Top 10 cadeau ideeën voor paardenliefhebbers

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een paardenliefhebber? Iemand die houdt van paarden en alles wat met paarden te maken heeft? Lees dan de top 10 cadeau ideeën voor paardenliefhebbers en vind een origineel cadeau voor een paardenfan dat geheel in het teken staat van paarden!

1. Boek over paarden

Met een boek over paarden kan een paardenliefhebber nog meer te weten komen over paarden. Zo krijg je met het boek ‘Alles over paarden’ inzicht in de wereld van paarden en lees je wat een paard nodig heeft om zich goed te voelen, paardenrassen, de verzorging en voeding van paarden en de paardensport, inclusief mooie illustraties. Het is dan ook een fantastisch boek voor iemand die houdt van paarden.

Verder kan je een paardenliefhebber verrassen met het boek ‘Paardenpraat’. Dit boek is van Britt Dekker en Esra de Ruiter die bekend zijn van het YouTube-kanaal ‘Paardenpraat’ en hierop allerlei video’s plaatsen over paarden. Het boek staat vol met leuke en handige informatie, tips en weetjes voor een paardenliefhebber, zoals over het berijden en verzorgen van paarden en pony’s.  Hiermee wordt het rijden op en verzorgen van paarden dan ook nog leuker!

Boek 'Alles over paarden. Onmisbaar handboek voor elke paardenfan'
Boek 'Paardenpraat. Het boek voor paardenliefhebbers die alles willen weten over paarden' van Britt Dekker en Esra de Ruiter

2. Paarden spel

Een spel dat geheel in het teken van paarden staat, is een leuk cadeau voor een paardenliefhebber. Het spel Paard-opoly is een variant op het bekende vastgoedspel, waarbij je tot doel hebt om het beste paard van stal te worden. Verder leer je met het paardenweetjeskwartet bij het spelen van een potje kwartet allerlei leuke weetjes over paarden. Tot slot is het denkspel ‘Horse Academy’ ideaal voor een paardenliefhebber die houdt van puzzelen. Dit spel bestaat uit een paard met ruiter en hindernissenparcours van puzzelstukken waarmee je allerlei opdrachten moet oplossen. 

Paarden weetjeskwartet
Horse Academy denkspel

3. Kaars in vorm paard

Een kaars in de vorm van een paardenhoofd is een bijzonder cadeau voor een paardenliefhebber. Dit is een leuke en toepasselijke toevoeging in het interieur van iemand die dol is op paarden en zorgt voor extra veel sfeer!

4. 3D LED-lamp paard

Deze 3D LED-lamp in de vorm van een paard zal een paardenliefhebber zeker prachtig vinden. De lamp is een rustgevende en sfeervolle lichtbron en creëert een bijzonder 3D-effect. Het is dan ook een leuk cadeau voor iemand die houdt van paarden!

5. Chocolade hoefijzer en klavertjes vier

Verras een paardenliefhebber met een hoefijzer en klavertjes vier van chocolade. Hiervan zal deze zeker smullen. De chocolade wordt op een leuke manier verpakt, zodat jij een fantastisch cadeau hebt om te geven aan een paardenliefhebber!

6. Sleutelhanger paard met naam

Een persoonlijk cadeau voor een paardenliefhebber is een sleutelhanger waarop een paard staat afgebeeld en gegraveerd kan worden met de naam van de paardenliefhebber of de naam van het paard. Dit is een leuke en unieke toevoeging aan de sleutelbos van een paardenliefhebber!

7. Boek 'Stap voor stap paarden leren tekenen'

Het boek ‘Stap voor stap paarden leren tekenen’ is een leuk cadeau voor een paardenliefhebber die zowel dol is op paarden als tekenen. Zoals de titel al aangeeft, leer je in dit boek stap voor stap paarden tekenen. Hiermee kan jij dan ook de mooiste tekeningen van paarden maken!

8. Zilveren hanger paard

Deze zilveren hanger van een paard is een geweldig cadeau voor een paardenliefhebster. Deze zal de hanger met veel plezier aan een ketting om haar nek dragen, waarmee iedereen aan haar kan zien dat zij dol is op paarden!

9. Wanddecoratie paard

Verras een paardenliefhebber met een prachtige wanddecoratie van een paard. Je kunt kiezen uit een wanddecoratie van een paardenhoofd of paard. Welke je ook kiest, dit vormt een toepasselijke en unieke toevoeging aan het interieur van een paardenliefhebber!

Wanddecoratie paardenhoofd
Wanddecoratie paard

10. Cadeaubon voor paardrijden in de duinen of op het strand

Ken jij een paardenliefhebber die ervan droomt om te paardrijden in de duinen of op het strand? Verras deze dan met een cadeaubon waarmee hij/zij deze droom kan verwezenlijken. De paardenliefhebber zal hiermee genieten van een prachtige, onvergetelijke dag, waardoor jij niet alleen een fantastisch cadeau maar ook mooie herinnering geeft!

Cadeaubon voor paardrijden in de duinen
Cadeaubon voor paardrijden op het strand