10x origineel cadeau voor je collega

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor je collega? Bekijk dan deze top 10 cadeau ideeën en vind een geweldig cadeau om je collega te verrassen. Van cadeaus om je werkplek leuker te maken tot handige cadeaus om comfortabeler te werken, er is voor ieder wat wils. Hiermee vind jij dan ook een origineel cadeau voor een collega waarmee werken een stuk leuker wordt!

1. Henry bureaustofzuiger

Ken jij een collega die graag achter zijn/haar bureau eet met alle kruimels tot gevolg? Geef dan een vrolijke Henry bureaustofzuiger. Hiermee heeft je collega voortaan een schoon bureau en voldoet hij/zij aan de clean desk policy. Hiermee heb jij dan ook een praktisch en origineel cadeau voor je collega. En zeg nu zelf, met deze Henry bureaustofzuiger is het toch een feestje om je bureau schoon te maken!

2. Afsluitbare opbergdoos

Een origineel cadeau voor je collega is een afsluitbare opbergdoos, welke kan worden gebruikt als koelkast kluis. Hiermee kan je collega zijn/haar lunch veilig opbergen en is hij/zij er zeker van dat niemand zijn/haar lunch zal opeten. De opbergdoos is namelijk afgesloten met een cijferslot, waardoor de lunch goed beveiligd is. De kans is groot dat je collega je heel dankbaar zal zijn voor dit originele cadeau en je zelf ook wel een afsluitbare opbergdoos wilt aanschaffen!

3. Bureau ventilator

Er zijn collega’s die het altijd warm hebben, de thermostaat kan bij hen niet laag genoeg staan en zij halen buiten graag een frisse neus. Met deze bureau ventilator kan je collega alle dagen van het jaar verkoeling krijgen. Het is dan ook een origineel cadeau voor je collega. Hiermee heeft deze een handig apparaat waar hij/zij je zeker in een hete zomer enorm dankbaar voor zal zijn!

4. Deurhanger met LED-verlichting

Ken jij een collega die altijd wordt gestoord onder werktijd? Geef dan een deurhanger met LED-verlichting. Dit is een origineel cadeau voor een collega dat zeker van pas zal komen. De deurhanger is blanco en wordt geleverd met een white board marker, zodat je collega er zelf een tekst op kan schrijven voor iedereen die zijn/haar kamer wil betreden.  Hiermee heeft je collega eindelijk de rust waar hij/zij naar verlangt!

5. Bureau voeten hangmat

Je hebt collega’s die al zin hebben in de volgende vakantie als zij net terug zijn. Met deze voetenhangmat geef je deze collega toch het vakantiegevoel op het werk. De voetenhangmat kan aan het bureau worden opgehangen en is verstelbaar op verschillende hoogten. Hiermee heb jij dan ook een origineel cadeau voor een collega waar deze zeker van zal genieten!

6. Mobile Lap Desk

Tegenwoordig kan je flexibel werken. Thuis, onderweg of op een andere locatie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Soms werk je het allerfijnste op de bank of warm in bed. Echter, dit is niet altijd even handig doordat je laptop niet op een platte ondergrond staat. Daarnaast kan je laptop hierdoor te heet worden. Met deze Mobile Lap Desk zijn deze problemen verleden tijd. Deze heeft namelijk luchtgaten, waardoor je laptop niet oververhit raakt. Verder is de Mobile Lap Desk zeer ruim. Hierdoor kan je niet alleen een laptop, maar ook een muis, muismat, pen en telefoon hierop kwijt. Hiermee heb jij dan ook een origineel cadeau voor je collega, waarmee deze relaxt kan werken!

7. Grote Enter knop

Ken jij een collega die het druk heeft, veel stress ervaart en zijn/haar frustratie bij jou uit? Geef dan een grote Enter knop, zodat je collega zijn/haar stress kwijt kan. Deze Enter knop is namelijk aan de binnenkant gevuld met zachte spons, zodat je collega er helemaal los op kan gaan. De Enter knop dient te worden aangesloten op een computer en neemt daarmee daadwerkelijk de Enter functie over. Dus of het nu gaat om het versturen van een vervelende e-mail of het schrijven van een moeilijk stuk, met het slaan op deze Enter knop kan je collega zijn/haar frustratie kwijt om er vervolgens weer helemaal tegenaan te gaan. Kortom: een cadeau voor je collega dat zeker een glimlach op zijn/haar gezicht zal toveren!

8. Bureau tafeltennis set

Heb jij een collega die altijd in is voor gezelligheid? Geef dan een bureau tafeltennis set, waarmee je de werkplek nog leuker en gezelliger maakt. Hiermee kan je collega namelijk op zijn/haar werkplek een potje tafeltennis spelen met jou of één van de andere collega’s. Heeft je collega het onder werktijd te druk voor een potje tafeltennis, dan is dat geen probleem. De bureau tafeltennis set kan namelijk ook gebruikt worden op een lunchtafel. Al met al een origineel cadeau voor een collega waar deze veel plezier aan zal beleven en je zelf misschien ook nog van kan genieten!

9. Gevulde snoeptrommel voor de beste collega

Ken jij een collega die dol is op snoep, ervoor zorgt dat een eventuele gezamenlijke snoeppot snel leeg is en beter functioneert met snoep op? Geef deze collega dan zijn/haar eigen snoeptrommel, welke is gevuld met drop. Hiermee heb jij een origineel cadeau voor je collega waar deze zeker blij mee zal zijn!

10. Sleutelhanger voor je collega

Je collega heeft vast een of meerdere sleutels van het werk. Geef deze daarom een sleutelhanger die hij/zij voor het werk kan gebruiken. Hiermee heb jij een origineel cadeau voor je collega om deze te bedanken voor de fijne samenwerking. Er zijn verschillende sleutelhangers verkrijgbaar. Zo heb je een sleutelhanger met daarop de definitie van een collega. Daarnaast heb je ook sleutelhangers met de tekst ‘Bedankt voor je inzet’ en ‘Beste collega ooit’. Er zit dus vast wel een sleutelhanger bij die bij jouw collega past! 

Definitie collega sleutelhanger
Bedankt voor je inzet sleutelhanger
Beste collega ooit sleutelhanger

Ben jij op zoek naar een afscheidscadeau voor een collega? Bekijk dan de top 8 afscheidscadeaus voor een collega.