Top 9 cadeau ideeën voor Ajax fans

Ken jij iemand die fan is van de voetbalclub Ajax en wil jij deze persoon verrassen met een cadeau dat geheel in het teken staat van Ajax? Lees dan de top 9 cadeau ideeën voor Ajax fans en vind een geweldig cadeau voor een Ajax fan om deze blij te verrassen.

1. Ajax speelkaarten

Het spelen van een potje kaarten wordt nog leuker met deze Ajax speelkaarten. De kaarten hebben de opdruk van het Ajax logo en de Amsterdamse kruisjes en zijn dan ook een fantastisch cadeau voor een Ajax fan. Of het nu is voor na de wedstrijd of voor thuis, hieraan zal een Ajax fan zeker plezier beleven!

2. Lijst voor Ajax voetbalshirt

Verras een Ajax fan met een lijst waarin hij een bijzonder Ajax voetbalshirt kan inlijsten. Dit is een geweldig cadeau voor een Ajax fan, dat op een speciale plek kan worden ophangen. Hiermee kan je de voorliefde voor Ajax op een leuke manier tot uitdrukking brengen en keer op keer een bijzonder Ajax voetbalshirt bewonderen.

3. Ajax taart

Wil jij een Ajax fan verrassen die iets heeft te vieren? Verras deze persoon dan met een taart die geheel in het teken van Ajax staat. Of het nu is voor de verjaardag van een Ajax fan, een bijzondere Ajax wedstrijd of een andere gelegenheid, dit cadeau zal zeker in de smaak vallen!

4. Boek '101 dingen die je weten moet over Ajax'

Het boek ‘101 dingen die je weten moet over Ajax’ is een leuk cadeau om te geven aan een Ajax fan. In dit boek staan allerlei leuke weetjes, verhalen over Ajax, onder meer over de spelers, successen en supporters. Een Ajax fan zal dit boek dan ook graag lezen! 

5. Ajax Fresh Foaming Shower Gel

Deze Ajax Fresh Foaming Shower Gel is een fantastisch cadeau voor een Ajax supporter. Op deze Shower Gel staat namelijk het Ajax logo. Daarnaast zal een Ajax fan hier ook nog eens lekker van ruiken!

6. Ajax sporttas

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een Ajax fan die dol is op sporten? Verras deze persoon dan met een sporttas die geheel in het teken staat van Ajax. Hiermee kan je aan iedereen laten zien dat jij een Ajax supporter bent!

7. Ajax toilettas

Een Ajax toilettas is een leuk cadeau voor een Ajax fan die dol is om erop uit te gaan. Of het nu is voor een vakantie of weekendje weg, deze leuke toilettas komt altijd van pas!

8. Ajax voetbal

Een Ajax voetbal is een fantastisch cadeau voor een Ajax liefhebber die dol is op voetballen. Met deze voetbal kan je aan iedereen laten zien dat je fan bent van Ajax!

9. Ajax puzzel

Een puzzel die geheel in het teken van Ajax staat, is een leuk cadeau om te geven aan een Ajax supporter die ervan houdt om te puzzelen. De puzzel bestaat uit 1000 stukjes. Een Ajax liefhebber zal hier dan ook zeker een tijd plezier aan beleven. De puzzel vormt uiteindelijk een stadion vol Ajax supporters en spelers waarin allerlei grappige gebeurtenissen zichtbaar zijn.