Origineel cadeau voor je collega: top 10 cadeau ideeën

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor je collega? Bekijk dan de top 10 cadeau ideeën hieronder en vind een geweldig cadeau om je collega te verrassen. Hiermee heb jij een geweldig cadeau waarmee werken een stuk leuker wordt voor je collega!

1. Koelkast kluis

Met deze koelkast kluis kan je collega zijn/haar lunch veilig opbergen en is hij/zij er zeker van dat niemand zijn/haar lunch zal opeten. De koelkast kluis is afgesloten met een cijferslot, waardoor de lunch goed beveiligd is. Daarnaast heeft de koelkast kluis een handig handvat, zodat je collega eenvoudig zijn/haar lunch kan dragen. Hiermee heb jij dan ook een origineel cadeau voor je collega. De kans is groot dat je collega je heel dankbaar zal zijn voor dit cadeau en je zelf ook wel een koelkast kluis wilt aanschaffen!

2. Henry bureau stofzuiger

Ken jij een collega die graag achter zijn/haar bureau eet met alle kruimels tot gevolg? Geef dan een vrolijke Henry bureau stofzuiger, hiermee heeft je collega voortaan een schoon bureau en voldoet hij/zij aan de clean desk policy. Hiermee heb jij een praktisch en grappig cadeau voor je collega. En zeg nu zelf, met deze Henry bureau stofzuiger is het toch een feestje om je bureau schoon te maken!

3. Bureau ventilator

Er zijn collega’s die het altijd warm hebben, de thermostaat kan bij hen niet laag genoeg staan en zij halen indien mogelijk buiten graag een frisse neus. Met deze bureau ventilator kan je collega alle dagen van het jaar verkoeling krijgen. Het is dan ook een leuk cadeau om te geven aan je collega. Hiermee heeft deze een handig apparaat waar hij/zij je zeker in een hete zomer enorm dankbaar voor zal zijn!

4. Deurhanger met LED-verlichting

Ken jij een collega die altijd wordt gestoord onder werktijd? Geef dan een deurhanger met LED-verlichting. Dit is een nuttig cadeau voor je collega dat zeker van pas zal komen. De deurhanger is blanco en wordt geleverd met een white board marker, zodat je collega zelf een tekst kan opschrijven voor iedereen die zijn/haar kamer wil betreden.  Hiermee heeft je collega eindelijk de rust waar hij/zij naar verlangt!

5. Bureau voeten hangmat

Je hebt collega’s die al zin hebben in de volgende vakantie als zij net terug zijn. Met deze voetenhangmat geef je deze collega toch het vakantiegevoel op het werk. De voetenhangmat kan aan het bureau worden opgehangen en is verstelbaar op verschillende hoogten. Hiermee heb jij een leuk cadeau voor je collega waar deze zeker van zal genieten!

6. Mobile Lap Desk

Tegenwoordig kun je flexibel werken. Thuis, onderweg of op een andere locatie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Soms werk je het allerfijnste op de bank of warm in bed. Echter, dit is niet altijd even handig doordat je laptop niet op een platte ondergrond staat. Daarnaast kan je laptop hierdoor te heet worden. Met deze Mobile Lap Desk zijn deze problemen verleden tijd. Deze laptop standaard heeft namelijk luchtgaten, waardoor je laptop niet oververhit raakt. Verder is de laptop standaard zeer ruim, waardoor je niet alleen een laptop, maar ook een muis, muismat, pen en telefoon hierop kwijt kan. Hiermee heb jij dan ook een ideaal cadeau voor je collega, waarmee deze relaxt kan werken!

7. Grote Enter knop

Ken jij een collega die het druk heeft, veel stress ervaart en zijn/haar frustratie bij jou uit? Geef dan een grote Enter knop, zodat je collega zijn/haar stress kwijt kan. Deze Enter knop is namelijk aan de binnenkant gevuld met zachte spons, zodat je collega er helemaal los op kan gaan. De Enter knop dient te worden aangesloten op een computer en neemt daarmee daadwerkelijk de Enter functie over. Dus of het nu gaat om het versturen van een vervelende e-mail of het schrijven van een moeilijk stuk, met het slaan op deze Enter knop kan je collega zijn/haar frustratie kwijt om er vervolgens weer helemaal tegenaan te gaan. Hiermee heb je dan ook een grappig cadeau voor je collega dat zeker een glimlach op zijn/haar gezicht zal toveren!

8. Bureau tafeltennis set

Heb jij een collega die altijd in is voor gezelligheid? Geef dan een bureau tafeltennis set, waarmee je de werkplek nog leuker en gezelliger maakt. Hiermee kan je collega namelijk op zijn/haar werkplek een potje tafeltennis spelen met jou of één van de andere collega’s. Heeft je collega het onder werktijd te druk voor een potje tafeltennis, dan is dat geen probleem. De bureau tafeltennis set kan namelijk ook gebruikt worden op een lunchtafel. Al met al een fantastisch cadeau voor je collega waar deze veel plezier aan zal beleven en je zelf misschien ook nog van kan genieten!

9. Snoeppot voor je collega

Ken jij een collega die dol is op snoep, ervoor zorgt dat een eventuele gezamenlijke snoeppot snel leeg is en beter functioneert met snoep op? Geef deze collega dan zijn/haar eigen snoeppot, zodat deze altijd snoep bij de hand heeft. De snoeppot is beschikbaar in verschillende varianten, afhankelijk van hoe dol je bent op je collega. Zo heb je een snoeppot met de tekst ‘Voor de beste collega’, maar je kunt ook gaan voor een snoeppot met de tekst ‘Bedankt voor je inzet!’. Hiermee heb jij een lekker cadeau voor je collega waar deze zeker van zal genieten!

Snoeppot 'Voor de beste collega'
Snoeppot 'Bedankt voor je inzet!'

10. Sleutelhanger voor je collega

Je collega heeft vast een of meerdere sleutels van het werk en wat is er leuker dan een leuke sleutelhanger die je van je collega hebt gekregen hieraan te hangen! Hiermee heb jij dan ook een leuk cadeau voor je collega om deze te bedanken voor de fijne samenwerking. Er zijn verschillende sleutelhangers verkrijgbaar, afhankelijk van je voorkeuren en hoe je over een collega denkt. Zo heb je een sleutelhanger met de tekst ‘Collega. Iemand die elke maandag als een vrijdag laat voelen. Iemand die je vaker ziet dan je eigen partner en familie. Iemand die altijd koffie of thee voor je wil halen.’ Daarnaast heb je ook sleutelhangers met de tekst ‘Bedankt voor je inzet’ en ‘Beste collega ooit’. Er zit dus vast wel een sleutelhanger bij die bij jouw collega past en die hij/zij elke werkdag weer tevoorschijn haalt om de werkdag goed te beginnen! 

Sleutelhanger 'Collega'
Sleutelhanger 'Bedankt voor je inzet'
Sleutelhanger 'Beste collega ooit'
Kantoor en schoolKantoor en school