Cadeau voor een collega: top 10 originele cadeau ideeën

Je collega is iemand waarmee je nauw mee samenwerkt, je ziet deze waarschijnlijk zelfs vaker dan je eigen familie en vrienden. Het is dan ook belangrijk en fijn als je een goede band hebt met deze collega. Of het nu enkel op werkgebied of ook privé is, je werk is een heel stuk leuker met een fijne, leuke en lieve collega. Zo’n collega wil je bij een bijzondere gelegenheid natuurlijk verrassen met een origineel en leuk cadeau. In dit artikel vind je daarom de top 10 originele cadeau ideeën voor een collega. zodat jij een leuk en geslaagd cadeau hebt!

1. Koelkast kluis

Met deze koelkast kluis kan je collega zijn/haar lunch veilig opbergen en is hij/zij er zeker van dat niemand zijn/haar lunch zal opeten. De koelkast kluis is afgesloten met een cijferslot, waardoor de lunch goed beveiligd is. Daarnaast heeft de koelkast kluis een handig handvat, zodat je collega eenvoudig zijn/haar lunch kan dragen. De kans is groot dat je collega je heel dankbaar zal zijn voor dit cadeau en je zelf ook wel een koelkast kluis wilt aanschaffen!

2. Henry bureau stofzuiger

Ken jij een collega die graag achter zijn/haar bureau eet met alle kruimels tot gevolg? Geef dan een vrolijke Henry bureau stofzuiger, hiermee heeft je collega voortaan een schoon bureau en voldoet hij/zij aan de clean desk policy. En zeg nu zelf, met deze Henry bureau stofzuiger is het toch een feestje om je bureau schoon te maken!

3. Bureau ventilator

Er zijn collega’s die het altijd warm hebben, de thermostaat kan bij hen niet laag genoeg staan en zij halen indien mogelijk buiten graag een frisse neus. Met deze bureau ventilator kan je collega alle dagen van het jaar verkoeling krijgen. Een handig apparaat waar je collega je zeker in een hete zomer enorm dankbaar voor zal zijn!

4. Deurhanger met LED-verlichting

Ken jij een collega die altijd wordt gestoord onder werktijd? Geef dan een deurhanger met LED-verlichting. De deurhanger is blanco en wordt geleverd met een white board marker, zodat je collega zelf een tekst kan opschrijven voor iedereen die zijn/haar kamer wil betreden. Hiermee heeft je collega eindelijk de rust waar hij/zij naar verlangt!

5. Bureau voeten hangmat

Je hebt collega’s die al zin hebben in de volgende vakantie als zij net terug zijn. Met deze voetenhangmat geef je deze collega toch het vakantiegevoel op het werk. De voetenhangmat kan aan het bureau worden opgehangen en is verstelbaar op verschillende hoogten. Een cadeau waar je collega zeker van zal genieten!

6. Mobile Lap Desk

Tegenwoordig kun je flexibel werken, thuis, onderweg of op een andere locatie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Soms werk je het allerfijnste op de bank of warm in bed, echter dit is niet altijd even handig doordat je laptop niet op een platte ondergrond staat. Daarnaast kan je laptop hierdoor te heet worden. Met deze Mobile Lap Desk zijn deze problemen verleden tijd, de laptop standaard heeft namelijk luchtgaten, waardoor je laptop niet oververhit raakt. Daarnaast is de laptop standaard zeer ruim, waardoor je niet alleen een laptop, maar ook een muis, muismat, pen en telefoon hierop kwijt kan. Met deze Mobile Lap Desk kan je collega dan ook ideaal en relaxt werken, waarvoor hij/zij je zeker dankbaar zal zijn! 

7. Grote Enter knop

Ken jij een collega die het druk heeft, veel stress ervaart en zijn/haar frustratie bij jou uit? Geef dan een grote Enter knop, zodat je collega zijn/haar stress kwijt kan. De Enter knop is namelijk aan de binnenkant gevuld met zachte spons, zodat je collega er helemaal los op kan gaan. De Enter knop dient te worden aangesloten op een computer en neemt daarmee daadwerkelijk de Enter functie over. Dus of het nu gaat om het versturen van een vervelende e-mail of het schrijven van een moeilijk stuk, met het slaan op deze Enter knop kan je collega zijn/haar frustratie kwijt om er vervolgens weer helemaal tegenaan te gaan. 

8. Bureau tafeltennis set

Heb jij een collega die altijd in is voor gezelligheid? Geef dan een bureau tafeltennis set, waarmee je de werkplek nog leuker en gezelliger maakt. Hiermee kan je collega namelijk op zijn/haar werkplek een potje tafeltennis spelen met jou of één van de andere collega’s. Heeft je collega het onder werktijd te druk voor een potje tafeltennis, dan is dat geen probleem. De bureau tafeltennis set kan namelijk ook gebruikt worden op een lunchtafel. Al met al een cadeau waar je collega veel plezier aan zal beleven en je zelf misschien ook nog van kan genieten!

9. Snoeppot

Ken jij een collega die dol is op snoep, ervoor zorgt dat een eventuele gezamenlijke snoeppot snel leeg is en beter functioneert met snoep op? Geef deze collega dan zijn/haar eigen snoeppot, zodat deze altijd snoep bij de hand heeft. De snoeppot is beschikbaar in verschillende varianten, afhankelijk van hoe dol je bent op je collega. Zo heb je een snoeppot met de tekst ‘Voor de beste collega’, maar je kunt ook gaan voor een snoeppot met de tekst ‘Bedankt voor je inzet!’, ‘Je bent een topper’ of ‘Speciaal voor jou!’. Hiermee heb jij een fantastisch cadeau waar je collega zeker van zal genieten!

Snoeppot 'Voor de beste collega'
Snoeppot 'Bedankt voor je inzet!'
Snoeppot 'Je bent een topper'
Snoeppot 'Speciaal voor jou!'

10. Sleutelhanger

Je collega heeft vast een of meerdere sleutels van het werk en wat is er leuker dan een leuke of lieve sleutelhanger die je van je collega hebt gekregen hieraan te hangen! Er zijn verschillende sleutelhangers verkrijgbaar, afhankelijk van je voorkeuren en hoe je over een collega denkt. Zo heb je een sleutelhanger met de tekst ‘Collega. Iemand die elke maandag als een vrijdag laat voelen. Iemand die je vaker ziet dan je eigen partner en familie. Iemand die altijd koffie of thee voor je wil halen.’ Daarnaast heb je ook sleutelhangers met de tekst ‘Bedankt voor je inzet’ en ‘Beste collega ooit’. Er zit dus vast wel een sleutelhanger bij die bij jouw collega past en die hij/zij elke werkdag weer tevoorschijn haalt om de werkdag goed te beginnen! 

Sleutelhanger 'Collega'
Sleutelhanger 'Bedankt voor je inzet'
Sleutelhanger 'Beste collega ooit'

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *