Top 8 cadeau ideeën voor FC Barcelona fans

Een cadeau voor een FC Barcelona fan vind je met deze top 8 cadeau ideeën die geheel in het teken van FC Barcelona staan. Hiermee heb jij een fantastisch cadeau om een FC Barcelona fan te verrassen!

1. FC Barcelona sleutelhanger met naam

Een origineel cadeau voor een FC Barcelona fan is een sleutelhanger van een FC Barcelona voetbalshirt die je kan personaliseren met een naam en rugnummer naar keuze. Deze unieke sleutelhanger is een fantastische toevoeging aan de sleutelbos van een FC Barcelona fan, waarmee deze makkelijk zijn sleutelbos kan vinden!

2. Lijst voor FC Barcelona voetbalshirt

Een lijst waarin je een FC Barcelona voetbalshirt kan inlijsten is een geweldig cadeau om te geven aan een FC Barcelona fan. Hiermee kan je een bijzonder FC Barcelona voetbalshirt inlijsten om keer op keer weer te kunnen bewonderen!

3. FC Barcelona rugzak

Of het nu is voor een dagje weg, school, werk of iets anders, deze rugzak zal zeker van pas komen. De rugzak staat geheel in het teken van FC Barcelona. Het is dan ook een leuk cadeau voor een FC Barcelona fan dat zeker met veel plezier gebruikt zal worden!

4. LEGO FC Barcelona bouwset

Een LEGO bouwset die geheel in het teken staat van FC Barcelona is een fantastisch cadeau om een FC Barcelona fan te verrassen. Er zijn verschillende LEGO bouwsets die in het teken staan van FC Barcelona. Zo kan je met de LEGO Brickheadz FC Barcelona Go Brick Me Set zelf een FC Barcelona speler bouwen, waarbij je zelf bepaalt hoe deze eruit komt te zien. Verder kan je met de LEGO Creator Expert Icons bouwset het FC Barcelona stadion, te weten Camp Nou, bouwen. Een FC Barcelona fan zal dit unieke cadeau zeker waarderen!

LEGO Brickheadz FC Barcelona Go Brick Me Set
LEGO Creator Expert Icons bouwset Camp Nou – FC Barcelona

5. Boek 'FC Barcelona - Het imperium'

Het boek ‘FC Barcelona – Het imperium’ is een leuk cadeau voor een FC Barcelona fan. Met dit boek leer je meer over de voetbalclub FC Barcelona en de sterren uit de voelbalgeschiedenis van FC Barcelona, zoals Cruijf. Kortom: een boek dat een FC Barcelona fan zeker met veel plezier zal lezen!

6. FC Barcelona voetbal

Verras een FC Barcelona fan die dol is op voetballen met een voetbal die geheel in het teken van FC Barcelona staat. Hiermee wordt het spelen van een potje voetbal nog leuker!

7. FC Barcelona giftset

Een FC Barcelona giftset is een leuk cadeau voor een FC Barcelona fan. De giftset bestaat uit een FC Barcelona toilettas, een FC Barcelona Eau de Toilette van 100 ml en een parfumpen. Met deze giftset die geheel in het teken van FC Barcelona staat, zal een FC Barcelona fan dan ook heerlijk ruiken!

8. FC Barcelona koffer

Een FC Barcelona koffer is een fantastisch cadeau voor een FC Barcelona fan die dol is op reizen. Met deze leuke koffer die geheel in het teken van FC Barcelona staat, wordt op reis gaan nog leuker!