Top 8 cadeau ideeën voor voetbal liefhebbers!

Scoor een fantastisch cadeau voor een voetbalfan met de top 8 cadeau ideeën voor voetbal liefhebbers! Met deze cadeau ideeën kun jij een origineel cadeau geven waar je de voetbal liefhebber in kwestie blij mee verrast.

1. Voetbal mok

Deze voetbal mok is geen saaie mok waar je enkel uit kunt drinken, met deze mok kan de voetbal liefhebber in kwestie namelijk ook voetbal spelen! De mok heeft een gat aan de onderkant dat dient als doel en met twee vingertoppen in de vorm van voetbalschoenen kun jij de bal in het doel schieten. Hiermee wordt een kopje koffie of thee drinken voor een voetbalfan pas echt leuk!

2. Gepersonaliseerde voetbal

Met deze gepersonaliseerde voetbal wordt het spelen van een potje voetbal voor een echte voetbal liefhebber nog leuker en bijzonderder! De voetbal is namelijk te personaliseren met een naam en ontwerp naar keuze. Een cadeau waar een voetbal liefhebber veel plezier aan zal beleven!

3. Air powered voetbal

Met de air powered soccer kan een voetbal liefhebber gewoon binnenshuis voetballen, zonder meubels of muren te beschadigen! Bij het geven van een schop tegen de voetbal, zweeft de voetbal door de kamer. Plezier gegarandeerd!

4. Gepersonaliseerde voetbal t-shirt sleutelhanger

Een leuk en origineel cadeau voor een voetbal liefhebber is een gepersonaliseerde sleutelhanger in de vorm van een voetbal t-shirt. Op de sleutelhanger kan een rugnummer en naam naar keuze worden bedrukt. Een bijzonder cadeau dat de voetbal liefhebber in kwestie altijd met veel plezier met zich mee zal dragen!

5. Bierpul 'Niet storen! Ik kijk voetbal!'

Ken jij een voetbal liefhebber die onder het genot van een biertje en in stilte wil genieten van voetbalwedstrijden? Geef dan deze voetbalfan een bierpul met de tekst ‘Niet storen! Ik kijk voetbal!’. Zo kan de voetbal liefhebber in kwestie genieten van bier én wordt hij/zij niet gestoord tijdens de voetbalwedstrijd!

6. Mini voetbaltafel

Deze mini voetbaltafel is een leuk cadeau voor een voetbal liefhebber die dol is op voetbaltafel, maar geen ruimte/geld heeft voor een grote voetbaltafel. Perfect om met vrienden gezellig een potje voetbaltafel te spelen!

7. Voetbalspeler flesopener

Maak het openen van een flesje bier voor een voetbal liefhebber speciaal met deze flesopener in de vorm van een voetbalspeler. Of het nu is voor het openen van flesjes bier tijdens een voetbalwedstrijd of een avond met vrienden, deze flesopener komt altijd van pas. Hiermee heb jij dan ook een origineel cadeau voor iemand die houdt van bier en voetbal.

8. Voetbaldoel voor prullenbak met geluid

Maak zelfs het weggooien van afval leuk voor een voetbal liefhebber, met dit voetbaldoel voor de prullenbak. Het voetbaldoel maakt geluid en is dan ook de Holle Bolle Gijs voor een voetbal liefhebber!

SportSport