgeven naar je eigen wens en zo de felicitatie extra speciaal maken. Zo kan je de naam van de alumnus, een leuke foto en een persoonlijke boodschap toevoegen. Met deze fles champagne kan de afgestudeerde dan ook op een bijzondere manier proosten op het afstuderen en de toekomst!

2. Heliumballon Congrats! You Did it!

Een origineel cadeau voor het afstuderen, is een heliumballon waarop ‘Congrats! You did it!’ en een afstudeerhoed en diploma staan. De heliumballon wordt geleverd in een vrolijke doos. Bij het openen hiervan vliegt de ballon de kamer in. Dit cadeau zal dan ook zeker een lach op het gezicht van de afgestudeerde toveren!

3. Afstudeer mok

Een mok die geheel in het teken staat van het behalen van het diploma is een leuk afstudeer cadeau. Zo staat op de mok onder meer ‘Gefeliciteerd je bent een topper!’, ‘Gefeliciteerd you did it!’ en ‘voor de allerallerbeste’. Verder staan op de mok ook afbeeldingen van een diploma, duim omhoog en fles champagne. Bij het drinken uit deze mok zal een alumnus dan ook zeker nagenieten van het bereiken van deze prestatie!

4. Knuffelbeer met afstudeerhoed en diploma

Ben jij op zoek naar een blijvend cadeau voor het afstuderen. Verras de afgestudeerde dan met een knuffelbeer met afstudeerhoed en diploma. Deze kan een speciale plek worden gegeven om elke keer weer herinnerd te worden aan het bereiken van deze bijzondere mijlpaal en jouw leuke felicitatie!

5. Afstudeerhoed ringdoosje

Ben jij op zoek naar een afstudeercadeau voor een vrouw, bijvoorbeeld je dochter of vriendin? Verras haar dan met een afstudeerhoed ringdoosje. Het enige wat je nog hoeft te doen is een mooie ring erin te stoppen en haar te verrassen. Dit zal een mooie blijvende herinnering aan haar afstuderen vormen!

6. Celebrations fles in giftbox met naam, foto en felicitatie

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor de diploma uitreiking? Verras de afgestudeerde dan met een Celebrations fles in giftbox met naam, foto en felicitatie. Hiermee heb jij een persoonlijk afstudeer cadeau om iemand te feliciteren met het behalen van het diploma. Hiermee zal jij een afstudeerder zeker dolblij maken!

7. Zakje succes

Na het afstuderen heeft een alumnus verschillende opties. Zo kan deze nog verder gaan studeren of gaan werken. Wat de afgestudeerde ook gaat doen, jij wilt hem/haar veel succes wensen met wat hij/zij gaat doen. Hoe leuk is het dan om hem/haar te verrassen met een zakje succes dat is gevuld met een citrien edelsteen en de betekenis hiervan. Deze edelsteen staat voor geluk, zelfvertrouwen, creativiteit en succes en is dan ook een leuk cadeau voor iemand die is afgestudeerd!

8. Tas Slimmerik

Iemand die is afgestudeerd heeft natuurlijk laten zien dat hij/zij een echte slimmerik is. Hoe leuk is het dan om deze te verrassen met een tas waarop staat ‘Slimmerik’. Dit is een origineel cadeau voor het afstuderen dat zeker zal worden gewaardeerd. Deze tas heeft hij/zij dubbel en dwars verdient na alles wat hij/zij heeft bereikt. Hiermee zal iemand die is afgestudeerd dan ook vol trots rondlopen!