Top 9 cadeau ideeën voor pastaliefhebbers

Ken jij iemand die het liefste elke dag pasta eet en hier helemaal dol op is? Lees dan de top 9 cadeau ideeën voor pastaliefhebbers. Hiermee vind jij een origineel cadeau voor een pastaliefhebber dat geheel in het teken van pasta staat en zeker in de smaak zal vallen.

1. Pastabijbel

De pastabijbel is een boek dat volstaat met recepten en tips voor het maken van pasta en pastasauzen volgens de Italiaanse traditie. Een pastaliefhebber zal met veel plezier met dit boek aan de slag gaan en overheerlijke pastagerechten creëren!

2. Ravioli lepelhouder

Deze leuke Ravioli lepelhouder komt zeker van pas bij het koken van pasta. Het is dan ook een leuk cadeau om een pasta liefhebber te verrassen!

3. Al Dente pastatester

De Al Dente pastatester is multifunctioneel. Allereerst kan je hiermee testen of je spaghetti gaar is. Daarnaast zorgt deze ervoor dat de stoom uit de pan kan ontsnappen. Het is dan ook een fantastische cadeau voor een pastaliefhebber dat zeker van pas zal komen in de keuken!

4. Spaghetti monster vergiet

Met dit spaghetti monster vergiet wordt pasta afgieten nog leuker! Het vergiet ziet eruit als een spaghetti monster met twee ogen die kunnen worden gebruikt als handvatten. Een leuk cadeau voor een pasta liefhebber waarmee je deze zeker blij zal verrassen!

5. Pasta bewaarblik

Met dit leuke bewaarblik kan een pasta liefhebber op leuke en toepasselijke wijze zijn/haar pasta bewaren. Op dit pasta bewaarblik staan namelijk afbeeldingen van verschillende soorten pasta en het woord ‘Pasta’ vermeld. Kortom: een leuke en handige toevoeging in de keuken van een pasta liefhebber!

6. Wandbord 'La Pasta Tradizionale'

Op dit wandbord ‘La Pasta Tradizionale’ staan allerlei bekende pastasoorten vermeld, zoals Spaghetti, Fusilli, Penne, Tagliatelle en Farfalle. Het is dan ook een leuke toevoeging aan het interieur van een pastaliefhebber!

7. Al Dente pastatimer

Met deze Al Dente pastatimer weet je precies wanneer je pasta goed is. De Al Dente pastatimer gaat zingen als de pasta klaar is. De melodie die wordt afgespeeld is afhankelijk van de kooktijd van de pasta. Hiermee wordt het koken van pasta nog makkelijker en leuker!

8. Papa Nessie pastalepel

Deze Papa Nessie pastalepel is een grappig cadeau voor een pastaliefhebber. Het is een leuk keukenaccessoire, waarmee het opscheppen van pasta nog makkelijker wordt!

9. Pasta

Last but not least verras je een pasta liefhebber natuurlijk met pasta. Een leuk pasta cadeau om te geven is Pasta Puglia van Oil & Vingear. Deze pasta is ambachtelijk gemaakt in Italië en heeft een fantastische smaak en textuur. Hiervan zal een pasta liefhebber zeker genieten!

Zoek je een cadeau voor iemand die graag wijn drinkt bij pasta? Lees dan ook: de top 10 cadeau ideeën voor wijnliefhebbers