Top 10 cadeau ideeën voor een pizza liefhebber

Ken jij iemand die dol is op pizza en het liefste iedere avond pizza zou willen eten? Iemand bij wie het water al in de mond gaat lopen bij het zien van een foto van een overheerlijke pizza? Geef deze persoon een origineel cadeau dat geheel in het teken staat van pizza met de top 10 cadeau ideeën voor een pizza liefhebber!

1. Pizzaschaar

Met een pizzaschaar hoeft een pizza liefhebber een pizza niet meer in stukken te snijden, maar kan deze een pizza in stukken knippen! De pizzaschaar functioneert ook als pizzaschep en is daarmee een leuk en origineel cadeau voor een pizza liefhebber!

2. Gepersonaliseerde houten pizzaplank

Maak het serveren en opeten van pizza nog leuker met een gepersonaliseerde pizzaplank. De pizzaplank is te personaliseren met een design, naam en/of tekst naar keuze. Hiermee heb je een persoonlijk, praktisch en bijzonder cadeau cadeau waarmee je een pizza liefhebber blij zal verrassen!

3. Pizza kaartspel

Dit pizza kaartspel is een leuk cadeau om iemand die van pizza houdt te verrassen. De speelkaarten hebben de vorm van een pizzapunt en worden geleverd in een pizzadoos. Aan dit cadeau zal een pizzaliefhebber dan ook veel plezier beleven!

4. Pizza ovenwant

Met deze pizza ovenwant wordt het uit de oven halen van een pizza nog leuker! Een praktisch en leuk cadeau om te geven aan een pizza liefhebber!

5. Look O Look snoeppizza

Ken jij een pizza liefhebber die ook dol is op snoep? Geef dan een pizza van Look O Look, welke is gemaakt van snoep. De snoeppizza wordt geleverd in een pizzadoos en is verkrijgbaar in twee formaten. Een perfect cadeau voor een pizza liefhebber die tevens een snoepkont is!

6. Bord in vorm pizzapunt

Op dit bord in de vorm van een pizzapunt van Blond Amsterdam kan een pizza liefhebber zijn/haar favoriete pizza opeten. Een leuke toevoeging aan het servies van een pizza liefhebber!

7. Pizza fleece deken

Laat je warm houden door een pizzapunt met deze fleece deken in de vorm van een pizzapunt. Een pizza liefhebber hoeft het nooit meer koud te hebben met deze leuke fleece deken!

8. Pizza sokken

Deze vrolijke pizza sokken zijn een leuk en praktisch cadeau. De sokken zijn one size fits all, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de maat van de pizza liefhebber. Een cadeau dat een pizza liefhebber gelijk wil aantrekken!

9. Pizza luchtbed

Op dit luchtbed kan een pizza liefhebber liggend op een pizzapunt heerlijk wegdromen van overheerlijke pizza’s. Kortom een cadeau waar een pizza liefhebber echt mee kan genieten!

10. Pizza kussen

Verras een pizza liefhebber met een kussen in de vorm van een pizzapunt met een blij gezicht. Een originele toevoeging aan het interieur van een pizza liefhebber!

Is de pizza liefhebber in kwestie ook dol op koken? Zie dan ook het artikel Origineel cadeau voor een kookliefhebber: een funcooking apparaat’.