Het beste IPL ontharingsapparaat in 2023 – top 5

Een IPL ontharingsapparaat is fantastisch om ongewenste haargroei tegen te gaan. IPL staat voor Intense Pulsed Light en houdt in dat door middel van lichtflitsen de haarzakjes in een zogenaamde slaapstand gaan. Hierdoor groeien je ongewenste haren minder snel terug, waardoor het een effectieve ontharingsmethode is. Vraag jij je af: Wat is het beste IPL ontharingsapparaat? Bekijk dan de top 5 IPL ontharingsapparaten. Hiermee vind jij een IPL ontharingsapparaat dat bij jou past en waarmee je van een gladde huid kan genieten!

“Ik ben heel tevreden en aangenaam verrast door dit product. Het is gemakkelijk in gebruik en dankzij de SmartSkin weet je ook direct in welke stand je moet flitsen. Het is pijnloos en met de verschillende opzetstukken geschikt voor het hele lichaam. Ik heb een bleke huid en zwarte haartjes, na het scheren had ik de volgende dag al terug stoppels. Ik heb nu 4 keer geflitst en zie al duidelijk resultaat, de haartjes zijn al zeker 70% verminderd en degenen die terug komen zijn zacht. Handig is ook dat je kan blijven flitsen ook als de batterij op is, gewoon in stopcontact en verder doen. Ik zou dit echt iedereen aanraden die het beu is te scheren, maar geen tijd heeft om naar een schoonheidssalon te gaan. Het is een goede investering en in vergelijking met een schoonheidssalon is het een koopje. Je kan het doen wanneer jij tijd hebt en met de app hou je je flitsbeurten bij, altijd handig in deze drukke tijden. Bye bye haartjes, hello summer legs” – review bij bol.com

“Ik heb de Braun Silk Expert Pro en wat is dit een geweldig apparaat! Ik merk nu na vier weken testen dat mijn haartjes minder snel groeien. Na zes weken moet ik nog meer resultaat zien, dus ik ben heel erg benieuwd. Het apparaat wordt netjes geleverd en de instructies zijn duidelijk. Het gebruik is erg snel en handig, binnen 30 minuten heb ik mijn benen, oksels en bikinilijn gedaan. Het doet absoluut geen pijn, maar je voelt de lichtflits wel even, het wordt een beetje warm. Het zou handig zijn als er een bescherming voor de ogen bijgeleverd zou worden, omdat ik de flitsen, ondanks het daglicht, erg fel vind. De hoes waar het apparaat in geleverd wordt is ook handig. Kortom, zoek je een apparaat voor definitieve ontharing met diverse handige opzetstukken, pijnloos, handig en snel in gebruik? Dan raad ik deze zeker aan!” – review bij bol.com

“De Philips Lumea ziet er niet alleen stijlvol uit, hij werkt zo gemakkelijk. Een behandeling van een lichaamsdeel is binnen een paar minuten geflitst. En na enkele behandelingen wordt de haargroei minder. Met de app krijg je zeer goede instructies en weet je precies wanneer je weer mag flitsen. Dit gaat zo simpel, snel en het belangrijkst pijnloos.” – review bij bol.com

“Ik gebruik de Pro nu 3 maanden en het resultaat heeft mij absoluut niet teleurgesteld. Ik merk echt dat ik nu gladdere benen en armen heb. Scheren hoeft vrijwel niet meer voor de behandelde lichaamsdelen. De kit vond ik trouwens ontzettend leuk, de bijgeleverde gel en zonnebril waren erg fijn.” – review bij bol.com

“Apparaat is makkelijk in gebruik, handleiding is duidelijk en het bijgeleverde snoer is goed lang, waardoor je niet gauw beperkt bent tot een ruimte. De automatische stand is echt een musthave! Maakt het veel makkelijker. Neem er de tijd voor, in een salon is het ook niet zo gepiept. Het fijne aan dit apparaat is dat je het kan gebruiken wanneer het jou uitkomt. En ook wanneer je professionele behandelingen hebt gehad, is dit een fijn apparaat om aan te schaffen voor onderhoud! Al met al ben ik heel erg blij met dit apparaat en vooral Devreuxe. Ze hebben een goede klantenservice.” – review bij bol.com

Mooi en gezondMooi en gezond