Top 5 cadeau ideeën voor het behalen van een zwemdiploma

Ken jij een kind dat gaat afzwemmen en ben jij op zoek naar een cadeau voor het behalen van een zwemdiploma? Lees dan de top 5 cadeau ideeën voor het behalen van een zwemdiploma. Hiermee heb jij een leuke beloning voor het bereiken van deze prestatie en zal jij een kind blij verrassen!

1. Cadeaupakket 'Zwemdiploma behaald'

Het cadeaupakket ‘Zwemdiploma behaald’ is gevuld met allerlei leuke cadeautjes. Zo bevat het cadeaupakket haaien snoepjes, stickers, krijtjes en een kaart. Deze cadeautjes worden op leuke wijze ingepakt, zodat jij een fantastisch cadeau kunt geven aan een kind dat een zwemdiploma heeft behaald!

2. Heliumballon 'Zwemdiploma proficiat!'

Deze heliumballon met de tekst ‘Zwemdiploma proficiat!’ en vrolijke achtergrond met dieren en bubbels is een leuk cadeau om te feliciteren met het behalen van een zwemdiploma. Deze leuke heliumballon zal een kind zeker fantastisch vinden!

3. Chocoladereep zwemdiploma

Een lekker cadeau voor het behalen van een zwemdiploma is deze chocoladereep met de tekst ‘Voor jou. Zwemdiploma.’ Een kind zal hiervan zeker smullen!

4. Snoeptrommel 'Proficiat met je zwemdiploma'

Een leuk cadeau voor het behalen van een zwemdiploma is de snoeptrommel ‘Proficiat met je zwemdiploma’. Deze snoeptrommel staat vol met leuke afbeeldingen en teksten die te maken hebben met het behalen van het zwemdiploma. De snoeptrommel kan je vullen met het favoriete snoep van het betreffende kind, zodat jij een fantastisch cadeau hebt om te geven!

5. Slagroomtaart zwemdiploma

De slagroomtaart ‘Zwemdiploma’ is een leuke en lekkere traktatie voor een kind dat een zwemdiploma heeft behaald. Hiermee kan je op leuke en toepasselijke wijze vieren dat je kind een zwemdiploma heeft behaald!